هافبک پرسپولیس شاگرد گل محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید! روانخواه؛ انتخاب اصلح یا انتخابی از سر ناچاری؟ سرمربی تیم ملی اسپانیا: هدف ما قهرمانی در جام جهانی است جلسه مثبت مدیران استقلال با نماینده رضاییان سکوت تاج در مقابل شایعه برکناری قلعه‌نویی | کی‌روش دوباره برمی‌گردد؟ انتخاب سرمربی تیم امید بعد از حدود دو سال سردرگمی کارتال: از پرسپولیس نمی‌روم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی اسپانیا و پرتغال در فینال لیگ ملت‌ها(۱۸ خرداد ۱۴۰۴)| جام در دستان رونالدو پخش زنده بازی پرتغال و اسپانیا در فینال لیگ ملت‌های اروپا (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نخستین واکنش درویش به شایعه جدایی کارتال+ ویدئو| سرمربی پرسپولیس در فنرباغچه؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی فرانسه و آلمان در لیگ ملت‌های اروپا| پایان تلخ ژرمن‌ها! امیری با پرسپولیس تمدید کرد | عالیشاه هم تمدید می‌کند؟ پهلوان در راه اصفهان کاریله استقلال را محکوم می‌کند؟
سرخط خبرها

شاهین بوشهر در انتظار حق رشد قایدی و محبی

  • کد خبر: ۱۸۵۷۹۸
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۹
شاهین بوشهر در انتظار حق رشد قایدی و محبی
باشگاه شاهین بوشهر همچنان منتظر انتقال حق رشد مهدی قایدی و محمد محبی از حساب باشگاه استقلال به حساب این باشگاه است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه استقلال باید حق رشد مهدی قایدی و محمد محبی را به حساب باشگاه شاهین بوشهر واریز کند.

اخیرا باشگاه استقلال از سازمان لیگ استعلامی گرفت که نشان می‌داد فعالیت باشگاه شاهین متوقف شده و این باشگاه وجود خارجی ندارد.

طبق قوانین پول باید به حساب فدراسیون فوتبال واریز شود، اما خبری مبنی بر فعالیت باشگاه شاهین بوشهر منتشر و حتی اسناد آن نیز دراختیار رسانه‌ها قرار گرفت تا این سوال به وجود بیاید که باشگاه استقلال باید حق رشد دو بازیکن را به حساب فدراسیون واریز کند یا باشگاه شاهین بوشهر؟!


عجیب اینکه فدراسیون فوتبال در پاسخ به استعلام باشگاه استقلال اعلام کرده باشگاه شاهین بوشهر دیگر فعالیتی ندارد، اما با استعلام اخیر مشخص شده شاهین درحال فعالیت است.

اگر باشگاه استقلال درارسال حق رشد دوبازیکن سابق خود درست عمل نکند، ممکن است بار دیگر با ادعای تازه‌ای از سوی باشگاه بوشهری مواجه شود و به همین دلیل قبل از هر واریزی باید استعلام دقیق را بگیرد و حتی فیفا را نیز از طریق امور بین الملل فدراسیون فوتبال در جریان انتقال پول قرار دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->