سرویس‌دهی ویژه قطار شهری مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگ‌ترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو
سرخط خبرها

هم افزایی و مدیریت یکپارچه در زمینه محیط‌زیست در مشهد الگویی برای شهر‌های کشور است

  • کد خبر: ۱۸۹۵۴۶
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸
هم افزایی و مدیریت یکپارچه در زمینه محیط‌زیست در مشهد الگویی برای شهر‌های کشور است
رئیس اداره محیط‌زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهدمقدس گفت: هم‌افزایی و مدیریت یکپارچه‌ای که در زمینه محیط‌زیست در مشهد رخ داده، یک تجربه موفق و الگو برای دیگر شهر‌های کشور است.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، محمد پذیرا در یازدهمین نشست کمیته محیط زیست و توسعه پایدار کلانشهر‌های کشور اظهار کرد: در مشهد اتفاقات خوبی در زمینه محیط زیست افتاده است و کار‌هایی در این شهر انجام شده که در سطح کشور برند است.

وی با اشاره به اینکه امروز انواع آلاینده‌ها در مشهد پایش می‌شود و مدیریت شهری نقش بزرگی در این زمینه دارد، افزود: امروز ۱۳۵ایستگاه و دستگاه سنجش در مشهد وجود دارد که از کیفیت هوا تا صوت و اشعه یو وی و الکترومغناطیس در این شهر اندازه‌گیری می‌شود و در حوزه‌های مختلف و همچنین در ۷۱نمایشگر سطح شهر به صورت برخط وضعیت آن‌ها اطلاع‌رسانی می‌شود.

رئیس اداره محیط‌زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهدمقدس گفت: هم‌افزایی و مدیریت یکپارچه‌ای که در زمینه محیط‌زیست در مشهد رخ داده، یک تجربه موفق و الگو برای دیگر شهر‌های کشور است؛ البته منظور از مدیریت یکپارچه شهری این نیست که همه دستگاه‌ها زیرمجموعه شهرداری شوند، بلکه به این معناست که سازمان‌های دیگر امکاناتشان را در اختیار مدیریت شهری برای یک هدف واحد قرار دهند.

پذیرا ادامه داد: از مهم‌ترین دستورکار‌های این جلسه استفاده کلانشهر‌ها از عوارض آلایندگی است؛ این عوارض حقی است برای شهر که در قانون هم به آن اشاره شده و سازوکار دریافت آن در سازمان محیط زیست کشور وجود دارد و امیدواریم که بتوانیم از تجربیات سایر کلانشهر‌ها در این زمینه استفاده کنیم، کما اینکه تهران دستورالعملی برای این موضوع تهیه کرده است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از دستورکار‌های جلسه امروز پیگیری ساختار‌های محیط زیستی در شهرداری‌ها و تقویت آن و البته انتقال تجربیات شهر مشهد در زمین مدیریت واحد محیط‌زیست به دیگر شهر‌های کشور است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->