برو کار می‌کن، نگو بازنشسته‌ام! پدر در پدر پهلوان‌زاده‌ایم گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی مستند «جانان» اثر فیلم‌ساز مشهدی، روی آنتن شبکه دو + زمان پخش انتشار مجموعه داستان «شرّ درونش» قسمت ۱۲ مسابقه مافیا دن، در شبکه خانگی رکوردشکنی تقاضا برای بلیت مشهد، هم‌زمان با پخش قسمت پایانی «پایتخت» حضور دیزنی با «زوتوپیا۲»، «الیو» و «داستان اسباب‌بازی ۵» در جشنواره انسی رکوردشکنی نمایش آنلاین | «پایتخت ۷» در تلوبیون ۱.۸۵ میلیارد دقیقه تماشا شد خانه منسوب به «سعدی» در حال ویرانی مجری مراسم جوایز امی ۲۰۲۵ را بشناسید زمان پخش فصل دوم سریال بی‌باک: تولدی دوباره صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ مروری بر حواشی سریال پایتخت ۷ | از جایگزینی سارا و نیکا تا سانسور چهار قسمت و پایان ناگهانی داستان
سرخط خبرها

خلاقیتی از دل زباله‌ها

  • کد خبر: ۱۹۴۴۴
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۵
خلاقیتی از دل زباله‌ها
انباشته شدن حجم زیادی از بطری‌ها و کیسه‌های پلاستیکی در نزدیکی فاضلاب‌های «لاگوس» ـ کلان‌شهر نیجریه ـ سبب شده تا یک هنرمند تجسمی به فکر تغییر دادن این شرایط بیفتد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از رویترز، «آدیمی امانوئل» هنرمند ۲۳ ساله‌ای است که شغل اصلی‌اش ساخت مجسمه است، اما از سال گذشته ساخت کوله‌پشتی با جمع‌آوری زباله‌های پلاستیکی را آغاز کرده است.

 

این هنرمند که ساخت محصولات جدید با استفاده از ضایعات پلاستیکی را روش مناسبی برای بالا بردن آگاهی مردم نسبت به تاثیرات مخرب تولید پلاستیک بر محیط زیست می‌داند، در ماه نوامبر خط تولید کیف، کیف پول و جعبه‌های هدیه‌ای را راه انداخت که با استفاده از ۲۰ درصد چرم و ۸۰ درصد زباله‌های پلاستیکی ساخته می‌شوند.

 

او قطعات پلاستیک‌های استفاده شده‌ای همچون قطعات فریم‌های عکس را اغلب از کارگاه‌های کوچک جمع‌آوری می‌کند، سپس آن‌ها را متناسب با طراحی محصولاتش رنگ می‌کند، شکل می‌دهد و به کیف‌های چرمی می‌چسباند.

 

 

 

کیف‌های او بین ۸ الی ۳۰ هزار دلار به فروش می‌روند.

 

زباله‌های پلاستیکی شامل کیسه‌های پلاستیکی، بسته‌بندی‌های پلاستیکی غذا و نوشیدنی در  اغلب نقاط شهر «لاگوس» است که حدود ۲۰ میلیون نفر جمعیت دارد.

 

مجراهای آبی که از این شهر به خلیج «گینه» می‌رسند نگرانی‌های بسیاری را درباره حجم زباله‌های پلاستیکی که از این شهر به دریا ریخته می‌شود ایجاد کرده است.

 

نیجریه نهمین کشور با بیشترین آلودگی دریاها در اثر زباله‌های پلاستیکی محسوب می‌شود.

 

قانون‌گذاران این کشور در تلاشند تا قوانینی را برای غیرقانونی اعلام کردن تولید پلاستیک به تصویب برسانند. در حال حاضر استفاده از کیسه‌های پلاستکی در بسیاری از نقاط آفریقا ممنوع شده‌ است. «کنیا» یکی از سختگیرانه‌ترین قوانین جهان را برای تولید و یا فروش کیسه‌های پلاستیکی دارد که جریمه رعایت نکردن آن تا ۴ ماه زندان و مبلغ ۴۰ هزار دلار را شامل می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->