تیم ملی کریکت افغانستان در یک قدمی فینال جام جهانی احمد مسعود بر نقش مردم در آینده افغانستان تاکید کرد شرکت‌های ایرانی بهترین گزینه برای سرمایه‌گذاری در معادن افغانستان پیروزی تیم ملی کریکت افغانستان در برابر استرالیا برای نخستین‌بار نصرت حق‌پرست، ورزشکار افغانستانی، دربرابر حریف آمریکایی خود به پیروزی رسید تمایل کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی برای گفت‌وگو با طالبان ابراز نگرانی سازمان ملل درباره وضعیت نیاز‌های بشردوستانه در افغانستان نماینده دائم ایران در سازمان ملل: به توانایی طالبان برای مقابله با تهدیدات تروریستی تردید داریم سازمان ملل: ۱۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان آواره هستند آلمان مذاکرات محرمانه خود را با کشورهای مختلف برای اخراج مهاجران افغانستانی مجرم آغاز کرد تأکید دبیرکل سازمان ملل بر همبستگی با پناهجویان در روز جهانی «پناهنده» استاندار خراسان‌رضوی خواستار تسریع در پاسخگویی دستگاه‌های امنیتی به استعلام‌های فرزندان مادرایرانی شد رئیس سازمان ملی مهاجرت: اتباع خارجی می‌توانند از تسهیلات بانکی بهره‌مند شوند روسیه از طالبان خواست در رابطه با تشکیل دولت فراگیر متعهد باشد شورای امنیت سازمان ملل وضعیت افغانستان را بررسی می‌کند سازمان ملل متحد: در نشست دوحه، با طالبان به عنوان یک دولت رسمی رفتار نخواهد شد سخنگوی پیشین کاخ سفید برای پاسخ‌گویی درباره خروج از افغانستان به سنا می‌رود پزشکیان: درباره مهاجران باید کار کاشناسی کنیم + فیلم رهبر طالبان: حاضرم برکنار شوم، اما اختلاف نباشد طالبان می‌گویند که در نشست دوحه ۳ شرکت می‌کنند
سرخط خبرها

سازمان جهانی بهداشت: نزدیک به ۲۴ درصد افراد اخراج شده از پاکستان کودکان زیر پنج سال هستند

  • کد خبر: ۱۹۵۳۹۸
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۱
سازمان جهانی بهداشت: نزدیک به ۲۴ درصد افراد اخراج شده از پاکستان کودکان زیر پنج سال هستند
سازمان جهانی بهداشت می‌گوید که حدود ۲۴ درصد از مهاجران و پناه‌جویانی که از پاکستان بازگشته‌اند یا اخراج شده‌اند، کودکان زیر پنج سال هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، این نهاد امروز (یک‌شنبه، ۲۸ آبان) دومین گزارش خود در مورد رسیدگی به مهاجران و پناهجویانی که از پاکستان وارد افغانستان شده‌اند، منتشر کرده است.

در این گزارش آمده است که پس از اعلام ضرب‌الاجل پاکستان به مهاجران و پناهجویان بدون اسناد تا ۱۱ نوامبر، در مجموع ۳۲۷ هزار و ۴۰۰ نفر از طریق گذرگاه‌های تورخم و اسپین‌بولدک وارد افغانستان شده‌اند.

براساس این گزارش، اکثر افرادی که از پاکستان بازگشته‌اند یا اخراج شده‌اند، زنان و کودکان هستند که تقریبا ۲۴ درصد آنان کودکان زیر پنج سال و ۶۰ درصدشان کودکان و نوجوانان ۱۷ ساله و کوچک‌تر از آن هستند.

در این گزارش همچنین آمده است که ۴۸ درصد از مجموع افرادی که از پاکستان وارد افغانستان شده‌اند، زنان هستند.

سازمان جهانی بهداشت می‌گوید که بیشتر مهاجران و پناهجویانی که تاکنون از پاکستان وارد افغانستان شده‌اند، ساکنان استان ننگرهار هستند.

براساس این گزارش، پس از ننگرهار، بیشتر این مهاجران و پناهجویان به ترتیب ساکنان استان‌های قندهار، کنر، قندوز و لغمان هستند و حدود ۹۰ درصد از مجموع این مهاجران و پناهجویان تمایل به بازگشت به مناطق اصلی‌شان را دارند.

سازمان جهانی بهداشت در گزارش خود گفته است که این نهاد و شرکایش تا ۱۴ نوامبر به ۵۱ هزار و ۴۹۴ نفر از بازگشت‌کنندگان خدمات بهداشتی ارائه کرده‌اند.

این نهاد گفته است که این تعداد شامل ۱۱ هزار و ۲۰۵ پسر، ۱۲ هزار و ۷۴۹ دختر، ۱۱ هزار و ۳۴۸ مرد و ۱۶ هزار و ۱۹۲ زن می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت گفته است که مهاجران و پناهجویانی که از پاکستان وارد افغانستان شده‌اند، قبل از بازگشت به مناطق اصلی‌شان در مناطق مرزی تورخم و اسپین‌بولدک به‌دلیل ثبت مشخصات شان، در سرپناه‌های موقت نگهداری می‌شوند.

این نهاد افزوده است که با نزدیک‌شدن فصل زمستان، این افراد در معرض آسیب‌پذیری بیشتر قرار می‌گیرند.

پاکستان در اوایل اکتبر به بیش از ۱.۷۳ میلیون مهاجر و پناه‌جوی بدون اسناد تا اول نوامبر مهلت داد که آن کشور را ترک کنند و در غیر آن اخراج می‌شوند.

پس از پایان این مهلت، پلیس پاکستان بازداشت و اخراج مهاجران و پناهجویان «غیرقانونی» را آغاز کرده و بر اساس گزارش سازمان ملل، روزانه هزاران نفر وارد افغانستان می‌شوند.

نهاد‌های حقوق بشری و امدادرسان از دسترسی این افراد به خدمات بهداشتی، غذا و سرپناه ابراز نگرانی کرده‌اند.

علاوه بر این، شماری از گروه‌های و جریان‌های سیاسی افغانستان از جا‌به‌جایی این مهاجران و پناهجویان در «مناطق معین» این کشور ابراز نگرانی کرده‌اند.

منبع: اطلاعات روز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->