تاکید نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید بر نقش هنر در ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت برگزاری جشنواره «فیروزه» با رویکردی نوآورانه| توجه به هوش مصنوعی در طراحی عروسک‌های فرهنگی هرمزگان برای میزبانی باشکوه جشنواره موسیقی نواحی ایران آماده می‌شود با برگزیدگان جشنواره بازی‌های رایانه‌ای فجر آشنا شوید زمان پخش سریال پایتخت ۷ مشخص شد + جزئیات نامزد‌های سومین جشن تئاتر حافظ اعلام شد | رقابت مشهد در کنار غول‌های تئاتر ایران زمان اکران فیلم سینمایی پیش‌مرگ اعلام شد + پوستر بلیت تئاتر ۵۰۰ هزارتومان؟ | وقتی نظارتی بر قیمت‌گذاری بلیت تئاتر در مشهد وجود ندارد معرفی اعضای هیئت داوران چهارمین جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) امین حیایی با فیلم کمدی کوکتل‌مولوتف در راه سینما‌ آغاز فیلمبرداری فیلم اودیسه نولان با بازی تام هالند، در مراکش شکوه سایه قلم با روایتگری عشق، دوستی، فلسفه و شعر | گزارشی از یک نمایشگاه نقاشی خط در نگارخانه رضوان نگاهی به مهم‌ترین برنامه‌های تلویزیون برای پخش در ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ گفت وگو با جلال قیامی میرحسینی درباره آثارش با تمرکز بر مجموعه «ده چهره، ده نگاه» معرفی برندگان جوایز انجمن بازیگران سینما در سال ۲۰۲۵ رشد هنر سینما در مشهد نیازمند همراهی فیلم‌سازان است مروری بر بهترین بازیگران سینما در ۱۴۰۳ فصل دوم برنامه سپنج به مناسبت ماه مبارک رمضان، در شبکه نمایش خانگی
سرخط خبرها
مدیر حوزه‌های علمیه قم:

ورود کرونا به قم ربطی به طلاب چینی ندارد

  • کد خبر: ۱۸۹۳۳
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۱
ورود کرونا به قم ربطی به طلاب چینی ندارد
مدیر حوزه‌های علمیه قم گفت: قطعاً ورود کرونا ربطی به طلاب چینی جامعه المصطفی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به شیوع ویروس کرونا در قم افزود: از جامعه المصطفی در دو ماه اخیر دو نفر از چین پذیرش شده که روال قرنطینه را طی کرده‌اند.

 

حجت الاسلام سید حافظ ریاض نقوی نیز در این دیدار با اشاره به لزوم حفظ اشتراکات با اهل سنت بیان کرد: سعی ما بر این است که با علمای اهل سنت افتراق نداشته باشیم.

 

رئیس حوزه علمیه جامعه المنتظر لاهور گفت: در گذشته با اهل سنت در قالب ۵۵ جلسه بررسی کردیم که این میزان تحصیل کردن برای کسب مدرک صرف درست نیست، عده‌ای بیان کردند که اگر در مدارس خودمختاری وجود داشته باشد، ما این را قبول می‌کنیم.

 

وی افزود: قریب به ۲ میلیون ۳۰۰ هزار طلبه اهل سنت در پاکستان وجود دارد که ۱۸ هزار نفر نیز طلبه شیعه هستند و باید برای مصرف آنها فکری بشود؛ این طلاب باید در عرصه‌های مختلف بتوانند منشأ خیر باشند.

 

حجت الاسلام نقوی یادآورشد: امروز نیز ما می‌گوئیم که اگر آزادی و خودمختاری باشد، ما قول آنها را قبول خواهیم کرد؛ برخی از طلاب و دانشجویان پاکستان پیشرفت کرده‌اند و در بهترین دانشگاه‌های دنیا در حال تدریس هستند.

 

وی ادامه داد: اینکه فارغ التحصیلان ما در عرصه‌های مختلف پیشرفت کنند اهمیت دارد، در غیر این صورت قرار نیست همه امام جماعت شوند.

 

رئیس سازمان وفاق المدارس شیعه پاکستان یادآور شد: اهل سنت از دولت پاکستان واهمه دارند، اما ما از دولت ترسی نداریم و اصول خود را به پیش می بریم.

 

وی تصریح کرد: در ابتدا تصور این بود که طلاب در همین حد که بتوانند احکام نماز و روزه بدانند برای جامعه کافی است.

 

حجت الاسلام نقوی ادامه داد: در سال ۱۹۳۹ میلادی نخستین مدرسه علمیه در پاکستان تاسیس شد، طلابی که وارد حوزه‌های علمیه این کشور شدند، در ابتدا تحصیلات متفاوتی داشتند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->