آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد
سرخط خبرها

استفاده از تجارب حوزه پسماند شهرداری مشهدمقدس در کشور

  • کد خبر: ۱۸۹۵۷۸
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۶
استفاده از تجارب حوزه پسماند شهرداری مشهدمقدس در کشور
مدیرکل اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهر تهران گفت: در شهر مشهد و در حوزه پسماند اتفاقات خوبی رخ داده است و باید از این تجارب استفاده کرد. مسیری که در مشهد آغاز شده باید به سایر کلانشهر‌ها تسری پیدا کند.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، حلیاسادات حسینی در یازدهمین نشست کمیته محیط زیست و توسعه پایدار کلانشهر‌های کشور اظهار کرد: در شهر مشهد و در حوزه پسماند اتفاقات خوبی رخ داده است و باید از این تجارب استفاده کرد. مسیری که در مشهد آغاز شده باید به سایر کلانشهر‌ها تسری پیدا کند.

وی با بیان اینکه تهران درخصوص دریافت عوارض آلایندگی یک دستورالعمل تصویب و ابلاغ کرده است، افزود: دستورالعمل شناسایی منابع آلاینده برای اولین بار در تهران تنظیم و ابلاغ شد و پیرو آن نقشه راهی برای هر منطقه شهری تعیین شد.

مدیرکل اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهر تهران ادامه داد: هر منطقه چه تعداد منابع آلاینده را شناسایی و چه تعداد را باید کنترل کند که امیدواریم خروجی این شیوه‌نامه درآمد پایدار برای شهرداری‌ها از محل عوارض آلایندگی باشد. البته که وظیفه ذاتی همه ما محیط زیستی‌ها در بدنه شهرداری رفع آلودگی است و ما دغدغه این موضوع را داریم و نباید مغفول بماند.

وی با تأکید بر اینکه توسعه پایدار با انجام مطالعات محیط زیستی در پروژه‌های شهری گره خورده است تصریح کرد: انجام این مطالعات و بررسی گزارش‌های توجیهی و ارزیابی اثرات زیست محیطی در کلیه پروژه‌های شهری باید به صورت جدی پیگیری شود تا پروژه‌ای بدون پیوست زیست محیطی به بهره‌برداری نرسد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->