غیرقابل پیش‌بینی بودن تصمیم نهایی ترامپ درباره ایران به روایت یک رسانه عبری زبان پاسخ تجاری چین به آمریکا؛ اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر واردات آمریکایی تعرفه‌های اروپا علیه آمریکا از ماه آینده اعمال می‌شود فیدان: آنکارا به هیچ وجه موافق حمله به ایران نیست رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است دفاع معاون پیشین ترامپ از اظهارات جنگ‌طلبانه او علیه ایران ناپدید شدن بیش از ۷۰۰۰ نظامی اوکراینی در کورسک رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: شرط مذاکره با آمریکا، داشتن موضع برابر و دوری از قلدرمآبی است دشمن به دنبال این است که امید به آینده را از مردم ایران بگیرد یونیسف: روزانه ۱۰۰ کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شوند محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از سازوکارهای حقوق‌بشری علیه ایران ۸۳۸ مسافر در تصادفات نوروز ۱۴۰۴ جان باختند حسن فرحات یکی از رهبران حماس، به شهادت رسید (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ادعای جدید ترامپ درباره احتمال مذاکره مستقیم با ایران واکنش عجیب ترامپ به ریزش بازار سهام آمریکا وزیر راه و شهرسازی: ۵ هزار نقطه حادثه‌خیز تصادفات در کشور شناسایی شده است حمله موشکی جنبش انصارالله یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان در گفتگو با بن‌سلمان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم تقابل شدید کانادا با جنگ تعرفه‌ای آمریکا اعتراض صهیونیست‌ها به حمایت شهردار لندن از مردم غزه ۱۰۰ شهید و زخمی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مدرسه‌ای در غزه+ویدئو اطلاعیه قوه قضائیه درباره علت درگذشت حجت‌ الاسلام‌ نیری واکنش رؤسای جمهور کشورهای جهان به جنگ تعرفه‌های ترامپ شمار شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۵۲۳ تن رسید (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: مسیر دیپلماتیک برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را رد نمی‌کنیم ایران حمله رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های غیرنظامی و دفاعی سوریه را محکوم کرد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران اعلام آمادگی کرد بهبود زندگی مردم، پیشرفت کشور و حفظ منافع ملی اولویت دولت خواهد بود
سرخط خبرها

تاکید یک مقام سازمان ملل بر نیاز فوری به آتش‌بس در نوار غزه

  • کد خبر: ۱۹۵۰۳۷
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۹
تاکید یک مقام سازمان ملل بر نیاز فوری به آتش‌بس در نوار غزه
معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه بر «نیاز فوری» به آتش‌بس در نوار غزه برای «اهداف بشردوستانه» تأکید کرد و خواستار «جریان گسترده کمک‌ها» شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مارتین گریفیث، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه، بر «نیاز فوری» به آتش‌بس در نوار غزه به منظور «اهداف بشردوستانه» تاکید کرد و افزود که این موضوع «حداقل کار برای تامین نیاز‌ها و حفاظت از جمعیت این منطقه» تلقی می‌شود.

گریفیث هشدار داد که جنگ در نوار غزه تهدید می‌کند که کرانه باختری رود اردن را هم در بر بگیرد، «و شاید فراتر از آن به کل منطقه برسد که می‌تواند فاجعه‌های ترسناکی ایجاد کند».

وی بر ضرورت «تأمین امنیت» برای مراکز توزیع به ویژه در جنوب نوار غزه و افزایش تعداد «پناهگاه‌های امن» تحت نظارت «آنروا» که در حال حاضر صد‌ها هزار نفر را پناه داده‌است، تأکید کرد.

این مقام سازمان ملل با اشاره به اینکه صد‌ها هزار فلسطینی در شمال نوار غزه، جایی که شدیدترین نبرد‌ها در حال وقوع است، باقی مانده‌اند، نیز در اشاره به اینکه به رغم ادعا‌های اشغالگران که جنوب امن است، اما در واقع هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد، توضیح داد: «به آن‌ها گفته شد که مناطق جنوبی امن است، اما از آن‌ها خواسته شد دوباره به سمت غرب بروند.

وی اعلام کرد که تنها ۱۳۲ میلیون دلار از ۱.۲ میلیارد دلار برای امداد را دریافت کرده‌است.

در مورد سوخت، گریفیث اشاره کرد که ۲۴ هزار لیتر آنروا به این بخش آورده‌است و توضیح داد که این مقدار «در مقایسه با نیاز، کم است»، زیرا این بخش روزانه ۲۰۰ هزار لیتر نیاز دارد.

وی خواستار «انتقال از ارسال کمک‌های به دفعات به جریان گسترده آن شد» و در عین حال به «نیاز به تضمین‌های امنیتی و باز شدن گذرگاه کرم ابوسالم» اشاره کرد و به «نیست شدن آب و غذا به ویژه در شمال غزه» اشاره کرد.

وی گفت، به احتمال زیاد تعداد واقعی شهدایی که در اثر تجاوزات اشغالگران به نوار غزه، در زمین، دریا و هوا جان باختند، بسیار بیشتر از آن چیزی است که اعلام شد.

گریفیث با بیان اینکه افزایش تعداد واقعی شهدا به دلیل «وجود آن‌ها زیر آوار ساختمان‌ها» است، افزود: «ارتباطات مختل شده‌است؛ موضوعی که کسب اطلاعات را با مشکل مواجه می‌کند».

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۴۱ هزار واحد مسکونی تخریب یا آسیب دیده که ۴۵ درصد از کل مسکن غزه را تشکیل می‌دهد، علاوه بر این‌که یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در داخل آواره شده‌اند.

او توضیح داد که ماهیت خسارت وارده به نوار غزه «نشان دهنده استفاده از مهمات انفجاری بسیار مخرب در یک منطقه پرجمعیت است».

معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه خاطرنشان کرد که بیمارستان المعمدانی تنها بیمارستان فعال در شهر غزه است، در حالی که بیمارستان الشفا هنوز «خدمات بسیار محدود» ارائه می‌دهد.

گریفیث چند روز پیش پیشنهادی را با هدف «توقف ادامه کشتار غزه» ارائه کرد، در حالی که نوار غزه بیش از یک ماه است که در معرض تجاوزات مداوم اشغالگران قرار دارد.

این پیشنهاد شامل «اجرای آتش‌بس به دلایل بشردوستانه، به منظور ازسرگیری خدمات اولیه و کالا‌های اساسی» است. بر اساس این پیشنهاد، چنین آتش‌بسی «همچنین برای تسهیل در ارسال کمک‌ها، امکان بازگشت اسرا و ارائه کمک به غیرنظامیان» در غزه حیاتی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->