موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم!
سرخط خبرها

صعود الناز رکابی به نیمه نهایی در مسابقات آسیایی هانگژو

  • کد خبر: ۱۸۷۲۵۷
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۰
صعود الناز رکابی به نیمه نهایی در مسابقات آسیایی هانگژو
الناز رکابى بعد از پایان چند مرحله رقابت در بخش بولدرینگ و لید رشته سنگنوردى به نیمه نهایى راه یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه رقابت‌های سنگنوردی بازی‌های آسیایی هانگژو و در بخش لید و بولدرینگ، مسابقات لید در نوبت عصر برگزار شد و سنگنوردان به میدان رفتند.

در بخش مقدماتی این ماده الناز رکابی در گروه ۲۳ نفره رقابت کرد و به عنوان نفر پانزدهم مسابقه داد. رکابی در ماده لید و در صعود از دیواره در تاچ پین نهایی و ۱۰۰ امتیازی ناکام بود و امتیاز ۴۵.۱ را گرفت.

بدین ترتیب در پایان مرحله مقدماتی، رکابی با احتساب امتیازات ماده بولدرینگ و لید ۱۱۰.۱ امتیاز گرفت و در مجموع در جایگاه هفتم ایستاد و به مرحله نیمه نهایی صعود کرد.

در جدول مقدماتی ماده بولدرینگ و لید زنان، آی موری از ژاپن با ۱۹۶ امتیاز، چیهیون سئو از کره با ۱۷۶ امتیاز و ژیلو لو از چین با ۱۷۵.۵ امتیاز اول تا سوم شدند.

مرحله نیمه نهایی مسابقات سنگنوردی بولدرینگ و لید زنان فردا برگزار می‌شود.

منبع: ورزش3

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->