پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳)| بازار سرخ‌پوش می‌ماند؟ وزیر جهاد کشاورزی: عرضه کالا‌های تنظیم بازاری در ۴ روز آینده آغاز می‌شود (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) قیمت قطعی و مشخصات ۸ مدل خودرو عرضه شده در طرح واردات خودرو (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) گزارش بانک مرکزی از تامین ۶۳ میلیارد دلار ارز برای کالا‌های اساسی و بازرگانی بسته حمایتی وزارت صمت از واحد‌های تولیدی ابلاغ شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) صادرات ۷۰ تن داروی دامی به افغانستان از ابتدای سال تاکنون (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) افشاگری از پشت پرده کباب‌کوبیده‌های ارزان‌قیمت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی چه تغییری کرد؟ (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین ۳۲ میلیون تومان گران‌تر شد قیمت امروز گوشت و مرغ در مشهد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | رشد دوباره قیمت گوشت گوساله در کمتر از یک هفته قرارداد طرح فشارافزایی میدان مشترک پارس جنوبی به امضا رسید (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) آغاز پیش‌فروش محصولات سایپا از روز دوشنبه (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات عضو کمیسیون امور داخلی مجلس: مواضع آژانس نسبت به فعالیت هسته‌ای کشورمان غیرمعقول است تمهیدات سوخت‌رسانی برای نوروز ۱۴۰۴ بورس روی دور ریزش! | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) هیدلند: فروشنده انواع پمپ دنده‌ای هیدرولیک فروش بلیت پرواز‌های داخلی با نرخ مصوب در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ آیا مزایای رفاهی کارگران دوباره مشمول مالیات شد؟ رشد شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) تکذیب خبر حذف کلیه معافیت‌های حقوق کارکنان و کارمندان سقوط قیمت بیت‌کوین پس از دستور اجرایی ترامپ (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) | صعود دلار به کانال ۹۱ هزار تومان یک پیش‌بینی مهم از آینده قیمت نفت هشدار درباره ناترازی انرژی در سال‌های آینده زیان خریداران طلا و سکه سنگین شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی تأمین و توزیع ۷۰۰ تن میوه و ۷ تن خرمای تنظیم‌بازار در خراسان رضوی  آنچه مردم درباره کالابرگ الکترونیکی باید بدانند
سرخط خبرها

دام سبک هر کیلو ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان (۷ آبان ماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۱۴۴۸
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۲
دام سبک هر کیلو ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان (۷ آبان ماه ۱۴۰۲)
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور گفت: دام زنده سبک با قیمت هر کیلو ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان در بازار خرید و فروش می‌شود و قیمتی که در بازار گوشت می‌بینیم ارتباطی با قیمت دام زنده ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور گفت: اگر تولیدکننده، محلی برای عرضه محصولات نداشته باشد تولید را کنار می‌گذارد. درحال‌حاضر تولیدکنندگان داخلی فقط می‌توانند محصولاتشان را در قصابی‌ها عرضه کنند و برخی فروشگاه‌های بزرگ تمایلی به فروش گوشت داخلی ندارند و گوشت وارداتی عرضه می‌کنند تا بهتر بتوانند نظارت کنند.

افشین صدر دادرس با بیان اینکه از ابتدای سال قیمت دام زنده تغییری نکرده است، گفت: دام زنده سبک با قیمت هر کیلو ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان در بازار خرید و فروش می‌شود و در این مدت افزایش قیمتی نداشته است.

وی ادامه داد: قیمتی که در بازار گوشت می‌بینیم ارتباطی با قیمت دام زنده ندارد. قیمت دام زنده در طی این ماه‌ها ثابت بوده و افزایش قیمت گوشت به دلیل مشکلات بخش توزیع است. یعنی مسئولان باید بیشتر بر بخش توزیع تمرکز کنند و برای آن تدابیری بیاندیشند.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور با اشاره به اینکه یکی از دلایلی که باعث کاهش قیمت نهاده‌ها شده، کاهش جمعیت دامی کشور است گفت: بر اساس گزارش‌های مرکز آمار ایران جمعیت ۶۸ میلیونی دام زنده در بهار به ۶۰ میلیون در تابستان رسیده و این موضوع هم به واردات گوشت باز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در اینجا فقط کاهش هزینه تولید مطرح نیست، بلکه بازار نیز اهمیت دارد، عنوان کرد.

به گفته وی می‌توان گوشت‌های وارداتی و داخلی را در ظروف جداگانه‌ای کنار هم قرار داد که هم برای مصرف‌کننده قابل تشخیص باشد و هم بازرسان بتوانند به راحتی بر آن نظارت کنند.

صدر دادرس در ادامه به ارائه راهکار‌هایی برای کاهش هزینه‌های تولید داخل اشاره کرد و گفت: اینکه انتظار داشته باشیم با توجه به تورم و افزایش هزینه‌های تولید گوشت با قیمت سال قبل عرضه شود درست نیست. اما برای کاهش هزینه‌ها ابتدا باید ایرادات بخش توزیع مرتفع شود تا گرانفروشی رخ ندهد. دیگر اینکه نهاده‌ها ۷۵ درصد هزینه‌های تولید را شامل می‌شوند و کاهش قیمت نهاده‌ها باعث کاهش هزینه تولید خواهد شد. از طرفی قیمت حمل‌ونقل نیز باید کنترل شود. همچنین دولت بایستی به نقدینگی دامداران نیز توجه کند.

وی در پایان به عرضه گوشت گرم گوساله و گوسفندی در کالابرگ به عنوان یک راهکار اشاره کرد و گفت: درحال‌حاضر فقط گوشت منجمد گوساله در کالابرگ عرضه می‌شود، ولی می‌توان با عرضه گوشت گرم این شرایط را فراهم آورد که مردم به آن دسترسی بیشتری داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->