ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند
سرخط خبرها

سازمان جهانی بهداشت: نزدیک به ۲۴ درصد افراد اخراج شده از پاکستان کودکان زیر پنج سال هستند

  • کد خبر: ۱۹۵۳۹۸
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۱
سازمان جهانی بهداشت: نزدیک به ۲۴ درصد افراد اخراج شده از پاکستان کودکان زیر پنج سال هستند
سازمان جهانی بهداشت می‌گوید که حدود ۲۴ درصد از مهاجران و پناه‌جویانی که از پاکستان بازگشته‌اند یا اخراج شده‌اند، کودکان زیر پنج سال هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، این نهاد امروز (یک‌شنبه، ۲۸ آبان) دومین گزارش خود در مورد رسیدگی به مهاجران و پناهجویانی که از پاکستان وارد افغانستان شده‌اند، منتشر کرده است.

در این گزارش آمده است که پس از اعلام ضرب‌الاجل پاکستان به مهاجران و پناهجویان بدون اسناد تا ۱۱ نوامبر، در مجموع ۳۲۷ هزار و ۴۰۰ نفر از طریق گذرگاه‌های تورخم و اسپین‌بولدک وارد افغانستان شده‌اند.

براساس این گزارش، اکثر افرادی که از پاکستان بازگشته‌اند یا اخراج شده‌اند، زنان و کودکان هستند که تقریبا ۲۴ درصد آنان کودکان زیر پنج سال و ۶۰ درصدشان کودکان و نوجوانان ۱۷ ساله و کوچک‌تر از آن هستند.

در این گزارش همچنین آمده است که ۴۸ درصد از مجموع افرادی که از پاکستان وارد افغانستان شده‌اند، زنان هستند.

سازمان جهانی بهداشت می‌گوید که بیشتر مهاجران و پناهجویانی که تاکنون از پاکستان وارد افغانستان شده‌اند، ساکنان استان ننگرهار هستند.

براساس این گزارش، پس از ننگرهار، بیشتر این مهاجران و پناهجویان به ترتیب ساکنان استان‌های قندهار، کنر، قندوز و لغمان هستند و حدود ۹۰ درصد از مجموع این مهاجران و پناهجویان تمایل به بازگشت به مناطق اصلی‌شان را دارند.

سازمان جهانی بهداشت در گزارش خود گفته است که این نهاد و شرکایش تا ۱۴ نوامبر به ۵۱ هزار و ۴۹۴ نفر از بازگشت‌کنندگان خدمات بهداشتی ارائه کرده‌اند.

این نهاد گفته است که این تعداد شامل ۱۱ هزار و ۲۰۵ پسر، ۱۲ هزار و ۷۴۹ دختر، ۱۱ هزار و ۳۴۸ مرد و ۱۶ هزار و ۱۹۲ زن می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت گفته است که مهاجران و پناهجویانی که از پاکستان وارد افغانستان شده‌اند، قبل از بازگشت به مناطق اصلی‌شان در مناطق مرزی تورخم و اسپین‌بولدک به‌دلیل ثبت مشخصات شان، در سرپناه‌های موقت نگهداری می‌شوند.

این نهاد افزوده است که با نزدیک‌شدن فصل زمستان، این افراد در معرض آسیب‌پذیری بیشتر قرار می‌گیرند.

پاکستان در اوایل اکتبر به بیش از ۱.۷۳ میلیون مهاجر و پناه‌جوی بدون اسناد تا اول نوامبر مهلت داد که آن کشور را ترک کنند و در غیر آن اخراج می‌شوند.

پس از پایان این مهلت، پلیس پاکستان بازداشت و اخراج مهاجران و پناهجویان «غیرقانونی» را آغاز کرده و بر اساس گزارش سازمان ملل، روزانه هزاران نفر وارد افغانستان می‌شوند.

نهاد‌های حقوق بشری و امدادرسان از دسترسی این افراد به خدمات بهداشتی، غذا و سرپناه ابراز نگرانی کرده‌اند.

علاوه بر این، شماری از گروه‌های و جریان‌های سیاسی افغانستان از جا‌به‌جایی این مهاجران و پناهجویان در «مناطق معین» این کشور ابراز نگرانی کرده‌اند.

منبع: اطلاعات روز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->