معیشت و منزلت مردم تنها با موفقیت دولت به دست خواهد آمد «انصاری» معاونت حقوقی ریاست جمهوری را رسما تحویل گرفت فرماندهان ارشد نیروهای مسلح ایران به وزیر جدید دفاع تبریک گفتند دستگیری مردی که تهدید به قتل ترامپ کرده بود پایان «زلفی گل» در وزارت علوم | همکاران و دانشگاهیان حلالم کنند معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور منصوب شد | مهدی سنایی به پاستور رفت + حکم انتصاب وزیر امور خارجه: عجله‌ای در مورد مسئله برجام نداریم برای حل مشکلات، چشم به دانش و توانایی داخلی دوخته‌ایم توضیحات عراقچی درباره پاسخ ایران به ترور شهید هنیه عراقچی بر سر مزار شهید امیرعبداللهیان + فیلم همکاری های حقوقی و قضائی میان ایران و اسپانیا انجام خواهد شد سید حسن خمینی: امید، سرمایه بزرگ دولت است که باید از آن مراقبت کرد رئیس‌جمهور در حرم امام‌خمینی(ره): بر سر پیمان با مردم هستیم | دشمن تلاش می‌کند در جامعه تفرقه ایجاد شود + فیلم رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت برای تجدیدمیثاق با آرمان‌های امام (ره) به حرم امام خمینی رفتند + فیلم عضو ارشد حماس: غزه گورستان متجاوزان خواهد شد مخبر با نخست‌وزیر عراق در بغداد دیدار کرد حمله انصارالله یمن به کشتی یونانی در دریای سرخ سه اولویت اصلی وزارت امور خارجه چیست؟| تاکید عراقچی بر تغییر برجام درخواست تحریم رژیم صهیونیستی از سوی یک مقام ارشد سازمان ملل تاکید عراقچی بر حمله قطعی ایران به رژیم صهیونیستی (۲ شهریور ۱۴۰۳) فوری| صدای چند انفجار در حمص سوریه شنیده شد (۲ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

توصیه‌های عالی برای مسئولان گرامی!

  • کد خبر: ۱۹۲۶۹۱
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۶
توصیه‌های عالی برای مسئولان گرامی!
به مسئولان عزیز توصیه می‌کنیم به جای درگیر کردن خودشان برای حل مشکل، یکی از روش‌های زیر را انتخاب تا آرامش بیشتری را تجربه کنند.

مسئولان ما معمولا به جای اینکه مشکل پیش آمده در حوزه کاری خودشان را توجیه کنند، سعی می‌کنند به خود مشکل بپردازند و در اسرع وقت آن را حل کنند! به مسئولان عزیز توصیه می‌کنیم به جای درگیر کردن خودشان برای حل مشکل، یکی از روش‌های زیر را انتخاب تا آرامش بیشتری را تجربه کنند.

روش «شیفت قبلی ها»: همان طور که وقتی توی مدرسه هر اتفاقی می‌افتاد و ناظم مدرسه از ما بازخواست می‌کرد، بلافاصله آن را به شیفت صبحی‌ها ربطش می‌دادیم، در حوزه مسئولیت هم می‌شود این کار را کرد. مثلا بگویید: «این آوار مشکلات، از قبل روی شماست که ما داریم آن را از روی شما برمی داریم.» به این هم کار نداشته باشید که موقع آوار برداشتن باید رنج فرد زیر آوار کم شود، نه زیاد!

روش «اگر من نبودم»: یکی از اقوام ما بعد از اینکه کنترل فرمان ماشین از دستش در رفت و ماشین با گاردریل کنار جاده برخورد کرد و خود و خانواده اش راهی بیمارستان شدند و ماشینش راهی قبرستان ماشین‌ها شد، گفت: «خوب جمعش کردم، هر کس دیگری جای من بود نه خودش زنده می‌ماند، نه اطرافیانش.» در این روش به عنوان مثال بگویید: «بازار را خوب سر و سامان دادم، هر کس دیگری جای من بود، گوشت گوساله به جای ۵۰۰ هزار تومان، یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود.»

روش «کدام مشکل»: یکی از استادان در حالی که داشت به صندلی خودش اشاره می‌کرد، به دانشجویانش گفت: «یک متن بنویسید و در آن ثابت کنید این صندلی اینجا وجود ندارد. بهترین نمره را دانشجویی گرفت که نوشته بود کدام صندلی؟! شما هم اگر گفتند مثلا اینترنت اختلال دارد، چشمانتان از تعجب گرد شود و بگویید کدام اختلال؟!

روش «تقصیرِ تحریم»: مهم نیست در کدام حوزه هستید، ولی خوب حتی می‌شود گرانی اجناسی که صفر تا صد مواد و تولید آن‌ها در داخل کشور است را هم تقصیر تحریم انداخت. اصلا می‌شود مهر سال آینده که دوباره با سونامی کمبود معلم روبه رو شدید، آن را هم تقصیر تحریم‌ها بیندازید و بگویید: «اگر این تحریم‌ها نبود، نه تنها کلاس‌ها کمبود معلم نداشتند، بلکه هر کلاس حداقل دو سه تا معلم داشت.»

روش بین المللی: خوشبختانه غیر از ما حدود دویست کشور دیگر هم روی کره زمین وجود دارند و احتمال اینکه حداقل یکی از آن‌ها مشکلات حوزه مسئولیت شما را داشته باشند، بسیار زیاد است؛ لذا در حرف هایتان بگویید که این یک مشکل جهانی است و فلان نقطه دنیا هم این مشکل را دارند. حتی می‌توانید به ۱۶۲ زنگ بزنید و از آن‌ها درخواست کنید یک گزارش درباره گرانی فلان جنس از تلویزیون پخش کنند.

در پایان به شما اطمینان خاطر می‌دهیم که با استفاده از یک یا دو روش فوق یا ترکیبی از آن‌ها می‌توانید سال‌های سال پشت میز مسئولیت خود باقی بمانید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->