پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا برابر چین، روسیه و ایران ابرقدرتی ناکارآمد است

  • کد خبر: ۱۸۶۵۷۱
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۶
آمریکا برابر چین، روسیه و ایران ابرقدرتی ناکارآمد است
وزیر دفاع پیشین آمریکا در تحلیلی نوشت، اتحاد چین، ایران، روسیه و کره ‌شمالی در برهه ضعف شدید ایالات متحده این کشور را به شدت تهدید می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر دفاع پیشین آمریکا در تحلیلی در یک نشریه معتبر آمریکایی خطر اتحاد چین، ایران، روسیه و کره شمالی را در برهه ضعف شدید ایالات متحده بسیار جدی و بی‌سابقه خواند.

«رابرت گیتس» وزیر دفاع پیشین آمریکا در بخشی از این یادداشت که روز شنبه در نشریه «فارن افرز» منتشر شد نوشته است، آمریکا اینک با تهدیدات امنیتی جدی‌تری نسبت به دهه‌های گذشته مواجه است. ایالات متحده پیش از این هرگز با اتحاد روسیه، چین، کره شمالی و ایران که زرادخانه‌های نظامی آن‌ها ظرف چند سال می‌تواند تقریبا دو برابر شده، مواجه نشده بود. از زمان جنگ کره، آمریکا مجبور به مبارزه با رقبای نظامی قدرتمند در اروپا و آسیا نبود.

از دیدگاه رابرت گیتس، مشکل اینجاست که درست در لحظه‌ای که رویداد‌ها پاسخی قوی از ایالات متحده می‌طلبد، این کشور نمی‌تواند پاسخ دهد. رهبری سیاسی از هم پاشیده در کاخ سفید و کنگره، نتوانسته آمریکایی‌ها را به اندازه کافی متقاعد کند که تحولات چین و روسیه اهمیت دارند. سران سیاسی نتوانسته‌اند توضیح دهند که چگونه تهدیدات ناشی از این کشور‌ها به یکدیگر مرتبط هستند. آن‌ها نتوانسته‌اند  راهبرد بلندمدت برای اطمینان از اینکه ایالات متحده پیروز خواهند شد، بیان کنند.

«شی جین پینگ» رئیس جمهور چین و «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه هر رو در پی بازگرداندن روز‌های شکوه گذشته امپراتوری کشورهایشان هستند.  

وزیر دفاع پیشین آمریکا نوشت، با توجه به اعتقادات شی و پوتین دوره خطرناکی برای ایالات متحده در پیش است. مشکل فقط قدرت نظامی و تهاجمی چین و روسیه نیست. تصمیمات آن‌ها می‌تواند عواقب فاجعه باری برای ایالات آمریکا را رقم بزند. بنابراین، آمریکا  باید محاسبات شی و پوتین را تغییر و احتمال وقوع فاجعه را کاهش دهد، تلاشی که مستلزم دید راهبردی و اقدام جسورانه است.

رابرت گیتس در خصوص چین نیز نوشت، فراخوان شی برای جوان‌سازی ملت چین  برای تبدیل شدن به قدرت برتر جهانی تا سال ۲۰۴۹ است. این هدف شامل بازگرداندن تایوان به کنترل پکن است. به همین منظور او به ارتش دستور داده است که تا سال ۲۰۲۷ برای حمله موفقیت آمیز به تایوان آماده باشد و او متعهد شده است که ارتش چین را تا سال ۲۰۳۵ پیشرفته کرده و آن را به یک نیروی طراز اول جهانی تبدیل کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->