وزیر امور خارجه: از داشتن صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز محروم نخواهیم شد دانشگاه میشیگان: کاهش شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا در پی جنگ تعرفه‌ای ترامپ اتهامات سوء رفتار جنسی دادستان کل دیوان کیفری بین‌المللی را وادار به کناره‌گیری کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنایت تازه از رژیم صهیونیستی افشا شد: اعدام اسیران فلسطینی با دست و پای بسته دیدار و گفت‌وگوی دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان با عراقچی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار به کنگره آمریکا درباره خطر حمله چین به تایوان آیا یمن می‌تواند جنگ غزه را متوقف کند؟ وزیر خارجه طالبان به دعوت رسمی عراقچی عازم تهران شد فرمانده نیروی دریایی ارتش: ناوگروه‌های ما در حال اسکورت کشتی‌ها و مأموریت در آب‌های بین‌المللی هستند پزشکیان: به هیچ عنوان نمی‌پذیرم در هیچ حوزه‌ای از دیگر کشور‌ها عقب بمانیم | مذاکره می‌کنیم اما با تهدید از حق مسلم خودمان پا پس نمی‌کشیم رهبر کره شمالی: آمادگی جنگی باید افزایش یابد رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات «ارابه‌های گدعون» و گسترش جنگ علیه غزه خبر داد آغاز دیدار جمعی از معلمان کشور با رهبر معظم انقلاب + فیلم (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید عراقچی بر غیرقابل مذاکره بودن حفظ غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای ایران جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد
سرخط خبرها

وزرای خارجه آمریکا و قطر در خصوص تحولات غزه گفتگو کردند

  • کد خبر: ۱۹۸۲۲۶
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۸
وزرای خارجه آمریکا و قطر در خصوص تحولات غزه گفتگو کردند
وزرای خارجه آمریکا و قطر در جریان گفت‌وگوی تلفنی با یکدیگر تلاش‌های کنونی برای تسهیل بازگشت امن تمامی اسرا و افزایش کمک‌ها به غیرنظامیان در نوار غزه را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش شهرآرانیوز وزارت خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور با محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر به صورت تلفنی گفتگو کرد.

براساس گزارش الجزیره، در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است، بلینکن از قطر و تلاش‌های این کشور در راستای آزادی اسرا و دستیابی به آتش‌بس انسانی اخیر در نوار غزه تشکر و قدردانی کرد.

در این بیانیه همچنین آمده است، وزیر خارجه قطر در جریان این گفت‌وگوی تلفنی بر پایبندی این کشور و شرکایش به ادامه تلاش‌ها برای بازگشت آرامش در غزه تاکید کرد.

وی همچنین تاکید کرد که تداوم بمباران نوار غزه پس از پایان یافتن آتش‌بس، تلاش‌های میانجی‌گرایانه را پیچیده و فاجعه انسانی در این باریکه را تشدید می‌کند.

عبدالرحمن آل ثانی در جریان این تماس تلفنی ضمن تاکید بر موضع ثابت قطر مبنی بر محکومیت تمامی اشکال هدف قرار دادن غیرنظامیان در غزه و اعمال سیاست مجازات دسته جمعی، بر لزوم گشایش گذرگاه‌های بشردوستانه برای اطمینان از رسیدن کمک‌ها به فلسطینیان که در معرض حملات رژیم صهیونیستی قرار دارند، تاکید کرد.

نخست وزیر قطر پیشتر اعلام کرده بود: ما مجدداً خواسته خود را برای تحقیقات فوری و بی‌طرفانه بین‌المللی در خصوص جنایت‌های رژیم اشغالگر مطرح می‌کنیم.

وی در ادامه افزود: ما جنایت‌هایی که نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی مرتکب می‌شوند، به شدت محکوم می‌کنیم. ما به تلاش‌هایمان در کنار کشور‌های تاثیرگذار برای از سرگیری آتش‌بس موقت تا رسیدن به آتش‌بس دائم ادامه می‌دهیم.

از سوی دیگر، ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر تاکید کرد که تلاش‌های میانجیگرانه قطر درخصوص غزه همچنان ادامه دارد.

الانصاری در ادامه افزود، گروه‌ها همواره از طریق اتاق عملیات در دوحه یا از طریق تیم‌های میانجیگر برای اطمینان از باز ماندن خطوط ارتباطی در حال فعالیت و تلاش هستند.

سخنگوی وزارت خارجه قطر تاکید کرد، بمباران رژیم صهیونیستی به مناطق جنوبی نوار غزه ورود کمک‌ها به این باریکه را دشوار کرده است.

الانصاری همچنین گفت، بزرگترین چالش ارسال کمک‌ها به مناطق شمالی نوار غزه است.

بامداد جمعه آتش‌بس موقت بین حماس و اشغالگران با میانجیگری قطر و مصر پایان یافت؛ آتش‌بسی که به مدت هفت روز ادامه یافت و طی آن اسرا و بازداشت‌شدگانی مبادله شدند و کمک‌های بشردوستانه وارد نوار غزه شد.

بلافاصله پس از پایان آتش‌بس، اشغالگران جنگ خود را با غزه از صبح جمعه آغاز کردند و از صبح مناطق مختلفی را در شمال، مرکز و جنوب نوار غزه هدف قرار دادند و ده‌ها تن را شهید کرده و صد‌ها زخمی برجای گذاشتند.

رژیم صهیونیستی از هفت اکتبر گذشته جنگی ویرانگر را در نوار غزه به راه انداخته است که به گفته مقامات فلسطینی و منابع سازمان ملل، علاوه بر یک فاجعه انسانی بی‌سابقه، زیرساخت‌های بسیاری را تخریب کرده و هزاران شهید غیرنظامی که بیشتر آن‌ها کودکان و زنان هستند، بر جای گذاشته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->