علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات بررسی بروکر آلپاری با بروکر‌های دیگر: مقایسه کامل آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ اسفند ۱۴۰۳) حدود یک‌سوم صنایع باارزش ایران در خراسان رضوی هستند | سهم استان از سبد مالیاتی کشور کمتر از یک درصد است زمان مرحله دوم پیش فروش سکه مشخص شد + جزئیات خطوط مترو و اتوبوس‌رانی مشهد فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در روز تشییع پیکر سید مقاومت، رایگان است قیمت حلیم و شله در ایام ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد تمدید تغییر ساعات کاری بانک‌ها تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خرید قسطی خودرو تا قبل از نوروز ۱۴۰۴ نرخ طلا در مشهد اعلام شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آغاز طرح نظارتی تعزیرات حکومتی ویژه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی از فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۴ اسفند ۱۴۰۳) | دلار ۹۴ هزار تومان را هم رد کرد ۸۰ درصد اشتغال خراسان رضوی در فضای غیرصنعتی است | مشهد، میزبان ۵۲ درصد هتل‌های کشور عضو کمیسیون عمران مجلس: گرانی بلیت هواپیما اگر مصوبه قانونی ندارد، باید لغو شود وزیر نیرو: کشف ۱۰هزار ماینر قاچاق در کشور ریزش آبشاری قیمت دلار دیجیتال (۴ اسفند ۱۴۰۳) بازار کیف‌ و‌ کفش مشهد رنگ‌وبوی شب عید ندارد | گرانی دلار و نبود نقدینگی، مشکل اصلی تولیدکنندگان انتقاد نماینده مجلس از کارشکنی بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری
سرخط خبرها

بیانیه یک پراید!

  • کد خبر: ۱۹۰۵۸۰
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۶
بیانیه یک پراید!
یکی از اعضای کمیسیون صنایع مجلس گفت: نباید با افزودن چند حرف انگلیسی به نام خودرو‌های قبلی، قیمتشان افزایش یابد. در همین باره یکی ازماشین‌ها به نام پراید جوابیه‌ای صادر کرد که با هم می‌خوانیم.
مهدی محمدی
خبرنگار مهدی محمدی

یکی از اعضای کمیسیون صنایع مجلس گفت: نباید با افزودن چند حرف انگلیسی به نام خودرو‌های قبلی، قیمتشان افزایش یابد. در همین باره یکی ازماشین‌ها به نام پراید جوابیه‌ای صادر کرد که با هم می‌خوانیم.

سلام. با اینکه عضو کمیسیون صنایع هستید هنوز من و بقیه خودرو‌ها را خوب نمی‌شناسید. بدانید و آگاه باشید ما خودرو‌ها برای گران شدن دنبال بهانه نمی‌گردیم. کلا بدون بهانه گران می‌شویم.

خوب است در جریان باشید که اگر من و امثال من خودرو نام گذاری شده ایم به این خاطر است که قیمتمان خودش می‌رود بالا. آن هم بدون بهانه.

نکند فکر کرده اید اگر حرف انگلیسی به ما اضافه نکنید، با خودمان می‌گوییم، چون حرف انگلیسی به اسممان اضافه نکرده اند نباید گران شویم. خیر ما یک روند رو به رشد خلل ناپذیر داریم.

الان همین خود من یعنی پراید، به اسمم هیچ حرف انگلیسی اضافه نشد؛ حتی اسمم از پراید به پرایدو تغییر نکرد، ولی با پولی که زمانی می‌شد پرادو خرید الان نمی‌شود پراید خرید.

سال هاست که از خط تولید خارج شده ام، ولی قیمتم از شیب افزایش قیمت خارج نشده است. نه تنها من که حتی بقیه ماشین‌ها هم با شعر ما زنده به آنیم که آرام نگیریم حس خوبی پیدا می‌کنند، چون قیمتشان هیچ وقت آرام نمی‌گیرد.

شما اصلا ماشین را بخر و ببر به در و دیوار بکوب و اصلا کاری کن که تا داشبورد جمع شود، ولی باز هم نسبت به سال قبلش قیمت بیشتری دارد.

انگار همین دیروز بود که می‌گفتند پراید مگر کیلویی چند است که بیست میلیون تومان است، در حالی که امروز حتی مدل‌های قدیمی آن را با زیردویست میلیون تومان هم نمی‌توان خرید.

کلی درباره ما جوک ساختند و خندیدند، ولی آسیاب به نوبت بود و نوبت ما شد به کسانی که می‌خواستند ما را بخرند، ولی پولشان نمی‌رسید بخندیم.

خلاصه این طور فکر کنید که ما مثل گیاهان بالارونده هستیم، با این تفاوت که آن‌ها به آب و نور و زمین مناسب نیاز دارند تا رشد کنند، اما ما خودرو‌ها بدون هیچ دلیل و زمینه مناسب می‌توانیم بالا برویم. بالا و بالاتر.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->