سرنوشت لایحه فرونشست زمین در مجلس به کجا رسید؟ دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد حریق کنتور برق در خیابان بابانظر (۳ شهریور ۱۴۰۳) مرگ تلخ مادر باردار و دختر خردسال مشهدی در دریای خزر (۳ شهریور ۱۴۰۳) پیام وزیر جدید آموزش و پرورش درباره دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای روز اربعین در مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی در شب به سلامتی شما آسیب می‌رساند هواشناسی: دمای ۴۸ درجه‌ای در شهر‌های زیارتی عراق به ثبت رسید ویدئو | لحظه دیده شدن پلنگ ایرانی در پناهگاه حیات وحش حیدری نیشابور (۳ شهریور ۱۴۰۳) دومین مورد آبله میمونی جهش‌یافته در خارج از آفریقا تایید شد سردار رادان: ۲.۵ میلیون زائر تاکنون از عراق بازگشته‌اند (سوم شهریور ۱۴۰۳) سازمان اورژانس کشور: روند کاهشی موارد غرق‌‍شدگی در استان‌های خراسان تغییر در نرخ اضافه‌کار پرستاران و استخدام نیرو‌های جدید (سوم شهریور ۱۴۰۳) راه‌های موثر برای مبارزه با حشره «سِنَک» ستاد اربعین هلال احمر:۲۵۳ زائر مصدوم و جان‌باخته به داخل کشور انتقال یافتند تصادف شدید موتورسیکلت و خودرو در بلوار شریعتی مشهد + جزئیات (۳ شهریور ۱۴۰۳) تحویل وزارت میراث فرهنگی به صالحی امیری با حضور عزت الله ضرغامی دستگیری ۵ متهم درگیری مسلحانه در مشهد + فیلم دبیر انجمن علمی داروسازان ایران: به دلیل اعمال تحریم‌ها، با کمبود دارو‌ مواجه هستیم پلیس هرمزگان از کشف هروئین در چند بسته‌ شیرخشک‌‌‌ خبر داد ویدئو | لحظه انفجار خودروی سواری پس از تصادف با تریلی در محور ایلام-مهران (۲ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

اختراع آنتی بیوتیک جدید با کمک هوش مصنوعی

  • کد خبر: ۱۸۵۵۲
  • ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۰
اختراع آنتی بیوتیک جدید با کمک هوش مصنوعی
محققان برای اولین بار موفق شدند با استفلاده از هوش مصنوعی آنتی بیوتیک جدیدی تولید کنند که قادر به نابود کردن خطرناک‌ترین و مقاوم‌ترین باکتری‌ها است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ آنتی‌بیوتیک‌ها برای مقابله با باکتری‌های مضر توانایی زیادی دارند. اما با افزایش مقاومت باکتری‌ها در برابر آنتی بیوتیک ها، ابداع آنتی‌بیوتیک‌های جدید ضرورت یافته است. از همین رو محققان دانشگاه «ام. آی. تی» موفق شدند تا برای اولین بار از هوش مصنوعی برای تولید انواع تازه این دارو استفاده کنند.

آنتی‌بیوتیک تولید شده با استفاده از هوش مصنوعی رفتار متفاوتی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک‌های عادی دارد و در آزمایش‌های انجام شده موفق به نابودی دو باکتری بسیار مقاوم به نام‌های Acinetobacter baumannii و Enterobacteriaceae شده است.

محققان دانشگاه ام. آی. تی می‌گویند، تا سال ۲۰۵۰ باکتری‌های امروزی در برابر آنتی‌بیوتیک‌های عادی موجود در بازار مقاوم می‌شوند و این مساله زندگی حداقل ده میلیون نفر را به خطر می‌اندازد. امید می‌رود هوش مصنوعی این مشکل را هم حل کند.

برای تولید آنتی‌بیوتیک‌های جدید با استفاده از هوش مصنوعی شش هزار نوع پیوند مولکولی مختلف از طریق یک سیستم خودآموز رایانه‌ای آزمایش شد و در نهایت الگوریتم‌های مورد استفاده بعد از چند ساعت توانسته اند چند ترکیب جدید برای تولید آنتی‌بیوتیک‌های قدرتمند پیشنهاد دهند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->