ویدئو | مهراد جم: دوست دارم در ایران بمیرم نام اولیه سریال « تئوری بیگ بنگ» (The Big Bang Theory) چه بود؟ رئیس رسانه ملی از عوامل سریال «پسران هور» تجلیل کرد + عکس استان میزبان جشنواره تئاتر فجر مشخص شد فصل دوم «گل یا پوچ» با اجرای صابر ابر به زودی منتشر می‌شود + تیزر و خلاصه داستان ویدئو | روایت علی زندوکیلی از تجربیاتش در جنگ ۱۲ روزه اعضای هیئت علمی چهل‌و‌سومین جایزه کتاب سال منصوب شدند + اسامی داوران بخش سریال نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر معرفی شدند مراسم خاکسپاری زویا امامی اعلام شد + زمان و مکان رونمایی از مستند «وکیل»، روایتی از مجاهدت‌های حجت‌الاسلام سیدعیسی طباطبایی در لبنان مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (دوشنبه، ۱۹ آبان ۱۴۰۴) حکایت اسب حکیم و خر ابله چهره متفاوت «سینا مهراد» در سریال «بدنام» + عکس تیزر سریال «هزار و یک شب» منتشر شد + فیلم آغاز به کار پردیس تئاتر «آکتور» در مشهد با جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی(رضوان) تغییر راهبردی کلان و بازنگری فراخوان‌ها | گفت‌و‌گو با مدیرعامل بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) شهیدان را دوباره شهید نکنیم | گفت‌و‌گو با نویسنده جوان مشهدی، درباره کتاب «فرزند بی نهایت»
سرخط خبرها

خلاقیتی از دل زباله‌ها

  • کد خبر: ۱۹۴۴۴
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۵
خلاقیتی از دل زباله‌ها
انباشته شدن حجم زیادی از بطری‌ها و کیسه‌های پلاستیکی در نزدیکی فاضلاب‌های «لاگوس» ـ کلان‌شهر نیجریه ـ سبب شده تا یک هنرمند تجسمی به فکر تغییر دادن این شرایط بیفتد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از رویترز، «آدیمی امانوئل» هنرمند ۲۳ ساله‌ای است که شغل اصلی‌اش ساخت مجسمه است، اما از سال گذشته ساخت کوله‌پشتی با جمع‌آوری زباله‌های پلاستیکی را آغاز کرده است.

 

این هنرمند که ساخت محصولات جدید با استفاده از ضایعات پلاستیکی را روش مناسبی برای بالا بردن آگاهی مردم نسبت به تاثیرات مخرب تولید پلاستیک بر محیط زیست می‌داند، در ماه نوامبر خط تولید کیف، کیف پول و جعبه‌های هدیه‌ای را راه انداخت که با استفاده از ۲۰ درصد چرم و ۸۰ درصد زباله‌های پلاستیکی ساخته می‌شوند.

 

او قطعات پلاستیک‌های استفاده شده‌ای همچون قطعات فریم‌های عکس را اغلب از کارگاه‌های کوچک جمع‌آوری می‌کند، سپس آن‌ها را متناسب با طراحی محصولاتش رنگ می‌کند، شکل می‌دهد و به کیف‌های چرمی می‌چسباند.

 

 

 

کیف‌های او بین ۸ الی ۳۰ هزار دلار به فروش می‌روند.

 

زباله‌های پلاستیکی شامل کیسه‌های پلاستیکی، بسته‌بندی‌های پلاستیکی غذا و نوشیدنی در  اغلب نقاط شهر «لاگوس» است که حدود ۲۰ میلیون نفر جمعیت دارد.

 

مجراهای آبی که از این شهر به خلیج «گینه» می‌رسند نگرانی‌های بسیاری را درباره حجم زباله‌های پلاستیکی که از این شهر به دریا ریخته می‌شود ایجاد کرده است.

 

نیجریه نهمین کشور با بیشترین آلودگی دریاها در اثر زباله‌های پلاستیکی محسوب می‌شود.

 

قانون‌گذاران این کشور در تلاشند تا قوانینی را برای غیرقانونی اعلام کردن تولید پلاستیک به تصویب برسانند. در حال حاضر استفاده از کیسه‌های پلاستکی در بسیاری از نقاط آفریقا ممنوع شده‌ است. «کنیا» یکی از سختگیرانه‌ترین قوانین جهان را برای تولید و یا فروش کیسه‌های پلاستیکی دارد که جریمه رعایت نکردن آن تا ۴ ماه زندان و مبلغ ۴۰ هزار دلار را شامل می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->