لیگ برتر فوتسال افغانستان | تیم شمس اف‌سی هرات سومین پیروزی خود را به دست آورد سردار رادان: در حال رایزنی برای توافق با برادران عراقی در خصوص اتباع خارجی هستیم خلاصه بازی تیم‌های پیروزی پنجشیر با یک گل از سد زیتون اف‌سی + فیلم خلاصه بازی تیم اتحاد هرات و برادران خواجه‌زاده در لیگ برتر فوتسال افغانستان شیوه‌نامه ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی در مدارس ایران تا هفته آینده ابلاغ می‌شود سفارت ایران در کابل شرایط دریافت ویزای رایگان برای زائران افغانستانی اربعین را اعلام کرد سازمان ملل: کودکان افغانستانی قربانیان اصلی مین‌های عمل‌نکرده هستند خلاصه بازی تیم‌های جوانان میهن و ظاهر اسد در لیگ برتر فوتبال افغانستان + فیلم افزایش ۵۰ درصدی قیمت بلیط قطار شامل اتباع خارجی ساکن ایران نمی‌شود! نگاهی به وضعیت کامیون‌های ایرانی حامل سوخت عراقی در مرز دوغارون توضیحات مقام طالبان درباره زمان توزیع شناسنامه الکترونیکی در تهران + مدارک موردنیاز آخرین اخبار از فصل سوم لیگ برتر فوتسال افغانستان + فیلم و عکس جای خالی دختران | نتیجه کنکور پسرانه افغانستان اعلام شد ۲۵۰۰ مغازه فروش قطعات خودرو در آتش‌سوزی قندهار از بین رفت کمک‌های بشردوستانه ایران به سیل‌زدگان ننگرهار رسید پلیس ترکیه متهم به بدرفتاری با مهاجران افغانستانی شد در سال ۲۰۲۴ سیل به ۱۴۵ هزار نفر در افغانستان آسیب زده است کمیته بررسی جنگ آمریکا در افغانستان آغاز به کار کرد سازمان بین‌المللی مهاجرت از بازگشت بیش‌از ۸۵۸ هزار مهاجر به افغانستان خبر داد
سرخط خبرها

سازمان ملل: هر ماه ۶۰ نفر بر اثر انفجار مین در افغانستان کشته یا معلول می‌شوند

  • کد خبر: ۱۹۳۳۴۱
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۳
سازمان ملل: هر ماه ۶۰ نفر بر اثر انفجار مین در افغانستان کشته یا معلول می‌شوند
دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه‌ی سازمان ملل متحد (اوچا) می‌گوید که افغانستان یکی از آلوده‌ترین کشور‌ها به مین و مواد انفجاری است و هر ماه در این کشور بیش از ۶۰ نفر که عمدتا کودک کشته یا معلول می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه‌ی سازمان ملل متحد (اوچا) در گزارشی که به‌تازگی آن را منتشر کرده گفته است که دو سوم از ۴۰۱ منطقه در افغانستان آلوده به مهمات انفجاری است.

به‌گفته‌ی اوچا، سه میلیون نفر در شعاع یک کیلومتری مین‌ها، بمب‌های دست‌ساز و بقایای مواد منفجره‌ی به‌جامانده از جنگ زندگی می‌کنند.

اوچا اضافه کرده است که آلودگی اراضی افغانستان به مین میراثی قبل از ۲۰۰۱ و پس از آن است.

به‌گفته‌ این دفتر سازمان ملل متحد، استان‌های ارزگان، قندوز، هلمند، قندهار، کنر، بادغیس، فاریاب، ننگرهار، غزنی، فراه، میدان‌وردک و سمنگان به‌شدت تحت تأثیر مین و مواد انفجاری به‌جامانده از جنگ هستند.

به‌گفته‌ اوچا، حتی تعداد زیادی از زیرساخت‌ها، از جمله مدرسه‌ها آلوده به مواد انفجاری هستند.

اوچا تصریح کرده است که خانواده‌های وابسته به معیشت مبتنی بر کشاورزی، از جمله کشاورزان، چوپانان و دامداران، بیشتر در معرض خطر ناشی از مواد انفجاری هستند.

همچنین جمعیت‌های عودت‌کننده نیز آسیب‌پذیر هستند، زیرا آنان از مناطقی که به آن باز می‌گردند آگاهی ندارند.

در گزارش دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه‌ی سازمان ملل متحد (اوچا) آمده است که با عمیق‌تر‌شدن سطح فقر در افغانستان، کودکان و بزرگ‌سالان بیشتری به جمع‌آوری گلوله‌های توپخانه‌ای عمل‌نکرده و خمپاره برای جمع‌آوری فلز به‌خاطر امرار معاش سوق داده می‌شوند و با عواقب غم‌انگیزی مواجه می‌شوند.

کاهش بودجه برای مین‌زدایی

دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه‌ سازمان ملل می‌گوید که منابع لازم برای جلوگیری از خطرات مین ندارد.

در گزارش اوچا آمده است که در حال حاضر مبارزه با خطرات مین به‌شدت با کمبود بودجه مواجه است.

به‌گفته‌ این دفتر، در دو سال گذشته، بودجه برای مین‌زدایی به نصف کاهش یافته است که منجر به کاهش ۴۰ درصدی نیروی کار مین‌زدایی شده است.

گفته شده که تعداد پرسنل مین‌زدایی از ۱۵ هزار نفر به ۳ هزار نفر رسیده است.

منبع: اطلاعات روز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->