نرخ سود بین‌بانکی کاهشی شد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) نخستین قرارداد پولی میان ایران و روسیه امضا شد زمان برگزاری پانزدهمین حراج سکه طلا مشخص شد | متقاضیان چقدر واریز کنند؟ با ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان نقدینگی چه موبایل‌هایی می‌توان خرید؟ (۱۶ تیر ۱۴۰۳) واکنش مثبت ۸۸ هزار واحدی شاخص بورس به پایان انتخابات | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ تیر ۱۴۰۳) خبر خوش برای جانبازان | جزئیات جدید از نحوه ثبت سفارش خودرو اعلام شد سهمیه اقلام تنظیم‌بازار هیئت‌های مذهبی ویژه ماه محرم و صفر اعلام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) کاهش یک میلیون و ۱۰۰ هزار‌تومانی سکه طلا در مشهد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) اطلاعیه آزمون استخدامی مشترک دستگاه‌های اجرایی ۱۴۰۳ مربوط به ایثارگران قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۶ تیر ۱۴۰۳) | ریزش ۱۲ درصدی چری آریزو ۵IE واکنش بازار خودرو‌های داخلی به انتخابات چه بود؟ | افت قیمت ۱ تا ۴.۵ درصدی داخلی‌ها ثبت‌سفارش واردات خودرو به مناطق آزاد ابلاغ شد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) | واردات کدام خودرو‌ها همچنان ممنوع است؟ سقوط آزاد بیت‌کوین | آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان امروز شنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۳) جزئیات وام جدید نهضت ملی مسکن | مبلغ و اقساط ماهانه چقدر است؟ مصرف ۱۲۲ میلیون متر مکعب سوخت سی. ان. جی در سه ماهه نخست سال جاری در خراسان رضوی قیمت امروز طلا، سکه، دلار، ارز دیجیتال (۱۶ تیر ۱۴۰۳) | واکنش بازار به انتخابات ریاست جمهوری و ریزش دلار به کمتر از ۶۰ هزار تومان رشد ۵۰ هزار واحدی شاخص کل بورس در یک ساعت ابتدایی بازار سرمایه قیمت روز انواع میوه و صیفی جات در مشهد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) | خیار و گوجه فرنگی کیلویی چند؟ سایپا قیمت محصولات خود را افزایش داد + جدول قیمت طرح تبدیل حواله پژو پارس ایران خودرو به سایر محصولات (تیر ۱۴۰۳) نحوه محاسبه کمیسیون بنگاه املاک چگونه است؟ ارز اربعین به صورت دینار به زائران پرداخت می‌شود مشترکان برق خانگی خراسان رضوی ۲۷ میلیارد ریال پاداش گرفتند
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: تلاش می‌کنیم تصدی‌گری و تصمیم‌گیری دولت کاهش پیدا کند

  • کد خبر: ۱۹۱۱۳۷
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷
استاندار خراسان رضوی: تلاش می‌کنیم تصدی‌گری و تصمیم‌گیری دولت کاهش پیدا کند
استاندار خراسان رضوی گفت: تلاش می‌کنیم کمک کنیم تصدی‌گری و تصمیم‌گیری دولت کاهش پیدا کند، نباید بر حضور دولت در اقدامات اصرار شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری امروز، ۶ آبان‌ماه، در یکصدوهشتمین جلسه شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی که در محل اتاق بازرگانی برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه شاهد هستیم رژیم غاصب صهیونیستی همچنان نسل‌کشی را در غزه و در سرزمینی که متعلق به فلسطینیان است را ادامه می‌دهد.

وی افزود: ما وظیفه داریم ضمن محکوم کردن این عمل غیر انسانی از مردم فلسطین، رزمندگان فلسطینی و حماس که به صورت مشروع در حال تقابل با رژیم صهیونیستی و پشتیبان‌های آن‌ها یعنی آمریکا، انگلیس، فرانسه و همه کشور‌هایی که حمایت می‌کنند، حمایت و پشتیبانی کنیم. انشالله با عنایت خداوند متعال این ملت مظلوم بتوانند در اسرع وقت و با کمترین خسارت به اهداف عالیه خود که تسخیر سرزمین و وطن خود است، موفق باشند.

