قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد عقب‌گرد بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا در کانال ۶.۳ میلیون تومان در مشهد معامله می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نرخ دلار چند؟ پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته اردیبهشت ۱۴۰۴ | نبود تقاضا هم ترمز بازار را نکشید شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

انتخاب گزینشی عراق بین محصولات تولیدی ایران

  • کد خبر: ۱۹۲۷۹۳
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۸
انتخاب گزینشی عراق بین محصولات تولیدی ایران
رئیس اتحادیه بارفروشان تهران گفت: مشکل صادرات پیاز و گوجه فرنگی به عراق حل شده است، اما سیب‌زمینی‌کاران همچنان امکان صادرات محصول خود به این کشور را ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که صادرات محصولات کشاورزی ایران به عراق همچنان با مشکلاتی همراه است.

رئیس اتحادیه بارفروشان تهران با تایید این موضوع گفت: خوشبختانه با ورود وزارت جهاد کشاورزی و وزارتخانه‌های دیگر مشکل صادرات پیاز و گوجه فرنگی حل شد، اما سیب‌زمینی‌کاران ما همچنان امکان صادرات محصول خود به عراق را ندارند که با رایزنی‌هایی که در حال انجام است امیدواریم این مشکل نیز تا یک ماه آینده حل شود.

مصطفی دارایی‌نژاد با بیان اینکه امسال تولید سیب‌زمینی دوبرابر سال قبل بوده است، عنون کرد: عراق در حال برداشت محصول سیب‌زمینی خودش است و برای همین حتی یک کیلو از سیب‌زمینی ما به این کشور صادر نمی‌شود.

دارایی‌نژاد با انتقاد از مشکلاتی که برای کشاورزان به وجود آمده است، گفت: هزینه‌های تولید امسال نسبت به سال قبل ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است این در حالی است که درحال‌حاضر در میدان اصلی تهران قیمت هر کیلو سیب‌زمینی از ۷ تا ۱۰ هزار تومان است و با این قیمت‌ها پول سم و کود و بذر کشاورز هم جبران نمی‌شود چه برسد به اینکه بخواهد هزینه اجاره زمین را پرداخت کند یا به دنبال کسب سود باشد.

این مقام صنفی با تاکید بر اینکه باید برای صادرات برنامه‌ریزی دقیق‌تری صورت بگیرد تا کشاورزان بیش از این متضرر نشوند، ادامه داد: ما باید هم از مصرف‌کننده حمایت کنیم و هم از تولیدکننده. چون کشاورز اگر ضرر کند سال بعد کشت خود را کم خواهد کرد.

صادرات محصولات کشاورزی افزایش یافت

رئیس اتحادیه بارفروشان تهران با بیان اینکه بیشترین حجم صادرات صیفی‌جات ما به عراق است، گفت: عمده بار ما از مرز‌های خسروی، باشماق و مهران و مرز‌های دیگر به عراق صادر می‌شود که در شرایط فعلی می‌توان با رایزنی با کشور‌های دیگر این محصول را به افغانستان و کشور‌هایی مانند قطر، عمان، کویت، امارات و روسیه که الان سیب‌زمینی ندارند صادر کرد تا مسیر صادرات به عراق هم باز شود.

دارایی‌نژاد در ادامه با بیان اینکه صادرات دیگر محصولات کشاورزی ما نسبت به سال قبل ۲۰ درصد افزایش یافته است، گفت: گوجه فرنگی گلخانه‌ای تولید کشاورزان ایرانی در حال صادرات به کویت و امارات و هندوستان است و نوع رسمی آن یا گوجه ۸۳۲۰ یا بذر بروبیا که گوجه معمولی است برای عراق صادر می‌شود. در حوزه مرکبات هم محصولاتی مانند پرتقال و نارنگی ما به روسیه، کویت، دوبی و افغانستان می‌رود و در این زمینه مشکلی نداریم.

رئیس اتحادیه بارفروشان تهران در پاسخ به اینکه آیا صادرات ممکن است بازار داخل را تحت تاثیر قرار دهد و قیمت‌ها را افزایش دهد، گفت: خوشبختانه امسال نسبت به سال قبل شاهد افزایش بیش از یک و نیم برابری در تولید تمام محصولات اعم از صیفی‌جات، فرنگی‌جات، سبزیجات و میوه‌جات هستیم و تحت تاثیر این موضوع، آرامش در بازار میوه و تره‌بار در سراسر کشور برقرار است و هیچ کمبودی نداریم. از آنجایی که تولیدات امسال ما بیشتر از مصرف داخلی است بنابراین با صادرات هیچ مشکلی در بازار داخل پیش نخواهد آمد ضمن اینکه افزایش صادرات، هم کشاورزان را راضی و امیدوار می‌کند و هم برای کشور ارزآوری دارد بنابراین امیدواریم در این زمینه برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری انجام شود.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->