گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است اسرائیل مدعی بازداشت ۲ جاسوس وابسته به ایران شد (۸ مهر ۱۴۰۴) برافراشته شدن پرچم اسرائیل در جنوب سوریه + فیلم اعتراضات مردم ایتالیا در حمایت از غزه ادامه دارد سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم + فیلم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴) خشمگینی رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه طرح ترامپ پیشنهاد یک توافق نیست، بلکه یک تهدید است واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران بازداشت شد ترامپ: تمام موشک‌های ایرانی را در پایگاه قطر سرنگون کردیم | سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شدند + فیلم سفیر آفریقای جنوبی در پاریس به طرز عجیبی جان باخت القسام: تنها راه آزادی اسرای اسرائیلی، توافق تبادل است + فیلم تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر ضرورت ایجاد تشکیلات منسجم برای تقویت وحدت شیعی در منطقه چین به تعرفه‌های جدید ترامپ واکنش نشان داد
سرخط خبرها

اعتراض حدود ۴۰۰ داوطلب مجلس به عدم احراز صلاحیت در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۹۷۱۲۸
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۷
اعتراض حدود ۴۰۰ داوطلب مجلس به عدم احراز صلاحیت در خراسان رضوی
مسئول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی گفت: حدود ۴۰۰ داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی اعتراض خود را به عدم احراز صلاحیت توسط هیات‌های اجرایی استان در سامانه مربوطه ثبت کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، کمال سروی‌ها اظهار داشت: حدود ۶۰۰ داوطلب ثبت نام شده برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در استان توسط هیات‌های اجرایی با رد یا عدم احراز صلاحیت مواجه شده اند که از این تعداد ۱۹۰ داوطلب هیچ اعتراضی را ثبت نکرده اند.

وی گفت: عمده عدم احراز صلاحیت‌ها مربوط به سوابق پنج سال فعالیت اجرایی، قضایی و یا آموزشی داوطلبان بوده است که در بیشتر موارد باید داوطلبان مدارک و مستندات سوابق پنج ساله خود را به تایید بالاترین مقام اجرایی دستگاه خود می‌رساندند که به دلیل نقص یا کمبود مدارک، صلاحیت آن‌ها توسط هیات‌های اجرایی احراز نشده است.

مسئول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان خراسان رضوی بیان داشت: با داوطلبان تایید صلاحیت نشده معترض به صورت تلفنی، مکتوب و یا حضوری گفتگو شده و پیگیر بررسی صلاحیت‌ها و تکمیل مدارک آن‌ها هستیم و در صورتی که طی حدود ۲ هفته داوطلبان نتوانند مدارک مورد نیاز برای اثبات پنج سال سابقه اجرایی را به هیات نظارت استان ارائه کنند، این به منزله عدم ثبت نام آنان تلقی خواهد شد.

سروی‌ها با بیان اینکه در این دوره از انتخابات زمان کافی برای بررسی صلاحیت داوطلبان وجود داشته است، ادامه داد: پس از مرحله جاری، بررسی صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس توسط شورای مرکزی هیات نظارت در تهران انجام خواهد شد.

وی افزود: از زمان ثبت نام قطعی داوطلبان انتخابات مجلس، حدود ۵۰ داوطلب از حضور در گردونه انتخابات انصراف داده اند.

بر اساس اعلام ستاد انتخابات خراسان رضوی؛ از مجموع هزار و ۷۴۴ داوطلب ثبت نام شده برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در این استان، صلاحیت هزار و ۱۲۳ داوطلب معادل ۶۴ درصد آنان توسط هیات‌های اجرایی انتخابات تایید شده است.

خراسان رضوی در قالب ۱۲ حوزه انتخابیه ۱۸ کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد و همچنین ۶ نماینده از این استان در مجلس خبرگان رهبری حضور دارند.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری یازدهم اسفند امسال برگزار خواهد شد که تبلیغات آن از دوم اسفندماه آغاز خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->