شاهکار دیگری از تلسکوپ جیمزوب: ثبت بزرگ‌ترین تصویر پانوراما از عالم اولیه + عکس تأثیر کافئین بر مغز حتی در زمان خواب هم باقی می‌ماند همه‌چیز درباره ماه کامل توت فرنگی (خرداد ۱۴۰۴) + زمان و راهنمای رصد و عکاسی با مزایای ترند جدید شبکه‌های اجتماعی یعنی «پیاده‌روی ژاپنی» آشنا شوید جنگ قدرت‌‌ها: نگاهی به اختلافات اخیر ایلان ماسک و دونالد ترامپ ویدئو | تست نینتندو سوییچ ۲ دربرابر آسیب‌پذیری و خط‌وخش شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید
سرخط خبرها

اتحادیه اروپا تحریم‌هایی بر صنعت فناوری چین اعمال می‌کند

  • کد خبر: ۱۸۷۱۲۴
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۳
اتحادیه اروپا تحریم‌هایی بر صنعت فناوری چین اعمال می‌کند
اتحادیه‌ی اروپا فهرستی از فناوری‌های حساس تهیه کرده است تا محدودیت‌های جدیدی را بر صنعت فناوری چین اعمال کند.

به گزارش شهرآرانیوز - اتحادیه‌ی اروپا در راستای سیاست «ریسک‌زدایی» قصد دارد بخشی از فناوری‌های حساس چین را مورد بررسی قرار دهد و محدودیت بیشتری بر این کشور اعمال کند. این اتحادیه چهار حوزه از صنعت فناوری را در نظر گرفته است تا صادرات چین به کشور‌های دیگر را محدودتر کند: ۱. صنایع نیمه‌هادی؛ ۲. هوش مصنوعی؛ ۳. محاسبات کوانتومی؛ ۴. بیوتکنولوژی.

معاون تجارت دیجیتال اتحادیه‌ی اروپا در مصاحبه با فایننشال تایمز می‌گوید: «فناوری در قلب دنیای رقابتی کنونی قرار دارد و اتحادیه‌ی اروپا باید در این حوزه تصمیم‌گیرنده باشد، نه نظاره‌گر. البته ما پیش از هر اقدامی باید با هر ۲۷ عضو اتحادیه‌ی اروپا به نظری مشترک برسیم.»

بلژیک معتقد است امنیت اقتصادی کشور‌ها در اولویت قرار دارد و اتحادیه‌ی اروپا باید محدودیت‌هایی را علیه کشور‌هایی مثل چین و ایالات متحده اعمال کند؛ زیرا این کشورها، دیگران را تحریم می‌کنند و به اقتصاد آن‌ها آسیب می‌زنند. برای مثال، ایالات متحده در سال جاری هلند را تحت فشار قرار داد تا فروش برخی از دستگاه‌های ساخت تراشه‌ی سیلیکونی پیشرفته را به چین ممنوع کند.

اتحادیه‌ی اروپا اعلام کرد که حوزه‌های انرژی، فناوری ساخت، رباتیک و چند فناوری دیگر نیز ممکن است به فهرست محدودیت‌ها افزوده شوند. مشخص نیست که تحریم‌های اروپا می‌تواند باعث افزایش قیمت CPU در چین بشود یا خیر.

اتحادیه‌ی اروپا در مواجهه با تخلف کشورها، سه رویکرد «حمایت، شراکت و حفاظت» را در پیش می‌گیرد. حمایت به این معنی است که اتحادیه‌ی اروپا مثلاً در حوزه‌ی نیمه‌هادی‌ها سرمایه‌گذاری گسترده می‌کند تا نیاز اعضای کمیسیون به فناوری چینی کمتر شود. شراکت شامل همکاری با کشور‌های دیگر برای رفع مشکلات پیش‌آمده می‌شود و حفاظت، اعمال محدودیت‌های صادراتی را دربرمی‌گیرد.

برخی از اعضای اتحادیه‌ی اروپا با رویکرد موردبحث مخالف‌اند؛ زیرا معتقدند برای همه‌ی فناوری‌ها نباید از این روش‌ها استفاده کرد. آن‌ها می‌گویند هوش مصنوعی، صنعت نیمه‌هادی و... به‌خودی‌خود آسیب‌زا نیستند، اما روش استفاده از آن‌ها باید تحت کنترل باشد.

دیروز، سه‌شنبه یازدهم مهرماه، با رأی اکثریت اعضای اتحادیه به «ابزار ضداجبار»، اقدامات دفاعی تجاری کشور‌ها وارد فازی جدید شد. با این اقدامات، تحریم کشور‌هایی مثل چین برای اتحادیه‌ی اروپا آسان‌تر می‌شود.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->