بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل ویدئویی جدید از «اطلس»، ربات انسان‌نمای جدید بوستون داینامیکس نگرانی پنتاگون از ماهواره‌های جاسوسی جدید ایلان ماسک و رابطه‌اش با پوتین ویدیو تبلیغاتی روبوتاکسی (سایبرکب) تسلا | تصویری از آینده وان پلاس ۱۳ معرفی شد + مشخصات و قیمت جواب پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از هواپیمای مافوق‌صوت در چین | پروازی که در عرض ۹ دقیقه، شما را از مشهد به تهران می‌رساند قیمت احتمالی انواع آیفون ۱۶ در ایران بعد از آزادشدن رجیستری + جدول اپل از مک بوک پرو ۲۰۲۴ رونمایی کرد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

اتحادیه اروپا تحریم‌هایی بر صنعت فناوری چین اعمال می‌کند

  • کد خبر: ۱۸۷۱۲۴
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۳
اتحادیه اروپا تحریم‌هایی بر صنعت فناوری چین اعمال می‌کند
اتحادیه‌ی اروپا فهرستی از فناوری‌های حساس تهیه کرده است تا محدودیت‌های جدیدی را بر صنعت فناوری چین اعمال کند.

به گزارش شهرآرانیوز - اتحادیه‌ی اروپا در راستای سیاست «ریسک‌زدایی» قصد دارد بخشی از فناوری‌های حساس چین را مورد بررسی قرار دهد و محدودیت بیشتری بر این کشور اعمال کند. این اتحادیه چهار حوزه از صنعت فناوری را در نظر گرفته است تا صادرات چین به کشور‌های دیگر را محدودتر کند: ۱. صنایع نیمه‌هادی؛ ۲. هوش مصنوعی؛ ۳. محاسبات کوانتومی؛ ۴. بیوتکنولوژی.

معاون تجارت دیجیتال اتحادیه‌ی اروپا در مصاحبه با فایننشال تایمز می‌گوید: «فناوری در قلب دنیای رقابتی کنونی قرار دارد و اتحادیه‌ی اروپا باید در این حوزه تصمیم‌گیرنده باشد، نه نظاره‌گر. البته ما پیش از هر اقدامی باید با هر ۲۷ عضو اتحادیه‌ی اروپا به نظری مشترک برسیم.»

بلژیک معتقد است امنیت اقتصادی کشور‌ها در اولویت قرار دارد و اتحادیه‌ی اروپا باید محدودیت‌هایی را علیه کشور‌هایی مثل چین و ایالات متحده اعمال کند؛ زیرا این کشورها، دیگران را تحریم می‌کنند و به اقتصاد آن‌ها آسیب می‌زنند. برای مثال، ایالات متحده در سال جاری هلند را تحت فشار قرار داد تا فروش برخی از دستگاه‌های ساخت تراشه‌ی سیلیکونی پیشرفته را به چین ممنوع کند.

اتحادیه‌ی اروپا اعلام کرد که حوزه‌های انرژی، فناوری ساخت، رباتیک و چند فناوری دیگر نیز ممکن است به فهرست محدودیت‌ها افزوده شوند. مشخص نیست که تحریم‌های اروپا می‌تواند باعث افزایش قیمت CPU در چین بشود یا خیر.

اتحادیه‌ی اروپا در مواجهه با تخلف کشورها، سه رویکرد «حمایت، شراکت و حفاظت» را در پیش می‌گیرد. حمایت به این معنی است که اتحادیه‌ی اروپا مثلاً در حوزه‌ی نیمه‌هادی‌ها سرمایه‌گذاری گسترده می‌کند تا نیاز اعضای کمیسیون به فناوری چینی کمتر شود. شراکت شامل همکاری با کشور‌های دیگر برای رفع مشکلات پیش‌آمده می‌شود و حفاظت، اعمال محدودیت‌های صادراتی را دربرمی‌گیرد.

برخی از اعضای اتحادیه‌ی اروپا با رویکرد موردبحث مخالف‌اند؛ زیرا معتقدند برای همه‌ی فناوری‌ها نباید از این روش‌ها استفاده کرد. آن‌ها می‌گویند هوش مصنوعی، صنعت نیمه‌هادی و... به‌خودی‌خود آسیب‌زا نیستند، اما روش استفاده از آن‌ها باید تحت کنترل باشد.

دیروز، سه‌شنبه یازدهم مهرماه، با رأی اکثریت اعضای اتحادیه به «ابزار ضداجبار»، اقدامات دفاعی تجاری کشور‌ها وارد فازی جدید شد. با این اقدامات، تحریم کشور‌هایی مثل چین برای اتحادیه‌ی اروپا آسان‌تر می‌شود.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->