ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود
سرخط خبرها

فرمانده نیروی قدس سپاه: اجلاس بین‌المللی با حضور اهل سنت در جوار حرم امام حسین(ع) برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۱۸۶۶۶۸
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۴
فرمانده نیروی قدس سپاه: اجلاس بین‌المللی با حضور اهل سنت در جوار حرم امام حسین(ع) برگزار می‌شود
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امسال در کنار بارگاه مطهر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) یک اجلاس بین‌المللی با حضور نمایندگانی از ۶۲ کشور جهان برگزار می‌شود که عمدتاً اهل سنت هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همایش تجلیل از موکب‌داران نمونه کشور که صبح امروز (یکشنبه) در مجتمع فرهنگی آموزشی آدینه برگزار شد، گفت: شما موکب‌داران عزیز رونق‌بخش اربعین حسینی هستید. هر ساله مراسم اربعین حسینی پر رونق‌تر از سال‌های گذشته با تلاش شما عزیزان رونق و وسعت بیشتری پیدا می‌کند.

وی با اشاره به ارادت کم‌نظیر موکب‌داران به سالار شهیدان، اضافه کرد: میزبان اربعین عراقی‌ها هستند و شما موکب‌داران عزیز به این میزبان‌ها کمک می‌کنید. ما باید در میزبانی اربعین به عراقی‌ها اصالت دهیم.

فرمانده نیروی قدس سپاه تصریح کرد: مراسم اربعین حسینی یک رزمایش و لشکرکشی و ایجاد آمادگی برای زمان ظهور امام زمان (عج) است؛ موکب‌داران پیش‌قراولان ظهور امام زمان (عج) هستند.

وی با بیان اینکه دامنه اربعین و محبت به امام حسین (ع) در حال گسترش است، افزود: هرچه پیش می‌رویم، جمعیت زائران اربعین و مشتاقان این مسیر زیاد می‌شود و گروه‌های مختلف اجتماعی به این سیل معنویت در اربعین حسینی می‌پیوندند و عقاید مختلف، گروه‌ها و تفکرات مختلف در اربعین حسینی بیشتر می‌شود.

سردار قاآنی اظهار کرد: امسال حضور برادران اهل سنت در اداره ایجاد موکب‌ها و حضور در راهپیمایی اربعین حسینی نسبت به سال‌های گذشته بیشتر بود.

وی عنوان کرد: امسال در کنار بارگاه مطهر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) یک اجلاس بین‌المللی با حضور نمایندگانی از ۶۲ کشور جهان برگزار می‌شود که عمدتاً اهل سنت هستند؛ آن‌ها در این اجلاس گرد هم می‌آیند تا درخصوص یکی از موضوعات مهم جهان اسلام یعنی فلسطین عزیز را با هم تبادل نظر کنند؛ این به برکت اربعین حسینی است و این حرکت روز به روز پیش خواهد رفت.

فرمانده نیروی قدس سپاه با ذکر خاطره‌ای، تصریح کرد: با استاندار کربلا که یکی از بهترین استانداران عراق است، صحبت داشتم؛ ایشان که فردی بسیار با ایمان، اهل کار و برنامه‌ریزی است توضیحات کاملی داد که چه اقداماتی برای راهپیمایی عظیم اربعین حسینی انجام دادند و مصادیق روشنی را بیان می‌کرد که چطور کمک‌های غیرمنتظره‌ای برای راهپیمایی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: استاندار کربلا می‌گفت که یکی از سفرای کشور‌های اروپایی به اینجا آمد و با تعجب گفت که اربعین را چه کسی اداره می‌کند؟ گفتم که ما اداره نمی‌کنیم. پرسید پس چه کسی اداره می‌کند؟ با تأمل جوابش را می‌دادم و او هم مرحله به مرحله می‌پرسید. در آخر کار گفتم که ما یک امام حی و زنده‌ای داریم که خود ایشان اربعین را اداره می‌کند.

سردار قاآنی در ادامه با یادآوری مجاهدت‌های شهید حاج قاسم سلیمانی و نقش این شهید بزرگوار در تأمین امنیت مراسم اربعین، تصریح کرد: خداوند متعال درجات این شهید عزیزمان را متعالی کند؛ شهید حاج قاسم سلیمانی جزو کسانی بود که این مسیر را هموار کرد. با توجه به حوادثی که در عراق اتفاق افتاد، اگر وجود شهیدان سلیمانی و ابومهدی المهندس و مجاهدت مردم عراق و ازخودگذشتگی شهدا نبود، اکنون مسیر اربعین باز نمی‌بود.

فرمانده نیروی قدس سپاه خاطرنشان کرد: مردم عراق در جهت مبارزه با تکفیری‌ها و دشمنان دین تلاش بسیاری کردند و کسانی مثل شهید سلیمانی یار و برادری دلسوز برای این مردم بودند که در پیشبرد اهداف مردم عراق نقش برجسته‌ای ایفا کردند.

سردار قاآنی گفت: امسال دستگاه‌های مختلف و دولت محترم در جهت برپایی مراسم اربعین به جد پای کار بودند و از همه عزیزان تشکر می‌کنم؛ شما موکب‌داران عزیز هم زحمات زیادی کشیدید و هم تجربه زیادی دارید؛ لذا ضروری است که با یکدیگر تبادل نظر داشته باشیم تا این تبادل نظر به نقطه اجرایی برسد.

وی با بیان اینکه اساس کار اربعین حسینی مردمی است، افزود: دولت‌های دو کشور در مسائل زیرساخت‌ها و مسائل اساسی ورود کنند تا مسائل فرودگاه‌ها، برق، آب و دیگر مسائل حل شود. همچنین با توجه به اینکه در ایام اربعین، دمای هوا رو به گرمی می‌رود، صحبت‌هایی با دولت عراق صورت گرفته است تا ان شاءالله خط لوله آب آشامیدنی بین کربلا تا نجف احداث و به امید خدا آب فرات در لوله‌ها جریان پیدا کند و این آب متبرک است.

فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان اینکه برگزاری مراسم اربعین حسینی باید حتماً مردمی باشد و موکب‌داران جلودار این کار هستند، عنوان کرد: از خواهران گرامی هم تشکر می‌کنم که در بهتر برگزار شدن مراسم اربعین تلاش بسیاری کردند؛ ان‌شاءالله این مراسم روز به روز با وسعت و عظمت بیشتری برگزار شود و زمینه‌ساز ظهور باشد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->