به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسینعلی یوسفعلی زاده امروز در مراسم تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه فعال در حوزه دفاع مقدس و مقاومت اظهار کرد: یکی از عرصههای جنگ ترکیبی دشمن، عرصه رسانه است و با تکیه بر فضای رسانه اعم از مجازی و ... از سوی دشمن در راستای عملیاتی کردن اهداف جنگ ترکیبی استفاده میشود.
یوسفعلی زاده بیان کرد: فضای مجازی یک دنیا فرصت و بی نهایت تهدید است و ما باید قطعا فرصت سازی کنیم و تهدیدها را با عملیات رسانهای در حوزه جهاد تبیین خنثی کنیم و بتوانیم با تلاش گسترده دشمن در حوزه عملیات جنگ روانی مقابله کنیم.
وی تشریح کرد: مراکز طرح ریزی و اجرا برای دروغ پردازی از سوی دشمن فعالند. گاهی به قدری این دروغها تکرار میشود که افرادی که با ظلم صهیونیستم هم در دلشان مخالفند باز هم این سوال در ذهنشان مطرح میشود که چرا فلسطین به رژیم صهیونیسم حمله کرده است در حالیکه این افراد بیش از ۷۰سال جنگ را ندیدهاند و ظلم به کودکان و زنان را نادیده گرفتهاند.
این سردار سپاه افزود: جوانها و نوجوانهای ما متاثر از این فضای رسانهای این سوال به ذهنشان خطور میکند که راه حلش مقابله با این فضا و اطلاع رسانی این ماجرا، کار گسترده در فضای رسانه و تبیین حقایق و گفتوگوی صریح و شفاف با جامعه است و باید آگاه سازی صورت گیرد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گفت: در شرایطی که جای ظالم و مظلوم را عوض میکنند جهاد تبیین یک امر واجب و فوری است.
حسینعلی یوسفعلی زاده ادامه داد: نقش بنیاد حفظ و آثار نشر ارزشهای دفاع مقدس در این خصوص در چند حوزه برشماری میشود و انتظار میرود با کمک فعالان رسانه در حوزه روایتگری، الگوسازی از حماسهسازان حماس و راهبرد مقاومت، پیشتاز باشیم.
یوسفعلی زاده بیان کرد: امروز ما با چشم سر و یقین میبینیم که راهبرد مقاومت جای خود را باز کرده است و میبینیم گروهی که سالها در محاصره بود بتواند هیمنه یک دولت پوشالی که مورد حمایت آمریکا و جهان است را به هم بریزد و این یعنی راهبرد مقاومت به نتیجه رسیده است.
وی تاکید کرد: انتظار میرود فعالان رسانهای در تولید محتواهای فاخر و اثرگذار، ارائه اسناد و خوانش پیشینههای ظلم و فساد صهیونیسم سهیم باشند و نسل جوان و نوجوان که آماج حملات روانی و جنگ گسترده فرهنگی دشمن هستند را بشناسند و برای آنها کار کنند.
یوسفعلی زاده با بیان این مطلب که امروز جبهه مقاومت تقاضای سرباز و رزمنده ندارد، تصریح کرد: جبهه مقاومت خواستار حمایت است و ما باید در حمایت از جایگاه مظلوم و مقاومت گام برداریم.
این مقام مسئول با اشاره به برخی راهکارهای سواد رسانهای از فعالان رسانهای و عموم افراد خواستار هوشمندی در استفاده از فضای مجازی شد و خاطرنشان کرد: پرهیز از عضویت در گروهها و کانالهایی که مخاطرات اخلاقی و فرهنگی و اعتقادی ایجاد میکند، ورودنکردن به مباحثی که تخصص و دانش وجود ندارد، پرهیز از نقل و نشر اخبار غیرموثق از جمله راهکارهای سواد رسانه است که هم خود باید عمل کنید و هم دیگران را بر حذر دارید.
وی افزود: از مناظره، چالش و بحثهایی که خبرگی و دانش لازم در آن نداریم پرهیز کنیم و پرهیز بدهیم. تلاش کنیم به جامعه حرف خوب زدن و خوب حرف زدن را یاد بدهیم و این فرهنگ را رواج دهیم. گفتمان دفاع مقدس و مقاومت، گفتمان برادری، اخوت، ارادت، عشق و محبت به یکدیگر است، تلاش کنیم این فرهنگ را نشر دهیم.
یوسفعلی زاده تاکید کرد: افراد رسانهای به مهمترین و فوریترین مسئله اسلام بپردازند. همچنین باید ابتکار عمل، خلاقیت، توانمندی ها، استعدادها و قابلیتهای جبهه مقاومت بیان شود و هم جنایات صهیونیسم افشا شود تا جای ظالم و مظلوم در دید جامعه عوض نشود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان در خصوص برنامههایی که در هفته دفاع مقدس برگزار شد گفت: پیش بینی ما این بود که بیش از ۱۰۰۰ برنامه برای اجرا ثبت شده است، اما نزدیک به ۲هزار برنامه در هفته دفاع مقدس از جمله گرامیداشت جانبازان، ایثارگران و یادواره شهدا، تلاشهای بصیرتی و جهاد تبیین راویان دفاع مقدس، برنامههای ورزشی و ... در راستای پاسداشت هفته دفاع مقدس صورت گرفته است.
یوسفعلی زاده افزود: در برنامه ویژه روز ۲۹ شهریور ماه که دیدار تصویری با رهبر معظم انقلاب صورت گرفت همزمان حدود ۲۰هزار نفر در سطح استان شرکت کردند و از بیانات رهبری بهره بردند. در سالهای گذشته بیش از ۱۰۰هزار نفر را مورد تجلیل قرار دادیم و امسال نیز حدود ۶۰هزار نفر مورد تجلیل و نکوداشت در اقصی نقاط استان قرار گرفتند از جمله ایثارگر، خانواده ایثارگر و فرزندانشان که این سنت حسنه باید در کل ایران ترویج یابد.
وی به ساخت موزه دفاع مقدس اشاره و تاکید کرد: تلاش میشود مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس به بهره برداری برسد. در این خصوص در مقایسه با بسیاری استانها عقب هستیم که باید مورد توجه مسئولان و دست اندرکاران قرار گیرد. خراسان رضوی با داشتن ۴ لشکر و ۱۱یگان و تیپ مستقل در دوره دفاع مقدس هنوز موزه ندارد که نیاز است از سوی اهالی رسانه از دیگر دستگاهها مورد مطالبه قرار گیرد.
گفتنی است در این مراسم از بیش از ۳۰ خبرنگار و فعال رسانهای حوزه دفاع مقدس در بخشهای تصویری، مکتوب و خبرگزاری تقدیر به عمل آمد و در پایان بیانیهای در محکومیت جنایات اسرائیل و صهیونیسم و دفاع از مردم مظلوم فلسطین قرائت و به امضای میهمانان و فعالان رسانهای رسید.