۱۵ درصد مشهدی‌ها، مالک اراضی قولنامه‌ای هستند| لایحه تشویق تفکیک اراضی در دستور کار شهرداری خلیل موحد جانشین هاشم دائمی در شورای شهر مشهد شد سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری شهرداری مشهد، نمونه ای از یک سازمان موفق است افتخارات طلایی هادی رضایی، دارنده نشان مشهدالرضا(ع) | از معلولیت تا قهرمانی جهانی برگزیده نشان مشهد الرضا (ع) در سال ۱۴۰۲: این رویداد فضایی برای معرفی افراد سرآمد است هوای امروز مشهد، برای گروه‌های حساس ناسالم است (۳ دی ۱۴۰۳) | برای مقابله با آلودگی هوا باید برنامه‌محور پیش برویم افزایش چشمگیر آلاینده‌ها در مشهد | هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۳ دی ۱۴۰۳) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد
سرخط خبرها

تجهیز ۸۳ سالن مطالعه در سطح شهر مشهد| بیش از ۳۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی استان برپا شد

  • کد خبر: ۱۹۰۰۳۳
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۷
تجهیز ۸۳ سالن مطالعه در سطح شهر مشهد| بیش از ۳۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی استان برپا شد
رئیس کتابخانه‌های عمومی شهرستان مشهد گفت: هماهنگی بسیار مطلوبی با شهرداری مشهد برقرار است و در این راستا، بیش از ۸۳ سالن مطالعه در سطح شهر تجهیز و سازمان‌دهی شده‌اند. علاوه بر این، راهبرد ما این است که در سایه تفاهم‌نامه‌هایی که با مدیریت شهری امضا شده، کتابخانه‌ها علاوه بر امانت و سالن مطالعه، کاربری فرهنگسرا نیز پیدا کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا بدیع زادگان در دستور کار هفتمین جلسه شورای اداری شهرستان مشهد که عصر امروز با حضور مدیران شهری و رؤسای دستگاه‌های اجرایی، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کتابخانه‌های شهرستان اظهار کرد: در راستای طرح تحول کتابخانه‌های عمومی، به‌تازگی بخش ویژه نابینایان در کتابخانه‌های استان ایجاد شده که کودکان و نوجوانان می‌توانند از خدمات مخصوص آن در حوزه قصه گویی و کتاب‎خوانی صوتی بهره‌مند شود. بخش‌های ویژه مهاجران، سالمندان و پژوهشگران هم در کتابخانه‌های عمومی تشکیل شده و بنای ما بر این است تا روند متمرکزسازی بخش‌های مختلف براساس اقشار و گروه‌های مختلف استمرار داشته باشد.

وی افزود: به‌طور کلی، در مشهدالرضا(ع)، ۲۹ کتابخانه نهادی و ۲۵ کتابخانه مشارکتی وجود دارد که از این تعداد، ۱۱ کتابخانه فقط در دو سال گذشته به بهره‌برداری رسیده است. به‌موازات این، در حال حاضر بیش از ۳۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی استان برپا شده و از اساتید دانشگاه، شعرا و فرهیختگان گرفته تا عموم مردم در این محافل ادبی حضور مستمر دارند.

رئیس کتابخانه‌های عمومی شهرستان مشهد با بیان اینکه خدمات کتابخانه‌های سیار در پهنه‌های حاشیه شهر و مناطق محروم با استقبال چشمگیر مردم مواجه شده است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون در روستا‌های گرجی سفلی و قرقی و هم‌چنین با محوریت بخش‌های رضویه و احمدآباد، کتابخانه‌های سیاری فعال هستند که در زمره پرامانت ترین کتابخانه‌های استان محسوب می‌شوند. علاوه بر این، هماهنگی بسیار مطلوبی با شهرداری مشهد برقرار است و در این راستا، بیش از ۸۳ سالن مطالعه در سطح شهر تجهیز و سازمان‌دهی شده‌اند.

وی ادامه داد: راهبرد ما این است که در سایه تفاهم‌نامه‌هایی که با مدیریت شهری امضا شده، کتابخانه‌ها علاوه بر امانت و سالن مطالعه، کاربری فرهنگسرا نیز پیدا کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->