رونمایی هوآوی از گوشی تاشو میت X6 + قیمت آغاز ثبت آیفون مسافری از امروز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) رونمایی شیائومی از تلویزیون‌های هوشمند سری ردمی 2025 X با پنل 4K + زمان عرضه آپدیت جدید پلی‌استور به شما می‌گوید کدام برنامه ارزش نصب دارد نهنگ‌های مینکی صداهای فراصوت را می‌شنوند آنباکس مانیتور گیمینگ ال جی مدل ۲۹WQ۶۰۰-w راهکار‌های دانش‌بنیان برای جبران ناترازی انرژی و کمبود برق بهره‌برداری از پروژه احداث مرکز داده ابر دولت مشهد در اوایل خردادماه ۱۴۰۴ اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی
سرخط خبرها

اتحادیه اروپا تحریم‌هایی بر صنعت فناوری چین اعمال می‌کند

  • کد خبر: ۱۸۷۱۲۴
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۳
اتحادیه اروپا تحریم‌هایی بر صنعت فناوری چین اعمال می‌کند
اتحادیه‌ی اروپا فهرستی از فناوری‌های حساس تهیه کرده است تا محدودیت‌های جدیدی را بر صنعت فناوری چین اعمال کند.

به گزارش شهرآرانیوز - اتحادیه‌ی اروپا در راستای سیاست «ریسک‌زدایی» قصد دارد بخشی از فناوری‌های حساس چین را مورد بررسی قرار دهد و محدودیت بیشتری بر این کشور اعمال کند. این اتحادیه چهار حوزه از صنعت فناوری را در نظر گرفته است تا صادرات چین به کشور‌های دیگر را محدودتر کند: ۱. صنایع نیمه‌هادی؛ ۲. هوش مصنوعی؛ ۳. محاسبات کوانتومی؛ ۴. بیوتکنولوژی.

معاون تجارت دیجیتال اتحادیه‌ی اروپا در مصاحبه با فایننشال تایمز می‌گوید: «فناوری در قلب دنیای رقابتی کنونی قرار دارد و اتحادیه‌ی اروپا باید در این حوزه تصمیم‌گیرنده باشد، نه نظاره‌گر. البته ما پیش از هر اقدامی باید با هر ۲۷ عضو اتحادیه‌ی اروپا به نظری مشترک برسیم.»

بلژیک معتقد است امنیت اقتصادی کشور‌ها در اولویت قرار دارد و اتحادیه‌ی اروپا باید محدودیت‌هایی را علیه کشور‌هایی مثل چین و ایالات متحده اعمال کند؛ زیرا این کشورها، دیگران را تحریم می‌کنند و به اقتصاد آن‌ها آسیب می‌زنند. برای مثال، ایالات متحده در سال جاری هلند را تحت فشار قرار داد تا فروش برخی از دستگاه‌های ساخت تراشه‌ی سیلیکونی پیشرفته را به چین ممنوع کند.

اتحادیه‌ی اروپا اعلام کرد که حوزه‌های انرژی، فناوری ساخت، رباتیک و چند فناوری دیگر نیز ممکن است به فهرست محدودیت‌ها افزوده شوند. مشخص نیست که تحریم‌های اروپا می‌تواند باعث افزایش قیمت CPU در چین بشود یا خیر.

اتحادیه‌ی اروپا در مواجهه با تخلف کشورها، سه رویکرد «حمایت، شراکت و حفاظت» را در پیش می‌گیرد. حمایت به این معنی است که اتحادیه‌ی اروپا مثلاً در حوزه‌ی نیمه‌هادی‌ها سرمایه‌گذاری گسترده می‌کند تا نیاز اعضای کمیسیون به فناوری چینی کمتر شود. شراکت شامل همکاری با کشور‌های دیگر برای رفع مشکلات پیش‌آمده می‌شود و حفاظت، اعمال محدودیت‌های صادراتی را دربرمی‌گیرد.

برخی از اعضای اتحادیه‌ی اروپا با رویکرد موردبحث مخالف‌اند؛ زیرا معتقدند برای همه‌ی فناوری‌ها نباید از این روش‌ها استفاده کرد. آن‌ها می‌گویند هوش مصنوعی، صنعت نیمه‌هادی و... به‌خودی‌خود آسیب‌زا نیستند، اما روش استفاده از آن‌ها باید تحت کنترل باشد.

دیروز، سه‌شنبه یازدهم مهرماه، با رأی اکثریت اعضای اتحادیه به «ابزار ضداجبار»، اقدامات دفاعی تجاری کشور‌ها وارد فازی جدید شد. با این اقدامات، تحریم کشور‌هایی مثل چین برای اتحادیه‌ی اروپا آسان‌تر می‌شود.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->