جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روایت خبرنگار الجزیره از ورود نیروهای رژیم صهیونیستی به داخل شهر غزه

  • کد خبر: ۱۹۱۸۵۸
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۳
روایت خبرنگار الجزیره از ورود نیروهای رژیم صهیونیستی به داخل شهر غزه
خبرنگار الجزیره که از غزه گزارش می‌دهد، گفته برخی از تانک‌های اسرائیلی اکنون به سمت شهر غزه حرکت کرده‌اند.
کیهان همایون
خبرنگار کیهان همایون

شهرآرانیوز - خبرنگار الجزیره در گزارشش گفته:

«نیروهای رژیم صهیونیستی از روستای بیت‌لاهیه در شمال نوار غزه عبور کرده‌اند و اکنون در شهر غزه در یکی از جاده های اصلی - خیابان النصر مستقر هستند.

شاهدان به ما گفته‌اند که تبادل آتش شدیدی بین حماس و سربازان رژیم صهیونیستی درگرفته است. 

در جنوب شرقی شهر غزه، تانک‌ها از سمت شرقی به سمت جاده ساحلی حرکت کرده‌اند. آن‌ها در نیمه راه بین خیابان صلاح‌الدین و جاده ساحلی هستند. رسیدن آن‌ها به آن جاده به این معنی است که شمال را از جنوب جدا می‌کنند.»

نیروهای اسرائیلی در حمله جدیدشان به عمق غزه فشار آورده‌اند. آن‌ها تانک‌ها و بولدوزرهای زرهی را از میان آوار ساختمان‌های متلاشی‌شده می‌راندند و نیورهای حماس و تونل‌هایشان را جستجو می‌کنند.

شاخه مسلح حماس می‌گوید به تانک‌های اسرائیلی که در شمال غرب غزه پیشروی می‌کردند حمله کرده و «نیروهای اسرائیلی» را در داخل یک ساختمان کشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->