راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴) افزایش ۱۹ درصدی مصدومین ناشی از سگ گزیدگی در مازندران کشف گسترده گونه‌های جانوری قاچاق در عملیات اخیر یگان محیط زیست تهران (۶ مرداد ۱۴۰۴) کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در نیکشهر تورهای گردشگری صنعتی فریمان، گامی مهم در توسعه اقتصادی خراسان رضوی لزوم تغییر قوانین مشاغل سخت و زیان‌آور و تأکید بر حفظ حقوق کارگران آیا سن بازنشستگی تأمین اجتماعی افزایش یافته است؟ مشهد در محاصره کانون‌های گرد و غبار ۶۵۰ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردند وزیر آموزش و پرورش: باید از ظرفیت‌های مردمی برای محرومیت‌زدایی از آموزش استفاده شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) | دمای بالای ۴۰ درجه در نواحی گرم‌سیر
سرخط خبرها

مجازات محتکران اقلام بهداشتی، ۵ تا ۲۰ سال حبس و شلاق در ملاعام

  • کد خبر: ۱۹۵۲۹
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۵
مجازات محتکران اقلام بهداشتی، ۵ تا ۲۰ سال حبس و شلاق در ملاعام
دادستان عمومی و انقلاب مازندران گفت: تاکنون هزار و ۲۵۴ مورد بازدید از مراکز عرضه این مواد در سراسر استان صورت گرفته است و در این زمینه ۱۴۳ پرونده تشکیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از نامه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پرشکی به شورای امنیت ملی مبنی بر کمبود اقلام بهداشتی مورد نیاز، منتظری دادستان کل کشور طی نامه‌ای ضمن قدردانی از تمامی همکاران تلاشگران در خط مقدم جبهه مقابله با کرونا اعم از پزشکان و پرستاران و کمک پرستاران و سایر دست اندرکاران مربوط، عنوان کرد؛ به اطلاع می‌رساند اخلال در نظام سلامت مردم و اقدامات مجرمانه در راستای جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد برابر ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی نه تنها جرم محسوب می‌گردد بلکه مجازاتی در حد مجازات افساد فی الارض دارد.

 

در پی این نامه سیدیونس حسینی‌عالمی دادستان عمومی و انقلاب مازندران در گفتگو با خبرنگار فارس در ساری درباره برخورد با محتکران اقلام بهداشتی مانند ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده که نیاز امروز مردم با توجه به شیوع بیماری کرونا است، اظهار کرد: تاکنون هزار و ۲۵۴ مورد بازدید از مراکز عرضه این مواد در سراسر استان صورت گرفته است و در این زمینه ۱۴۳ پرونده تشکیل شده است.

 

وی درباره برخورد با محتکران و تاکید دادستان کل کشور مبنی بر برخورد با این متخلفان افزود: تاکنون ۱۰ واحد کسبی در این زمینه در استان پلمب شده است.

 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران درباره برخورد با کسانی که در این برهه با احتکار سلامت مردم را تحت‌الاشعاع قرار می‌دهند، گفت: همکاران ما به صورت جدی و بدون تعارف مشغول بازدید و پیگیری این مسئله هستند همچنین به سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان صمت و دانشگاه علوم پزشکی مازندران در زمینه پیگیری اختیار تام داده شده است.

 

وی با اعلام اینکه به این مراکز تاکید شده است، هر اقدامی لازم است انجام بدهند، خاطر نشان کرد: براساس دستور ابلاغی معاونان دادستان و همکاران قضایی در محل حاضر می‌شوند و معاون بنده هم به صورت مستمر پیگیر این مسئله است.

 

حسینی‌عالمی با بیان اینکه اگر ثابت شود که احتکار به صورت گسترده بود افساد فی الارض و مقابله با نظام محسوب می‌شود، گفت: همچنین احکامی مانند حبس از ۵ تا ۲۰ سال و شلاق در ملاعام و محکومیت جزای مالی نیز در قانون پیش‌بینی شده است.

 

دادستان عمومی و انقلاب مازندران با تاکید بر اینکه به مسؤولان سه نهاد تعزیرات حکومتی، سازمان صمت و دانشگاه علوم پزشکی هم تاکید شده اغماض در پیگیری معاونت در جرم محسوب می‌شود، تصریح کرد: اگر اثبات اغماض صورت گیرد با مسؤولان این نهاد‌ها نیز برخورد قضایی صورت می‌گیرد.

 

وی تشکیل ۱۴۳ پروند در مدت زمان کوتاه را نشان دهنده پیگیری مداوم نهاد‌های مرتبط در این زمینه برشمرد و گفت: خوشبختانه در مازندران احتکار عمده نداشتیم.

 

حسینی‌عالمی با بیان اینکه بعد از اعلام شماره تلفن برای دریافت تخلفات در این زمینه از سراسر کشور پیامک داشتم، افزود: برخی از پیامک‌ها قدردانی و برخی نیز اعلام شکایت بوده است.

 

وی درباره احکام صادر شده و نتایج تشکیل این پرونده نیز تاکید کرد: در اسرع وقت پیگیری صورت می‌گیرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->