آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

السیسی: غزه در مجازات دسته جمعی، محاصره و گرسنگی است

  • کد خبر: ۱۹۵۹۱۰
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۶
السیسی: غزه در مجازات دسته جمعی، محاصره و گرسنگی است
رئیس جمهور مصر عصر سه‌شنبه در سخنانی در جریان نشست مجازی بریکس گفت که اولویت کشورش توقف خونریزی در غزه است.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالفتاح السیسی گفت: اولویت مصر در مرحله کنونی توقف خونریزی در نوار غزه از طریق آتش بس فوری، دسترسی ایمن و پایدار به کمک‌های بشردوستانه و پرهیز از هدف قرار دادن غیرنظامیان و تاسیسات غیرنظامی در نوار غزه است.

وی افزود: همه نوار غزه تحت مجازات دسته جمعی، محاصره، گرسنگی و فشار برای آوارگی اجباری قرار گرفته است و صحنه‌هایی که در غزه دیده شد، ناتوانی جامعه جهانی را آشکار کرد.

رئیس جمهور مصر تاکید کرد که مصر تمام تلاش خود را برای کاهش درد و رنج فلسطینیان در غزه انجام می‌دهد و از لحظه نخست گذرگاه مرزی رفح را برای رساندن کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه باز کرد و فرودگاه العریش را برای دریافت کمک از کشورهای مختلف جهان تعیین کرد.

السیسی گفت: با این حال، شرایطی که مقامات اسرائیلی ایجاد کرده‌اند، مانع از رساندن کمک‌ها به افرادی می‌شود که مستحق آن هستند و بنابراین کمک‌های ورودی به غزه بسیار کمتر از نیاز مردم است.

وی در پایان خواستار ایستادگی جامعه بین المللی برای اطمینان از ارسال کمک‌ها به مقدار مورد نیاز برای حمایت از مردم غزه شد.

نشست فوق‌العاده بریکس (قدرت‌های اقتصادی نوظهور) به پیشنهاد آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور اسلامی ایران و با محوریت غزه به شکل ویدئو کنفرانسی با حضور اعضای اصلی عصر امروز (سه‌شنبه) برگزار شد.

در پی تشدید تنش‌ها در غرب آسیا، گروه بریکس عصر امروز نشست ویژه‌ای با محوریت جنگ غزه برگزار کرد که این نشست به میزبانی آفریقای جنوبی به عنوان رئیس دوره‌ای بریکس برگزار شد.

سران بریکس و اعضای بریکس پلاس در این نشست مواضع خود را پیرامون حمایت از مردم مظلوم غزه بیان کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->