ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند
سرخط خبرها

فعالیت سفارت افغانستان در هند متوقف شد

  • کد خبر: ۱۸۶۴۷۸
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۵
فعالیت سفارت افغانستان در هند متوقف شد
وزارت امور خارجه هند در حال بررسی نامه‌ای از سوی سفارت افغانستان در دهلی است که نوشته قصد دارد همه فعالیت‌هایش را از امروز، هشتم مهر، متوقف کند.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، هند حکومت طالبان افغانستان را که در اوت ۲۰۲۱ بار دیگر در این کشور به قدرت رسید، به رسمیت نشناخته و همه کارمندان سفارتش در کابل را ۲ سال پیش از خروج نیرو‌های آمریکایی از افغانستان خارج کرد و هیچ حضور دیپلماتیکی در این کشور ندارد.

تا امروز سفارت افغانستان در دهلی توسط کارمندانی اداره می‌شد که توسط دولت قبلی اشرف غنی، رئیس‌جمهور متواری افغانستان و با کسب اجازه از سوی مقام‌های هند منصوب شده بودند.

یکی از مقام‌های وزارت خارجه هند که خواست نامش فاش نشود، در این خصوص گفت: البته سفیر افغانستان چند ماه بود که در هند حضور نداشت و موجی جدی از خروج دیپلمات‌ها به سمت کشوری ثالث در جریان است که گزارش شده به دنبال دریافت پناهندگی هستند.

دولت دهلی همچنین اعلام کرد که از سازمان ملل در روند تصمیم‌گیری درباره به رسمیت شناخته شدن دولت طالبان افغانستان پیروی می‌کند.

شبکه خبری طلوع افغانستان نیز گزارش کرده که نامه شکایت سفارت افغانستان در دهلی را که به وزارت خارجه هند ارسال شده، در اختیار دارد.

در این نامه آمده است تصمیم سفارت برای تعطیلی و توقف دائمی همه فعالیت‌ها در پایان سپتامبر سال جاری میلادی ناشی از ناتوانی در حفظ عملکرد عادی به دلیل فقدان ملاحظات دیپلماتیک و حمایت سیستماتیک از سوی وزارت خارجه هند است.

سال گذشته میلادی هند کالا‌هایی مانند گندم، دارو، واکسن‌های کرونا و البسه مخصوص زمستان برای کمک به یکسری کمبود‌ها به افغانستان ارسال کرد.

در ژوئن سال گذشته میلادی نیز هند یک تیم از مقام‌های این کشور به سفارتش در کابل اعزام کرده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->