حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها

شناسایی ۱۲۰ روستای با ظرفیت گردشگری در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۸۷۵۴۴
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۰
شناسایی ۱۲۰ روستای با ظرفیت گردشگری در خراسان رضوی
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: ۱۲۰ روستای با ظرفیت گردشگری در استان شناسایی شد.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

سید جواد موسوی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا نیوز اظهار کرد: به جز ۱۷ روستای هدف مصوب گردشگری استان، ۱۰۳ روستای دیگر نیز با ظرفیت‌های گوناگون اعم از پتانسیل‌های طبیعی، تاریخی و معماری و صنایع دستی در پهنه سرزمینی شهرستان‌های خراسان رضوی وجود دارند که هر کدام از این روستا‌ها در راستای ایجاد اشتغال و کمک به توسعه منطقه‌ای مهم و حائز اهمیت اند.

وی افزود: هم اکنون ۱۶۰ اقامتگاه بوم گردی در روستا‌ها و شهر‌های زیر ده هزار نفر جمعیت استان با سه هزار ظرفیت اقامتی در استان به گردشگران و زائران و مسافرین بارگاه منور رضوی ارائه خدمات دارند که حدود فرصت ۶۰۰ شغلی مستقیم ایجاد کرده اند.

مدیرکل گردشگری خراسان رضوی بیان کرد: علاوه بر این زمینه مهاجرت معکوس (شهر به روستا) را نیز فراهم آورده که این موضوع از جهت بهره وری بهینه از فرصت‌های سرزمینی و توزیع بهینه جمعیت برای ما مهم است.

موسوی گفت: در تلاشیم با همکاری استانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی و مردم محلی در تمامی ۱۲۰ روستای گردشگری استان زمینه ایجاد اقامتگاه بومگردی فراهم گردد. موسوی افزود روستا‌های گردشگری واقع در مسیر زائران بارگاه امام رضا را از جهت زیرساخت ها، ویژه مورد توجه قرار خواهیم داد لذا از فرمانداران، بخشداران و دهیاران این روستا‌ها تقاضامندیم در این خصوص مساعدت و همکاری لازم را داشته باشند.

وی افزود: گردشگری روستایی در شرایط فعلی فرصتی برای حفظ آداب و رسوم بومی و محلی و همه ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی دانست که در جریان مدرنیته و تهاجم فرهنگی غرب مورد بی توجهی قرار گرفته، اما هم اکنون بشدت از سوی یونسکو مورد توجه است.

مدیرکل گردشگری خراسان رضوی ظرفیت‌های گردشگری عشایری را از دیگر پتانسیل‌های گردشگری خراسان رضوی دانست و افزود: تعداد عشایر استان ۳۴ هزار نفر در قالب هشت هزار و ۲۰۰ خانوار و ۳۵ طایفه طایفه مستقل است که در سطح ۱۳ شهرستان استان پراکنده شده اند و سالانه ۱۴۲۰۰ متر مربع تولید صنایع دستی داری و ۲۶۵۰ مورد صنایع دستی غیرداری تولید دارند و ۱۲ ونیم درصد دام سبک استان را در اختیار دارند؛ لذا هر کدام از آن‌ها دارای جاذبه‌های فرهنگی، مردمشناسی، صنایع دستی و... هستند که در تلاشیم با همکاری اداره کل امور عشایری زمینه بهره وری از این ظرفیت‌ها را نیز در راستای حمایت از تولید و توسعه گردشگری عشایری در برنامه داشته باشیم.

موسوی ادامه داد: خوشبختانه ظرفیت‌های گردشگری روستایی در مناطق مختلف کوهستانی، دشتی و کویری استان وجود دارد که در تلاشیم با اعطای تسهیلات و منابع بانکی به متقاضیان و علاقمندان در روستا‌ها به توسعه متوازن استان کمک نماییم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->