ایران، برترین کشور منطقه در اهدای داوطلبانه خون ۱۸ مرگ ناشی از هاری از ابتدای سال تاکنون (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | آمار قابل تأمل حیوان گزیدگی در ایران کاهش دردهای عضلانی با «زردچوبه» پدیده‌ای جدید بنام «بازنشستگان جوان» در مشاغل سخت و زیان‌آور | ۱۵ سال اختلاف بین بازنشسته عادی و بازنشسته پیش از موعد مهم‌ترین علامت ابتلا به آلزایمر چیست؟ خطرات پنهان هوای آلوده برای مادران باردار و نوزادان بدون مشورت پزشک حجامت انجام ندهید مبلغ عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه
سرخط خبرها

مجازات محتکران اقلام بهداشتی، ۵ تا ۲۰ سال حبس و شلاق در ملاعام

  • کد خبر: ۱۹۵۲۹
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۵
مجازات محتکران اقلام بهداشتی، ۵ تا ۲۰ سال حبس و شلاق در ملاعام
دادستان عمومی و انقلاب مازندران گفت: تاکنون هزار و ۲۵۴ مورد بازدید از مراکز عرضه این مواد در سراسر استان صورت گرفته است و در این زمینه ۱۴۳ پرونده تشکیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از نامه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پرشکی به شورای امنیت ملی مبنی بر کمبود اقلام بهداشتی مورد نیاز، منتظری دادستان کل کشور طی نامه‌ای ضمن قدردانی از تمامی همکاران تلاشگران در خط مقدم جبهه مقابله با کرونا اعم از پزشکان و پرستاران و کمک پرستاران و سایر دست اندرکاران مربوط، عنوان کرد؛ به اطلاع می‌رساند اخلال در نظام سلامت مردم و اقدامات مجرمانه در راستای جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد برابر ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی نه تنها جرم محسوب می‌گردد بلکه مجازاتی در حد مجازات افساد فی الارض دارد.

 

در پی این نامه سیدیونس حسینی‌عالمی دادستان عمومی و انقلاب مازندران در گفتگو با خبرنگار فارس در ساری درباره برخورد با محتکران اقلام بهداشتی مانند ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده که نیاز امروز مردم با توجه به شیوع بیماری کرونا است، اظهار کرد: تاکنون هزار و ۲۵۴ مورد بازدید از مراکز عرضه این مواد در سراسر استان صورت گرفته است و در این زمینه ۱۴۳ پرونده تشکیل شده است.

 

وی درباره برخورد با محتکران و تاکید دادستان کل کشور مبنی بر برخورد با این متخلفان افزود: تاکنون ۱۰ واحد کسبی در این زمینه در استان پلمب شده است.

 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران درباره برخورد با کسانی که در این برهه با احتکار سلامت مردم را تحت‌الاشعاع قرار می‌دهند، گفت: همکاران ما به صورت جدی و بدون تعارف مشغول بازدید و پیگیری این مسئله هستند همچنین به سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان صمت و دانشگاه علوم پزشکی مازندران در زمینه پیگیری اختیار تام داده شده است.

 

وی با اعلام اینکه به این مراکز تاکید شده است، هر اقدامی لازم است انجام بدهند، خاطر نشان کرد: براساس دستور ابلاغی معاونان دادستان و همکاران قضایی در محل حاضر می‌شوند و معاون بنده هم به صورت مستمر پیگیر این مسئله است.

 

حسینی‌عالمی با بیان اینکه اگر ثابت شود که احتکار به صورت گسترده بود افساد فی الارض و مقابله با نظام محسوب می‌شود، گفت: همچنین احکامی مانند حبس از ۵ تا ۲۰ سال و شلاق در ملاعام و محکومیت جزای مالی نیز در قانون پیش‌بینی شده است.

 

دادستان عمومی و انقلاب مازندران با تاکید بر اینکه به مسؤولان سه نهاد تعزیرات حکومتی، سازمان صمت و دانشگاه علوم پزشکی هم تاکید شده اغماض در پیگیری معاونت در جرم محسوب می‌شود، تصریح کرد: اگر اثبات اغماض صورت گیرد با مسؤولان این نهاد‌ها نیز برخورد قضایی صورت می‌گیرد.

 

وی تشکیل ۱۴۳ پروند در مدت زمان کوتاه را نشان دهنده پیگیری مداوم نهاد‌های مرتبط در این زمینه برشمرد و گفت: خوشبختانه در مازندران احتکار عمده نداشتیم.

 

حسینی‌عالمی با بیان اینکه بعد از اعلام شماره تلفن برای دریافت تخلفات در این زمینه از سراسر کشور پیامک داشتم، افزود: برخی از پیامک‌ها قدردانی و برخی نیز اعلام شکایت بوده است.

 

وی درباره احکام صادر شده و نتایج تشکیل این پرونده نیز تاکید کرد: در اسرع وقت پیگیری صورت می‌گیرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->