به گزارش شهرآرانیوز؛ علی محمد قادری افزود: نگاه سازمان بهزیستی این بود که سلسله فعالیتهای فراگیر اجتماعی و مسیر تحول و راهگشایی را بپیماید.
وی تصریح کرد: در این سازمان استقرار نظام ملی احسان و نیکوکاری واستفاده و به روز رسانی فناوریهای اجتماعی و پیشرانهای مرتبط احصاء شد.
قادری در ادامه ضمن ارایه گزارشی از اقدامات و فعالیت سازمان بهزیستی بیان کرد: کمبود منابع همیشه در کشور وجود دارد، اما در کنار این کمبود منابع و محدودیتها، به تجهیز و اهرم کردن منابع فکر کردیم، یاریگری اجتماعی را مرور کردیم که قابلیت جریان سازی داشت. از طرفی هدایت خط محتوایی سازمان در برنامه های گفتمانی ما عینا در دستور کار بوده است .
وی ادامه داد : از سرمایههای اجتماعی در این دولت استفاده کردیم و ظرفیت سازی اجتماعی و به میدان آوری نهادها، دستگاه ها و حلقههای میانی که همین مردم شریف هستند را انجام دادیم که در نتیجه ادبیات جدید و فاخری شکل گرفت.
وی با اشاره به اینکه مصادیق بسیار برجسته، روح افزا و غرور آفرین در این جلسه داریم، از نجبه گان، پزشکان دارای معلولیت ، کارآفرینان، دانشجویان ممتاز و هنرمندان و ...بعنوان «صعود در سکوت» یاد کرد که مایه افتخار هستند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه اعتماد اجتماعی پایه و اساس شکلگیری سرمایه اجتماعی است، اظهار امیدواری کرد که مدلهای موفق اشتراکی نیزبیش از گذشته توسعه پیدا کند.
قادری خاطر نشان کرد: حضور و مشارکت جامعه نخبگان در این رویداد، برای ایجاد باشگاه مهارت و توانمند سازی همچنین برای ایجاد نوآوری در قالبی تحولی و رقابتی است که انشالله طراحی هویت بصری را جلوه خواهد کرد.
وی با بیان اینکه در سازمان بهزیستی غنای خدمات مقصود ما بود، که منطق این نگاه برنامه ریزی نتیجه محور است، گفت: توجه به نظام مسائل با هسته سخت، بیمه، مهارت، توانمندسازی و برقراری ارتباطات فرادستگاهی سازمان بهزیستی، این سازمان را درآیندهای نه چندان کوتاه به سازمان نسل نو تبدیل می کند که انشالله این سازمان را تبدیل به سازمان خلاق و نوآور خواهد کرد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه با اشاره به برنامههای پیشروی بهزیستی، حمایت از اردوهای پیشرفت و مسئله محور با حضور جمع نخبگان در سراسر کشور، تقویت گروههای داوطلب و آموزش تسهیلگران دانش آموز و دانشجو برای انجام پروژههای اجتماعی کشور، بهینه سازی جغرافیای نیکوکاری و ارتباط با ذائقه خیران را از جمله برنامههای پیشرو ذکر کرد.
قادری گفت: خیر، کنشگر اجتماعی، دانشجوی فن آور و نخبه با دغدغه خدمت، روزکار و شبکار نمی شناسد چرا که او مساله محور است.
وی با اشاره به اینکه قاب پیشرفت سازمان بهزیستی امروز رنگارنگ است، یادآور شد: مصادیق آن پشت نوبتیهایی بودند که سالیان سال منتظر دریافت خدمات قرارداشتند.
قادری با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ هزار نفر در جریان خدمت مستمری قرار گرفتند، گفت: در سازمان بهزیستی دبیرخانه اشتغال و مشارکت داشتیم اما واحد برنامه ریزی نداشتیم که دراین دولت بعد از گذشت دوازه سال، ساختارجدید بازآرایی شد و این سازمان صاحب حوزه ها، مراکز برنامهریزی و اشتغال شد.
وی همچنین ادامه داد: در این مدت، شتاب دهنده اجتماعی برای اولین بار در سازمان شکل گرفت و افتتاح شد و حمایت های مختلف انجام شد بطوریکه اولین بار بود که استاندارد خودرو ویژه افراد دارای معلولیت در کشور ایجاد شد و در حال حاضر در سایت سازمان استاندارد قابل مشاهده است .
وی سازمان بهزیستی را به نخ تسبیح تشبیه کرد که تنظیم کننده روابط است و بازیگران این عرصه، سازمانهای متعددی هستند که اشتغال، استخدام، درمان و ...جامعه هدف را پیگیری می کنند.
وی افق آینده این سازمان را نهادی غیر دولتی و جذابترین نماد برای مشارکت مردم و سرمایه گذاری اجتماعی دانست و گفت: در این سازمان دنبال این هستیم که سهام استارتاپی داشته باشیم، صاحب فن آوریهای استراتژیک و جریان ساز باشیم؛ تنها کافی است که میدان را مطلوب بشناسیم .