فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

«خاطرات خانم اشتون» به کتابفروشی‌ها رسید

  • کد خبر: ۱۹۱۷۳۵
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷
«خاطرات خانم اشتون» به کتابفروشی‌ها رسید
کتاب «خاطرات خانم اشتون» شامل خاطرات خود نوشت کاترین اشتون با ترجمه پروین قائمی توسط انتشارات ایران منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کتاب «خاطرات خانم اشتون» خاطرات خود نوشت کاترین اشتون به تازگی با ترجمه پروین قائمی توسط انتشارات ایران منتشر و روانه بازار نشر شده است.

این کتاب که خاطرات خودنوشت کاترین اشتون، سیاست‌مدار و دیپلمات انگلیسی و از جمله کتاب‌های مهم در حوزه دیپلماسی‌ست که نگاه‌های بسیاری را در جهان به خود معطوف کرد.

کاترین مارگارت اشتون در ۲۰ مارس ۱۹۵۶ در لانکشر بریتانیا به‌دنیا آمد و بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴ نماینده اتحادیه اروپا در سیاست خارجی بود. اشتون همچنین عضو حزب کارگر بریتانیاست و سال ۱۹۹۹ لقب بارونس را از ملکه بریتانیا دریافت کرد. او در این کتاب، خاطرات خود را از دوران فعالیت حرفه‌ای‌اش در عرصۀ سیاست خارجی پیش‌روی مخاطب می‌گذارد و او را به پشت صحنۀ چالش‌های سرنوشت‌ساز در لیبی و مذاکره با ایران و بحث‌های مربوط به جنگ روسیه و اکراین می‌برد تا به‌زعم خود نشان بدهد که دیپلماسی موردنظر آن‌ها چگونه کار می‌کند.

اشتون در این کتاب، از کامیابی‌ها و ناکامی‌هایش می‌نویسد و پس از گذار از دوره مسئولیت، به مخاطب نشان می‌دهد که سیاست‌هایش کجا کارساز و کجا ناکارآمد بوده و به بن‌بست خورده است. مثلاً در بخشی از کتاب او گذری به چالش‌های بزرگ، از صربستان تا سومالی، از لیبی تا هائیتی و… دارد و معتقد است توانسته دموکراسی موردپسند خود و طرف‌های اروپایی‌اش را در قالبی مدرن ارائه دهد که این رضایت‌مندی البته درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، آن‌طور که خواست و نظر آن‌ها بوده، به‌دست نیامده است.



در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

کتی اشتون دیپلمات نبود، اما در سال ۲۰۱۰ یک شبه دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا شده و بلافاصله در انبوهی از بحران‌های جهانی غوطه‌ور گشت. گزارش او از برخی نکات برجسته دوران حضورش در بروکسل و بیرون از آن، خواندنی، جذاب و روشنگرانه است.

با وقوع رویداد‌های هائیتی تا لیبی، آشتی دادن صربستان و کوزوو، توافق هسته‌ای ایران و شروع فاجعه اوکراین او در سختی مدیریت بحران جهانی غوطه‌ور بود.

جورج رابرتسون، دبیرکل سابق ناتو

این کتاب در ۳۳۳ صفحه و قطع رقعی عرضه شده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->