امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴) طرح ترامپ پیشنهاد یک توافق نیست، بلکه یک تهدید است واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران بازداشت شد ترامپ: تمام موشک‌های ایرانی را در پایگاه قطر سرنگون کردیم | سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شدند + فیلم سفیر آفریقای جنوبی در پاریس به طرز عجیبی جان باخت القسام: تنها راه آزادی اسرای اسرائیلی، توافق تبادل است + فیلم تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر ضرورت ایجاد تشکیلات منسجم برای تقویت وحدت شیعی در منطقه چین به تعرفه‌های جدید ترامپ واکنش نشان داد پرواز هرگونه پهپاد غیرنظامی بدون پلاک، غیرقانونی است چین توان موشکی خود را گسترش می‌دهد ترامپ: حماس ۴ روز برای پاسخگویی به طرح غزه فرصت دارد وزیر جنگ آمریکا: برای تضمین صلح، باید برای جنگ آماده شویم پزشکیان: با روحیه ملی هیچ مانعی سد راه پیشرفت ایران نخواهد بود عظیمی راد: مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور دارای ایرادات اساسی است + فیلم دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: درخواست آتش‌بس از طرف مهاجم، به‌معنای شکست او است هشدار به جلیلی و روحانی | میز مناظره شما در زمینِ دشمن است! ضرورت انسجام در فضای پساماشه
سرخط خبرها

منبع امنیتی: ایران اطلاعات محرمانه‌ای از دفتر نتانیاهو به دست آورده است

  • کد خبر: ۱۸۷۱۴۴
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۴
منبع امنیتی: ایران اطلاعات محرمانه‌ای از دفتر نتانیاهو به دست آورده است
یک منبع امنیتی ایرانی به شبکه المیادین گفت: جمهوری اسلامی ایران اطلاعات و تصاویر محرمانه‌ای از رژیم صهیونیستی در دست دارد و منتشر خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این منبع امنیتی ایرانی از دست یابی به اطلاعات و تصاویر محرمانه از دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خبر داد.

او گفت: «اطلاعات ویژه‌ای از لیست خبرنگارانی خارجی که از دفتر نتانیاهو رشوه دریافت کرده‌اند، به دست آورده‌ایم؛ این لیست شامل خبرنگاران اروپایی، آمریکایی و اسرائیلی است و تمامی اطلاعات ویژه و مبالغی که دریافت کرده‌اند، در آن قید شده است».

به گفته این منبع امنیتی، همچنین لیستی از اطلاعات و تصاویر شخصی مخالفان نتانیاهو که او نزد خود نگه می‌داشت، از جمله «ایهود باراک»، «بنی گانتز» و «ایهود اولمرت» به دست سازمان‌های امنیتی جمهوری اسلامی ایران افتاده است.

او افزود: «تمامی تصاویر شخصی و پرونده‌های محرمانه اسرائیل اکنون نزد نهاد‌های امنیتی ایران است و منتشر خواهد شد».

در تاریخ چهارم مهر نیز منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی از بروز یک «شکاف امنیتی خطرناک» در دفتر نخست‌وزیری این رژیم در قدس اشغالی خبر دادند. 

روزنامه «اسرائیل هیوم» نوشت: «یک اسرائیلی به بخش امنیتی در دفتر نتانیاهو در قدس اشغالی نفوذ کرده و موفق شده است یک کیف حاوی تجهیزات امنیتی را به سرقت ببرد».

بر اساس این گزارش، این فرد از ساکنان شهرک صهیونیست‌نشین «کریات ملاخی» در نزدیکی «عسقلان» اشغالی است که موفق شده از سد تدابیر امنیتی دفتر نخست‌وزیری عبور کند. وی همچنین متهم به سرقت یک دوچرخه از ساختمان وزارت دارایی رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی است.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت» نیز با انتشار این خبر، نفوذ یک شهروند صهیونیست به بخش امنیتی دفتر نتانیاهو را تایید کرد و گزارش داد که وی فردی ۲۹ ساله است که به دفتر نخست‌وزیری واقع در خیابان غزه در قدس اشغالی وارد شده و یک کیف را به سرقت برده است.

این روزنامه از این سرقت به عنوان «شکست امنیتی» یاد کرد و مدعی شد که پلیس موفق به بازداشت این سارق شده است و وی تحت بازجویی قرار دارد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->