تاکید هاشمیان بر جذب مدافع میانی خارجی برای پرسپولیس تاج: هوش مصنوعی را به لیگ برتر می‌آوریم تاریخ و زمان دربی ۱۰۶ مشخص شد رضایی: سبک کی روش برای ما مهم نیست توافق لیورپول و بایرن مونیخ بر سر دیاز پرسپولیس بیخیال مدافع منچستری نمی‌شود نتیجه بازی تدارکاتی بارسلونا و ویسل کوبه (۵ مرداد ۱۴۰۴) + ویدیو خلاصه بازی | نمایش امیدوارکننده آبی و اناری‌ها رضایتنامه ۵۰۰ هزار یورویی گندوز! پخش زنده مراسم قرعه کشی لیگ برتر فوتبال ایران (۵ مردادماه ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ژائو فیلیکس هم بازی جدید رونالدو فابریس اوندوا گزینه مدنظر استقلال کیست + رزومه و تیم‌های سابق ساپینتو، غایب استقلال در سوپرجام خبر شهرآرا تأیید شد | بعد از منتفی شدن حضور آدان، مذاکرات استقلال با اخباری جدی شد تکذیب مصدومیت آشورماتوف در زمان عقد قرارداد با استقلال جهانبخش در هلند ماندنی شد پشت‌پرده اختلاف‌افکنی زنوزی در پرسپولیس شرط عجیب دورسون، پیش روی درویش استقلال قید گولسیانی را زد؟ همه چیز درباره خرید احتمالی پرسپولیس | آن روی سکه اوریه
سرخط خبرها

جای خالی باقری در پرسپولیس احساس شد

  • کد خبر: ۱۸۸۳۸۶
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۰۶:۳۰
جای خالی باقری در پرسپولیس احساس شد
پرسپولیس بیش از هر زمان دیگری جای خالی باقری را در تیمش احساس کرد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس در این فصل کریم باقری را روی نیمکت خود نداشته و بابت این مسئله تا الان چند بار ضربه خورده است. اول اینکه بازیکنان اسمی این تیم در هفته دوم لیگ به خودشان اجازه دادند که علیه درویش مصاحبه کنند. در ادامه علیرضا بیرانوند با حضور در برنامه تلویزیونی کلی نیش و کنایه به رضا درویش و مدیریتش در باشگاه پرسپولیس زد. امروز هم که یحیی گل‌محمدی تصمیم گرفت قهر کند. شاید اگر باقری در پرسپولیس می‌ماند هیچ یک از این اتفاقات حداقل به این شکل رخ نمی‌داد.

باقری به خاطر صداقت و مدیریت قوی‌اش در بین بازیکنان و مربیان پرسپولیس جایگاه خوبی داشت و در موارد این‌چنینی همیشه با بازیکنان و مربیان تیمش صحبت می‌کرد، اما جای خالی او در اتفاقات رخ داده به خوبی به چشم آمد.

نکته جالب توجه اما رفتار پیروانی در این میان بود. تحریم تمرینات پرسپولیس توسط یحیی گل‌محمدی اقدامی نبود که حتی بدبین‌ترین هواداران این تیم هم آن را پیش‌بینی کنند، اما این اتفاق رخ داد و قطعا تبعات بدی را برای صدرنشین فعلی لیگ برتر به همراه خواهد داشت. در این ماجرا یک موضوع توجه خیلی‌ها را به خود جلب کرده و آن این است که افشین پیروانی در اتفاقات رخ داده چه نقشی داشته است. واقعیت امر این است که این حواشی باید توسط پیروانی به عنوان مدیر تیم خیلی زودتر از این‌ها جمع می‌شد اما نه تنها این اتفاق رخ نداد بلکه کار به جایی رسید که یحیی در تمرینات تیمش حاضر نشد.

به نظر می‌آید پیروانی برای اینکه نزد هیچ‌یک از طرفین جایگاهش را از دست ندهد تصمیم گرفت خودش را از ماجرا کنار بکشد و مدعی شود که اصلا از قهر یحیی هم بی‌خبر است.

شاید افشین ماندن در پرسپولیس را به هر چیز دیگری ترجیح می‌دهد و سکوت او درخصوص اتفاقات رخ داده هم در همین راستاست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->