رشد ۴۰ درصدی ارزش افغانی در برابر ریال ایران طی یک‌ سال گذشته علی‌اف در افتتاحیه اجلاس COP ۲۹: جمهوری آذربایجان حامی فعال چندجانبه‌گرایی است سازمان جهانی بهداشت از ثبت ۲۳ مورد جدید فلج اطفال در افغانستان خبرداد آخرین یهودی افغانستان به اسرائیل رفت بازیکنان اتباع خارجی میهمان فدراسیون فوتبال شدند ویدئو | روایتی از استرداد ۹۰۰ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی در ۱۰۰ روز از ایران محمدجعفر یاحقی: امروز در افغانستان، شاهد رقابت نابرابر زبان پشتو با زبان دری هستیم یک کارشناس اقتصادی: برای حل مشکل نیروی انسانی، بهتر است مهاجران افغانستانی را بیمه کنیم تیک‌آف زعفران افغانستان در بازارهای جهانی | صادرات بیش از ۶ برابر تولید رشد قیمت پول افغانی در بازار ایران سخنگوی وزارت کشور طالبان: افزایش کشت خشخاش در افغانستان دروغ است یادِ هرات در شبِ سردِ مشهد | از کتاب مرحوم «ناصر فرخاد» رونمایی شد وزارت خارجه طالبان: امید که فصل جدیدی در روابط کابل و واشنگتن گشوده شود مشاور وزیر کشور: آماده هستیم با استفاده از ظرفیت «شاد» دختران افغانستانی را آموزش بدهیم رئیس مرکز امور بین‌الملل وزارت آموزش و پرورش: خدماتی که به دانش‌آموزان اتباع داده می‌شود باید در همه کشور یکسان باشد مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: ۹۰ درصد دانش‌آموزان اتباع خارجی استان در حاشیه شهر مشهد هستند خواسته طالبان از رئیس جمهور آینده آمریکا چیست؟ ترامپ یا هریس؟ کدام‌یک انتخاب طالبان است؟ «حیات کرانه» نمایشگاه‌ عکس‌های کودکانِ بی‌شناسنامه! اعلام آمادگی ایران برای برگزاری نمایشگاه محصولات دانش‌بنیان در هرات
سرخط خبرها

نمایندگان هشت کشور جهان از طالبان خواستند محدودیت بر آموزش را لغو کنند

  • کد خبر: ۱۹۲۰۱۶
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۸
نمایندگان هشت کشور جهان از طالبان خواستند محدودیت بر آموزش را لغو کنند
نمایندگان هشت کشور و اتحادیه اروپا در یک بیانیه‌ مشترک از طالبان خواسته‌‌اند که فورا محدودیت بر دسترسی به آموزش را لغو کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این بیانیه در پایان نشستی در رم از سوی نمايندگان و فرستادگان ويژه‌ كانادا، اتحاديه اروپا، فرانسه، آلمان، ايتاليا، جاپان، ناروی، بريتانيا و ايالات متحده صادر شده است.

این نشست چندی پیش برگزار شده، اما بیانیه آن دیروز (سه‌شنبه، ۹ آبان) همگانی شده است.

نمایندگان این کشورها نسبت به وضعیت حقوق بشر در افغانستان قویا ابراز نگرانی کرده‌اند.

آنان تأکید کرده‌اند که سیاست‌های طالبان درباره‌ حذف زنان و دختران از زندگی اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی از جمله محدودیت بر تحصیل و اشتغال، نقض حقوق مردم افغانستان و تعهدات بین‌المللی است.

سازمان ملل متحد اعلام کرده است که در دوسال گذشته و پس از بازگشت طالبان به قدرت این گروه بیشتر از 50 فرمان محدود کننده علیه زنان و دختران صادر کرده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->