بازگشت پرواز‌های «قطر ایرویز» به ایران پس از ۲ ماه وقفه به دلیل جنک ۱۲ روزه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) ظهوریان: دولت لایحه‌ای در حمایت از اقتصاد دیجیتال به مجلس ارائه دهد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز یکشنبه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت بنزین سوپر وارداتی اعلام شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تأمین ماشین‌آلات جدید آتش‌نشانی برای شهرداری‌های خراسان رضوی در دستور کار سازمان همیاری + فیلم بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | تویوتا کرولا هیبرید چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | رشد چشمگیر قیمت پراید تحویل ۳۰ روزه خودرو صحت دارد؟ بررسی پرطرفدارترین موبایل‌ها در مشهد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تعداد سهامداران فعال در بازار سرمایه به ۱۸۳ هزار کد رسید صعود آرام نرخ سود بین‌بانکی به آستانه ۲۴ درصد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه بر صادرات نفت ایران چه تاثیری دارد؟ هشدار بانک مرکزی: فعالیت بانکی و صرافی بدون مجوز «جرم» است ساعات کار ادارات تهران از مهر ماه ۱۴۰۴ شناور می‌شود امتیاز دولت به معدن‌کاران | تخفیف «حقوق دولتی معادن» در پی ناترازی انرژی و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه +جزئیات بورس منفی، اما متعادل | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) خرید راهبند اتوماتیک؛ مقایسه مدل‌های هیدرولیک و الکترومکانیکی برای پارکینگ‌ها قیمت مسکن کاهش یافت | بازار مسکن در مسیر بازیابی یا رکود عمیق‌تر؟ (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) صنایع پر تقاضا در بورس کدامند؟ (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) دلیل پرواز قیمت مرغ از نظر وزیر جهاد کشاورزی خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی از مرز ۳۴۳ هزار تن گذشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) افتتاح می‌شود الگوی تکرارشونده کریدور زنگزور علیه اقتصاد ایران | زنگزور ابزاری برای حذف ایران از معادلات اوراسیا قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | افت قیمت‌ها در بازار طلا و سکه قیمت طلا ابتدای هفته در مشهد چقدر است؟ (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) بورس در گرداب ریزش‌ها | بررسی عوامل سقوط بازار سرمایه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) زمان واریز فوق‌العاده خاص کارمندان و افزایش حقوق مشخص شد بازار برنج در مسیر آرامش | به تعادل حداکثری بازار تا پایان سال امیدواریم
سرخط خبرها

ثبت کمترین میزان تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در ۳ سال اخیر

  • کد خبر: ۱۹۱۷۱۴
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۸
ثبت کمترین میزان تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در ۳ سال اخیر
تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در مهرماه ۱۴۰۲ به ۳۶.۱ درصد رسید، این رقم کمترین میزان تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در سه‌سال اخیر است.

به گزارش شهرآرانیوز تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در مهرماه ۱۴۰۲ به ۳۶.۱ درصد رسید، این رقم کمترین میزان تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در سه‌سال اخیر است.

براساس گزارش جدید مرکز آمار، تورم ماهانه مواد خوراکی و آشامیدنی در مهرماه ۱۴۰۲ فقط ۰.۴ درصد بود که کمترین رقم از خرداد ۱۴۰۰ تاکنون محسوب می‌شود و می‌توان گفت تورم ماهانه موادغذایی به کمترین رقم ۲۹ ماه اخیر کاهش یافت.

براساس گزارش مرکز آمار در مهرماه امسال تورم ماهانه موادغذایی نزدیک به صفر بوده؛ یعنی میانگین قیمت مواد خوراکی و آشامیدنی در مهرماه نسبت به شهریورماه حداقل تغییرات را داشته است. این درحالی است که تورم ماهانه مواد غذایی در ماه‌های مرداد و شهریور ۱۴۰۰ که آیت‌ا... رئیسی دولت را از روحانی تحویل گرفت بالای ۵ درصد بود.

شاخص دیگر، تورم نقطه به نقطه مواد غذایی است که در مهرماه ۱۴۰۲ به ۳۶.۱ درصد رسیده است. این رقم کمترین میزان تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در سه‌سال اخیر است. در ماه‌های پایانی دولت روحانی و هم‌زمان با تحویل دولت به آیت‌ا... رئیسی در سال ۱۴۰۰ تورم نقطه به نقطه مواد غذایی بالای ۶۰ درصد بود.

همچنین نرخ تورم میانگین کشور در مهرماه به ۴۵.۵ درصد رسیده است که کمترین رقم از بهمن ۱۴۰۱ محسوب می‌شود. در سال ۱۴۰۰ هم‌زمان با تحویل دولت به آیت‌ا... رئیسی نرخ تورم میانگین کشور بیش از ۴۶ درصد بود.

نرخ تورم نقطه به نقطه نیز در مهرماه امسال به ۳۹.۲ درصد رسید که کمترین رقم این شاخص از اردیبهشت ۱۴۰۱ به بعد محسوب می‌شود. نرخ تورم نقطه به نقطه در فروردین امسال ۵۵.۵ درصد بود و رسیدن آن به ۳۹.۲ درصد در مهرماه به معنای کاهش بیش از ۱۶ واحد درصدی این شاخص در ۶ ماه گذشته است. چنین سرعتی در کاهش نرخ تورم نقطه به نقطه در سالیان اخیر سابقه نداشته است. مشخص است که شاخص‌های اصلی نرخ تورم در مهرماه روند کاهشی به خود گرفته‌اند و سرعت کاهش تورم نسبت‌به ماه‌های قبل بیشتر شده است.

در مهرماه ۱۴۰۲ نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های کشور به ٤٥.٥درصد رسیده که نسبت به ماه قبل، ۰.٦واحد درصد کاهش یافته است. در مهرماه ۱۴۰۲ شاخص قیمت مصرف‌کننده خانوار‌های کشور به عدد ۲۰۶ رسیده است که نسبت به ماه قبل، ۲.۳ درصد افزایش، نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۳۹.۲ درصد افزایش و در دوازده ماهه منتهی به ماه جاری نسبت‌به دوره مشابه سال قبل، ۴۵.۵ درصد افزایش داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->