نظری ضمن تشکر و قدردانی از اعضای شورای گفتگو عنوان کرد: قاعده و پایه اصلی شورای گفتگو بخش خصوصی است. رویکرد مد نظر تشکیل جلسات این است که حاکمیت و مسئولان دولتی حضور پیدا کنند و همفکری و همکاری کنیم تا مشکلات تولیدکنندگان و فعالان بخش اقتصادی کاهش پیدا کند.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: اینکه استان در کیفیت شورای گفتگو رتبه اول را داشته مهم‌تر از تعداد جلسات است. باید درک متقابل و همدلی وجود داشته باشد. حتما دعوت از مسئولان ملی را در ارتباط با مشکلات مبتلابه مربوط به آن حوزه در دستور کار گذاشته شود.

وی بیان کرد: هم بخش خصوصی و هم دولتی صاحب تجربه است. باید تلاش کنیم از انفعالی مواجه شدن با اتفاقات پرهیز کنیم. حتما جلسات را پیشگیرانه و پیش‌دستانه برگزار کنید و به موقع تصمیم‌گیری شود. طبیعی است در فضای کوتاه تصمیم‌گیری‌ها انفعالی و کم‌دقت خواهد بود، مهم است تشکلات صنفی به موقع و بخش‌های دولتی پیشگیرانه تصمیم‌گیری کنند.

نظری با اشاره به اینکه ما تلاش می‌کنیم کمک کنیم تصدی‌گری و تصمیم‌گیری دولت کاهش پیدا کند، تصریح کرد: نباید بر حضور دولت در اقدامات اصرار شود. با فعال شدن تشکل‌های صنفی، قشری و موضوعی بسیاری کار‌ها روان‌تر و بهتر پیش می‌رود، ما نیز از آن تصمیمات حمایت می‌کنیم. مگر دولت چقدر پول دارد که خرید تضمینی انجام دهد، بنابراین باید به نحوی سیاست‌گذاری کنیم که این اتفاق نیفتد. ممکن است در مقطعی گره‌ها باز شود، اما باز گره ایجاد خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی گفت: در زمینه دامداری و کشاورزی که در استان ما تحت تاثیر حداقل دو سال خشکسالی شدید بوده باید کارگروهی تشکیل شود. من خدمت رئیس‌جمهور عرض کردم که روستاییان ما بسیار ناراحت هستند و خسارت دیدند، مخصوصا خرده‌دامداران و خرده‌کشاورزان که پایه مالی آن‌ها ضعیف است. با این شرایط باید ببینیم چه راهکاری داریم که تولید حفظ شود.

وی ادامه داد: وقتی تولیدکننده ما شیر خود را به استان دیگری صادر می‌کند نمی‌توانیم جلوی او را بگیریم، این باز دخالت می‌شود. ما تلاش می‌کنیم مداخلات خود را کاهش دهیم. درخواست ما از تشکل‌ها این است که درمورد این موضوع فکر کنند که چرا شیر به خارج از استان صادر شود و دوباره ماست آن به استان برمی گردد؟ تدابیر برای حل مسائل و مشکلات صنفی باید توسط خود تشکل‌های مردمی صورت گیرد. ما اصرار داریم بسیاری از موضوعات را اتحادیه‌ها انجام دهند چرا حاکمیت دخالت کند؟

نظری اضافه کرد: در مسایلی که نمی‌توانید ما به عنوان حاکمیت در خدمت شما هستیم. هر آنچه در استان قابل تصمیم‌گیری است معطلی جایز نیست، اما آنچه مربوط به مرکزیت بوده باید پیگیری شود. برآیند کلی حرکت اقتصادی استان رو به جلو و مثبت است. شاخص‌های خوبی داریم، استان با ظرفیت است و اقبال نیز در استان وجود دارد. ما در حوزه دیپلماسی نیز کار می‌کنیم تا فضا را برای فعالیت بخش خصوصی بیشتر آماده کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->