جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در مشهد برگزار شد (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

جشنواره سیمرغ نشان از توجه شورای ششم به شاهنامه فردوسی است

  • کد خبر: ۱۹۶۲۸۳
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۲
جشنواره سیمرغ نشان از توجه شورای ششم به شاهنامه فردوسی است
رئیس کمیسیون حاشیه شهر شورای مشهد گفت: خروجی و بخشی از نگاه ویژه شورای ششم به شاهنامه فردوسی و هنر حماسی، برگزاری جشنواره سیمرغ است.

مجید طهوریان عسکری در حاشیه اختتامیه جشنواره عروسکی سیمرغ در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: شاهنامه و کارکردش در زندگی اجتماعی ایرانی‌ها نقش موثری دارد از این جنس که در ادبیات گفتگویی ما چه به عنوان زبان ادبیات فارسی و چه در نقش زبان و ادبیات حماسی که نقش پر رنگی بعد از انقلاب اسلامی در گفتگوی ادبیاتی ما داشت بر هیچ کسی پوشیده نیست.

طهوریان عسکری بیان کرد: شاهنامه نقش مهمی در ارتباطات اجتماعی هم ایفا کرده و رشد زندگی انسان را تحت تاثیر قرار داده است مشروط بر اینکه ما نهفته‌های داخل شاهنامه را با قرائت صحیح و درست استفاده کنیم.

عضو شورای شهر مشهد تصریح کرد: تاریخ هم نشان می‌دهد در جنگ‌های قدیم ایران زمین وقتی می‌خواستند شهامت و شجاعت دلیرمردان ایرانی را برانگیزند و نقش محوری یک دلاور را نشان دهند از کتاب شاهنامه استفاده می‌کردند و از این طریق به ایرانی‌ها عزت می‌داد.

رئیس کمیسیون حاشیه شهر شورای شهر مشهد خاطرنشان کرد: کاراکتر‌های متنوع شاهنامه برای گفتگوی نسلی در رده سنی کودک و نوجوان فرصت مهم و جدی است از این جهت که می‌تواند ماندگاری یک گفتگو را در نسل‌های مختلف ایجاد کند. طبیعتا آموزش‌های نسل کودک فرصت خوبی برای گفتمان تایخ و هویت است.

طهوریان عسکری افزود: محور عروسک هم برای نقل تاریخ و داستان و هویت ابزار ثبت کننده خوبی است و همذات پنداری کودک با عروسک و داستان فرصت کم نظیری است که فرد خود را در آن موقعیت قرار می‌دهد و درک موضوعات برای آن آسان می‌شود.

عضو شورای شهر مشهد با بیان اینکه سیاست‌های شورای ششم حمایت از جشنواره سیمرغ است ادامه داد: خروجی و بخشی از نگاه ویژه شورای ششم به شاهنامه فردوسی و هنر حماسی، برگزاری جشنواره سیمرغ است که ما فرصت خلق عروسک‌هایی که تثبیت کننده تاریخ و هویت برای نسل در حال رشد و آینده این سرزمین را ایجاد کند فراهم کنیم.

وی افزود: توقع ما در شورا این است که این آخرین جشنواره نباشد و استمرار این اتفاق در سال‌های آینده می‌تواند تبدیل به یک جشنواره ماندگار و سالیانه در حوزه کودک و نوجوان و محور کتاب شاهنامه باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->