رئیس دانشگاه آزاد: افزایش شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد براساس عدالت بود + فیلم «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است چک‌های برگشتی داروخانه‌ها دوبرابر شد نجات یک جوان از چنگ آدم‌ربایان در کرمانشاه با تیزهوشی اپراتور ۱۱۰ نکات کاربردی و مؤثر در حفظ سلامت دهان و دندان گاز مونوکسیدکربن جان نوجوان یازده‌ساله در کلات خراسان رضوی را گرفت (۳ آذر ۱۴۰۳) به هر کتاب درسی یک کتاب غیردرسی پیوند می‌شود | آیا اجرای طرح جدید، سرانه مطالعه را افزایش می‌دهد؟ مصدومیت استاندار مرکزی در پی سانحه خودرو (۳ آذر ۱۴۰۳) اضافه‌کار پرستاران افزایش یافت؟ کشف محموله ۲۲۶ میلیارد تومانی کالای قاچاق در کشور اجرای همسان‌سازی ۴۰ درصدی حقوق برای همه بازنشستگان از آذرماه ۱۴۰۳ + جزئیات پرداخت حق‌الثبت برای مهریه الزامی می‌شود | مهریه بالای ۲۰۰ سکه شامل ۱۵ درصد حق‌الثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۳ آذر ۱۴۰۳) | آغاز روند افزایش نسبی دما از دوشنبه آغاز طرح جدید توان‌بخشی از راه دور برای هزار و ۶۱۸ کودک در سراسر کشور احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری چه‌زمانی صادر می‌شود؟ به طور میانگین، روزی ۱۴۵ نفر به علت نزاع به پزشکی قانونی خراسان رضوی مراجعه می‌کنند | رتبه دوم در دعوا ثبت بیش از ۲۴ هزار مأموریت اورژانسی در تهران طی هفته گذشته (۳ آذر ۱۴۰۳) نحوه محاسبه و فرمول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سایر سطوح سازمان تأمین اجتماعی + جدول پشه‌ها، ابزار جدید واکسیناسیون برای انسان دستگیری پسر ۲۸ ساله در مشهد که با صدای زنانه اخاذی می‌کرد مه‌گرفتگی در برخی جاده‌های خراسان رضوی (۳ آذر ۱۴۰۳) بیمه تکمیلی بازنشستگان با سرانه جدید، امروز (۳ آذر ۱۴۰۳) تعیین تکلیف می‌شود آخرین وضعیت سلامت آب روستا‌ها و شهر‌های کشور اعلام شد (۳ آذر ۱۴۰۳) راهکارهایی برای درمان خارش ناشی از بیماری‌های کبدی توصیه‌هایی برای مادران شیرده از عوارض مصرف الکل، کمبود ویتامین B است برخورد بار کامیون با پل هوایی شهید فهمیده در مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) انتقام از قاتل با قتل فجیع سه عضو خانواده سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مجازات محتکران اقلام بهداشتی، ۵ تا ۲۰ سال حبس و شلاق در ملاعام

  • کد خبر: ۱۹۵۲۹
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۵
مجازات محتکران اقلام بهداشتی، ۵ تا ۲۰ سال حبس و شلاق در ملاعام
دادستان عمومی و انقلاب مازندران گفت: تاکنون هزار و ۲۵۴ مورد بازدید از مراکز عرضه این مواد در سراسر استان صورت گرفته است و در این زمینه ۱۴۳ پرونده تشکیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از نامه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پرشکی به شورای امنیت ملی مبنی بر کمبود اقلام بهداشتی مورد نیاز، منتظری دادستان کل کشور طی نامه‌ای ضمن قدردانی از تمامی همکاران تلاشگران در خط مقدم جبهه مقابله با کرونا اعم از پزشکان و پرستاران و کمک پرستاران و سایر دست اندرکاران مربوط، عنوان کرد؛ به اطلاع می‌رساند اخلال در نظام سلامت مردم و اقدامات مجرمانه در راستای جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد برابر ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی نه تنها جرم محسوب می‌گردد بلکه مجازاتی در حد مجازات افساد فی الارض دارد.

 

در پی این نامه سیدیونس حسینی‌عالمی دادستان عمومی و انقلاب مازندران در گفتگو با خبرنگار فارس در ساری درباره برخورد با محتکران اقلام بهداشتی مانند ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده که نیاز امروز مردم با توجه به شیوع بیماری کرونا است، اظهار کرد: تاکنون هزار و ۲۵۴ مورد بازدید از مراکز عرضه این مواد در سراسر استان صورت گرفته است و در این زمینه ۱۴۳ پرونده تشکیل شده است.

 

وی درباره برخورد با محتکران و تاکید دادستان کل کشور مبنی بر برخورد با این متخلفان افزود: تاکنون ۱۰ واحد کسبی در این زمینه در استان پلمب شده است.

 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران درباره برخورد با کسانی که در این برهه با احتکار سلامت مردم را تحت‌الاشعاع قرار می‌دهند، گفت: همکاران ما به صورت جدی و بدون تعارف مشغول بازدید و پیگیری این مسئله هستند همچنین به سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان صمت و دانشگاه علوم پزشکی مازندران در زمینه پیگیری اختیار تام داده شده است.

 

وی با اعلام اینکه به این مراکز تاکید شده است، هر اقدامی لازم است انجام بدهند، خاطر نشان کرد: براساس دستور ابلاغی معاونان دادستان و همکاران قضایی در محل حاضر می‌شوند و معاون بنده هم به صورت مستمر پیگیر این مسئله است.

 

حسینی‌عالمی با بیان اینکه اگر ثابت شود که احتکار به صورت گسترده بود افساد فی الارض و مقابله با نظام محسوب می‌شود، گفت: همچنین احکامی مانند حبس از ۵ تا ۲۰ سال و شلاق در ملاعام و محکومیت جزای مالی نیز در قانون پیش‌بینی شده است.

 

دادستان عمومی و انقلاب مازندران با تاکید بر اینکه به مسؤولان سه نهاد تعزیرات حکومتی، سازمان صمت و دانشگاه علوم پزشکی هم تاکید شده اغماض در پیگیری معاونت در جرم محسوب می‌شود، تصریح کرد: اگر اثبات اغماض صورت گیرد با مسؤولان این نهاد‌ها نیز برخورد قضایی صورت می‌گیرد.

 

وی تشکیل ۱۴۳ پروند در مدت زمان کوتاه را نشان دهنده پیگیری مداوم نهاد‌های مرتبط در این زمینه برشمرد و گفت: خوشبختانه در مازندران احتکار عمده نداشتیم.

 

حسینی‌عالمی با بیان اینکه بعد از اعلام شماره تلفن برای دریافت تخلفات در این زمینه از سراسر کشور پیامک داشتم، افزود: برخی از پیامک‌ها قدردانی و برخی نیز اعلام شکایت بوده است.

 

وی درباره احکام صادر شده و نتایج تشکیل این پرونده نیز تاکید کرد: در اسرع وقت پیگیری صورت می‌گیرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->