واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

کمیسیون بهداشت مجلس سازمان غذا و دارو را به‌ دلیل کمبود شیرخشک احضار کرد

  • کد خبر: ۱۸۹۳۴۸
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲
کمیسیون بهداشت مجلس سازمان غذا و دارو را به‌ دلیل کمبود شیرخشک احضار کرد
عضو کمیسیون بهداشت مجلس با بیان اینکه در حال حاضر شیرخشک ۸۰ هزار تومانی با ارز آزادی که قاچاقچی می‌آورد ۸۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود، گفت: سازمان غذا و دارو را هم احضار کردیم؛ این سازمان هزار توجیه دارد که قابل قبول نیست و باید یک جایی حل شود.

به گزارش شهرآرانیوز عبدالحسین روح‌الامینی در برنامه "تهران ۲۰" درباره علت کمبود شیر خشک در کشور اظهار کرد: اوایل امسال رئیس مجلس، رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد، وزیر بهداشت، رئیس گمرک، رئیس سازمان غذا و دارو و بقیه مسئولان در بالاترین سطح قوه مقننه و کمیسیون بهداشت و کمیته غذا و دارو برای تدارک و پیش‌بینی دارو، شیرخشک و ملزومات و تجهیزات پزشکی جلسه‌ای گذاشتند تا مشخص شود که هر کدام از این افراد وظایف خود را چه زمانی انجام می‌دهند. یکی از وظایف آنان تامین به موقع ارز مرغوب بود، اما اوایل سال پیگیری‌هایمان بی‌نتیجه ماند البته در مجلس یک یا دو گزارش درباره وضعیت تهیه، تدارک و تامین دارو قرائت شد.

روح‌الامینی با اشاره به برگزاری جلسه‌ای با حضور تولیدکنندگان شیرخشک گفت: چندی پیش در کمیسیون بهداشت جلسه‌ای را با حضور تولیدکنندگان شیر‌خشک برگزار کردیم. فریادشان به آسمان بلند بود که مقدار ارز درخواستی‌شان تامین نشده و همچنان منتظر گشایش برای تامین مواد اولیه خود هستند. در حالی که ظرفیت تولید شیر‌خشک در کشورمان بالای ۱۰۰ میلیون قوطی و میزان نیاز و مصرف ۶۰ الی ۷۰ میلیون قوطی است و حتی در برخی مواقع و در سال‌های اخیر به کشور‌های اطراف، صادرات هم داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر شیرخشک ۸۰ هزار تومانی با ارز آزادی که قاچاقچی می‌آورد ۸۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود و این بازار را بر هم می‌زند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: سازمان غذا و دارو را هم احضار کردیم. این سازمان با تسویه حساب ارز‌های قبلی اختلاف دارد و هزار توجیه دیگر دارد که قابل قبول نیست و باید یک جایی حل شود.

روح‌الامینی در پاسخ به این سؤال مجری که چرا از طرفی به افزایش جمعیت و فرزندآوری تاکید داریم و از طرف دیگر بحث کمبود شیرخشک وجود دارد، گفت: این‌ها پاس‌کاری بین دستگاهی است که به هیچ وجه پسندیده حکمرانی نیست.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->