کارتال و بحران دفاع راست | پرسپولیس به دنبال یک مدافع خارجی مصدمیت وینیسیوس در آستانه جام جهانی باشگاه‌ها تاکنون چه تیم‌های به جام جهانی ۲۰۲۶ راه یافته‌اند؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) پیاتزا: ملی‌پوشان نشان دهند که برای ایران بازی می‌کنند ویدئوی باشگاه استقلال برای رونمایی از اولین خرید تابستانی سیدبندی احتمالی جام جهانی ۲۰۲۶ | ایران در کدام سید قرار می‌گیرد؟ تاریخ و ساعت بازی ایران و برزیل در هفته نخست لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | اولین محک پیاتزا مقابل قهرمان المپیک توافق استقلال با دو ستاره جوان پرسپولیس به دنبال تمدید با ستاره جوان نتیجه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| مشت امیر به سمت مخالفان ویدیو| خلاصه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو| سخنرانی گواردیولا در حمایت از مردم غزه در دانشگاه منچستر انگلیس اعتراض استقلال به برگزاری دیدار سوپر جام پیش از آغاز لیگ برتر پرسپولیس: به بیفوما پول دادیم هشدار جباری به مدیران استقلال درباره شروع تمرینات پخش زنده بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تعلیق سرپرست، سرمربی و مسئول حراست تیم ملی دوومیدانی برگزاری مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان با حضور ۱۱۰ تنیسور برتر ایران در مشهد + فیلم پیشنهاد ۱۳۰ میلیاردی آقاسی به استقلال
سرخط خبرها

استقلال به دنبال تعویق در پرداخت بدهی سانتاکلارا

  • کد خبر: ۱۹۲۵۱۰
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۳
استقلال به دنبال تعویق در پرداخت بدهی سانتاکلارا
باشگاه استقلال در تلاش است، پرداخت بدهی به باشگاه سانتاکلارا بابت انتقال محمد محبی را به تعویق بیندازد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، فیفا یک بار باشگاه استقلال را به پرداخت ۵۰۰ هزار دلار در حق محمد محبی محکوم کرده است. اخیرا علی خطیر در یک برنامه زنده تلوزیونی حاضر شد و اعلام کرد این بدهی ۳۵۰ هزار دلار است و قصد داریم منابع لازم برای پرداخت این بدهی را تامین کنیم.

اما درعین حال باشگاه استقلال نیم نگاهی هم به تعویق پرداخت بدهی به باشگاه سانتاکلارا دارد و می‌خواهد با طرح دفاعیه‌ای زمان پرداخت بدهی به این باشگاه پرتغالی را قدری عقب بیندازد.


باشگاه استقلال می‌داند که تحت هیچ شرایطی رای بازگشت پذیر نیست، اما در پی آن است با طرح این دفاعیه از بار مالی سنگینی که در ماه‌های آتی به دوشش خواهد افتاد بکاهد.

باشگاه استقلال هنوز دستمزد فصل پیش بازیکنان خود را پرداخت نکرده و اگر بخواهد در چنین شرایطی بدهی به باشگاه سانتاکلارا را نیز پرداخت کند با بحران مالی مواجه خواهد شد.

البته خطیر مدعی شده استقلال در حال حاضر شرایط مالی مطلوبی دارد که این ادعا با توجه به آنچه زیر پوست استقلال می‌گذرد در منافات است. خطیر گفته که استقلال از فصل پیش بیشتر درآمد کسب کرده، اما سوال این است که چرا هنوز نتوانسته بدهی مربوط به فصل پیش بازیکنان را پرداخت کند؟

چه طور می‌شود که باشگاه استقلال وضعیت مالی بهتری نسبت به فصل قبل داشته باشد، اما نتواند با بازیکنان خود تسویه حساب کند؟!

به هرحال شاید حربه استفاده از زمان در ماجرای محبی تا حدی بتواند اوضاع مالی باشگاه استقلال را سر و سامان دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->