سخنگوی دولت: زمان پرکردن خلأ‌های قانونی برای حمایت از زنان فرا رسیده است ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شمار تلفات صهیونیست‌ها به ۱۱۰۰ کشته رسید

  • کد خبر: ۱۸۷۹۹۴
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۱
شمار تلفات صهیونیست‌ها به ۱۱۰۰ کشته رسید
یک رسانه صهیونیستی اعلام کرد که شمار کشته‌های اسرائیلی در عملیات "طوفان الاقصی" به یک هزار و ۱۰۰ نفر رسیده‌است.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه عبری زبان معاریو اعلام کرد که همچنین شمار زخمی‌های رژیم صهیونیستی در حملات مقاومت از آغاز نبرد طوفان الاقصی تا این لحظه به ۲ هزار و ۷۴۱ تن افزایش یافته است.

پیشتر رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده بودند که در عملیات طوفان الاقصی که روز شنبه آغاز شده، تاکنون یک هزار صهیونیست کشته، ۲ هزار و ۳۸۲ نفر زخمی شدند که ۲۲ نفر از آن‌ها امیدی به زنده ماندنشان نیست و ۳۴۵ نفر دیگر هم در وضعیت وخیم و خطرناک هستند.

از سوی دیگر، روزنامه تایمز اسرائیل نیز نوشت که دستکم ۱۰۰ اسرائیلی در نوار غزه اسیر هستند در حالی که گزارش‌های رسانه‌ای نشان می‌دهد شمار اسرای اسرائیلی ۱۷۰ تن است.

رسانه‌های صهیونیستی دوشنبه شب نیز فاش کردند که نیرو‌های امداد و نجات صهیونیست‌ها ۱۰۰ جسد را در شهرک صهیونیستی "بئیری" در مجاورت غزه پیدا کردند.

از سوی دیگر و براساس تازه‌ترین گزارش وزارت بهداشت فلسطین تاکنون در حملات همه جانبه رژیم صهیونیستی به غزه و اطراف آن ۶۸۷ تن به شهادت رسیدن که از این تعداد ۱۴۰ تن کودک و ۱۰۵ زن هستند.

براساس این گزارش همچنین شمار مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه نیز به سه هزار و ۷۲۶ تن رسیده که ۱۰ درصد از این افراد را کودکان تشکیل می‌دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->