پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج سرنوشت نامعلوم تعهدات مالی سفرهای استانی دولت سیزدهم به خراسان رضوی واریز سود به حساب بیش از ۲۰ میلیون سهامدار در پاییز ۱۴۰۳ جلسه غیرعلنی مجلس در مورد نوسانات نرخ ارز برگزار شد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

از واردات گوشت قرمز چه خبر؟

  • کد خبر: ۱۸۵۷۵۱
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۸
از واردات گوشت قرمز چه خبر؟
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور تجارت و تنظیم بازار در خصوص واردات و قیمت گوشت قرمز توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز علیرضا پیمان پاک اظهار کرد: روزانه ۱۰۰ تا ۱۳۰ تن گوشت گوسفندی و حدود ۶۰ تا ۷۰ تن گوشت گوشت گوساله گرم و در مجموع روزانه حدود ۱۸۰ تا ۱۹۰ تن گوشت قرمز برای تنظیم بازار این محصول به کشور وارد می‌شود.

وی افزود: واردات گوشت قرمز ادامه خواهد داشت و تا ۲۵۰ تن در روز خواهد رسید و میزان واردات به ویژه در بخش گوشت گوساله افزایش خواهد داشت.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور تجارت و تنظیم بازار ادامه داد:گوشت‌های تنظیم بازار در میدان بهمن، میادین میوه و تره و فروشگاه‌های زنجیره‌ای که قابلیت نظارت در آن‌ها بیشتر است، عرضه می‌شود.

وی تصریح کرد: گوشت‌های تنظیم بازار به وفور و از صبح تا شب در این مراکز عرضه می‌شود و برای تهیه این محصولات صف یا مشکلی وجود ندارد.

گوشت گوسفندی ۵۰ هزار تومان ارزان شد

پیمان پاک گفت: با عرضه گوشت‌های تنظیم بازاری، قیمت گوشت‌های غیر تنظیم بازاری نیز حدود ۵۰ هزار تومان کاهش یافته است به طوری که هر کیلوگرم گوشت لاشه گوسفندی در محدوده ۳۹۰ هزار تومان تا ۴۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

وی اظهار داشت: به دنبال آن هستیم با افزایش عرضه گوشت در بازار قیمت لاشه گوشت گوسفندی به ۳۱۰ تا ۳۶۰ هزار تومان کاهش یابد؛ البته این کاهش قیمت به حدی خواهد بود که تولید همچنان برای تولید کننده اقتصادی باشد و واردات نباید آسیبی به تولید وارد کند.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور تجارت و تنظیم بازار ادامه داد: معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی برنامه ریزی مناسبی برای افزایش پروار دام در کشور و تولید قرار دادی این محصول در دستور کار دارد.

واردات تا کاهش قیمت گوشت گوسفندی به ۳۱۰ هزار تومان ادامه دارد

وی اظهار داشت: در مدت ۴ تا ۵ ماه آینده تا قیمت گوشت قرمز در کشور تنظیم شود واردات ادامه خواهد داشت و بعد از این مدت نیز گوشت قرمز مورد نیاز کشور از محل تولید داخلی تامین می‌شود تا نگرانی برای محصولات پروتئینی برای مردم وجود نداشته باشد.

پیمان پاک با اشاره به قیمت مصوب گوشت‌های تنظیم بازاری گفت: در میادین میوه و تره بار هر کیلوگرم گوشت گوسفندی به صورت شقه‌ای ۲۸۲ هزار تومان و در فروشگاه‌های زنجیره‌ای هر کیلوگرم گوشت گوسفندی شقه‌ای به صورت بسته بدی شده ۳۱۶ هزار تومان عرضه می‌شود که این محصول به صورت ران، سردست و گردن با کمی تغییر به قیمت مصوب خود به فروش می‌رسد.

گوشت‌های تنظیم بازاری از کجا تامین می‌شود؟

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: گوشت‌های وارداتی از استرالیا، کشور‌های آسیای میانه از جمله مغولستان و کنیا و بسیار با کیفیت و با نظارت‌های بهداشتی و شرعی کامل وارد می‌شود در کنار گوشت‌های وارداتی بخشی از گوشت‌های تنظیم بازاری نیز از محل تولید داخل تامین شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->