تمایل کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی برای گفت‌وگو با طالبان ابراز نگرانی سازمان ملل درباره وضعیت نیاز‌های بشردوستانه در افغانستان نماینده دائم ایران در سازمان ملل: به توانایی طالبان برای مقابله با تهدیدات تروریستی تردید داریم سازمان ملل: ۱۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان آواره هستند آلمان مذاکرات محرمانه خود را با کشورهای مختلف برای اخراج مهاجران افغانستانی مجرم آغاز کرد تأکید دبیرکل سازمان ملل بر همبستگی با پناهجویان در روز جهانی «پناهنده» استاندار خراسان‌رضوی خواستار تسریع در پاسخگویی دستگاه‌های امنیتی به استعلام‌های فرزندان مادرایرانی شد رئیس سازمان ملی مهاجرت: اتباع خارجی می‌توانند از تسهیلات بانکی بهره‌مند شوند روسیه از طالبان خواست در رابطه با تشکیل دولت فراگیر متعهد باشد شورای امنیت سازمان ملل وضعیت افغانستان را بررسی می‌کند سازمان ملل متحد: در نشست دوحه، با طالبان به عنوان یک دولت رسمی رفتار نخواهد شد سخنگوی پیشین کاخ سفید برای پاسخ‌گویی درباره خروج از افغانستان به سنا می‌رود پزشکیان: درباره مهاجران باید کار کاشناسی کنیم + فیلم رهبر طالبان: حاضرم برکنار شوم، اما اختلاف نباشد طالبان می‌گویند که در نشست دوحه ۳ شرکت می‌کنند افغانستان ناایمن‌ترین کشور در جنوب آسیا با موافقت AFC قهرمان فوتبال باشگاهی افغانستان به رقابت‌های چلنج لیگ آسیا می‌رود هزار روز محرومیت از تحصیل دختران افغانستانی ترافیک در مسیر تردد کامیون‌های ایرانی در مرز افغانستان نظر کاندیدا‌های انتخابات ریاست جمهوری درباره مهاجران افغانستانی چیست؟
سرخط خبرها

سازمان ملل: طی ۳۵ سال گذشته نزیک به ۸۰۰ هزار مین در افغانستان خنثی شده است

  • کد خبر: ۱۹۵۸۴۹
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۷
سازمان ملل: طی ۳۵ سال گذشته نزیک به ۸۰۰ هزار مین در افغانستان خنثی شده است
دفتر هماهنگ‌کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) اعلام کرده است، نهاد‌های بشردوستانه از سال ۱۹۸۸ میلادی تاکنون توانسته‌اند دست‌کم ۷۹۲ هزار مین را در افغانستان پاکسازی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر هماهنگ‌کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) این آمار را روز سه‌شنبه ۳۰ آبان در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرده است.

دفتر هماهنگ‌کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد تصریح کرده است که نهاد‌های بشردوستانه که در زمینه مین‌روبی در افغانستان فعال بوده‌اند، در این مدت توانسته‌اند که بیش از ۱۳میلیون مورد از بقایای مواد انفجاری و ۷۶۴ هزار عدد مین ضد نفر و ۳۳ هزار و ۴۶۰ عدد مین خودرویی را در این کشور پاکسازی کنند.

پیش از این، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و سازمان ملل هشدار داده بودند که در افغانستان هنوز هم سالانه صد‌ها تن قربانی مواد انفجاری منفجر‌نشده و مین می‌شوند.

اداره خدمات مبارزه با مین سازمان ملل در گزارشی نوشته بود که از سال ۱۹۸۹ میلادی تاکنون حدود ۵۶هزار و ۹۲۳ غیرنظامی در افغانستان در اثر انفجار انواع مین و بقایای مواد منفجره از جنگ‌ها کشته یا زخمی شده‌اند. این رقم به طور متوسط ۱۱۰ قربانی در ماه است.

در چند دهه گذشته، در جریان جنگ‌های داخلی و چریکی هزاران مین در مناطق مختلف افغانستان جاسازی شده و به میزان زیادی از مواد انفجاری منفجرنشده در مناطق مختلف این کشور باقی‌مانده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->