جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کنعانی: آمریکا طرف اصلی جنگ علیه ملت فلسطین است

  • کد خبر: ۱۹۸۲۴۵
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
کنعانی: آمریکا طرف اصلی جنگ علیه ملت فلسطین است
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری هفتگی خود، با اشاره به حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی در طول جنگ غزه گفت: آمریکا تنها بخشی از جنایت رژیم علیه مردم غزه نیست بلکه اصل جنایت و یک طرف جنگ است.

به گزارش شهرآرانیوز ناصر کنعانی در ابتدای این نشست خبری که امروز (دوشنبه) و با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی در تهران برگزار می‌شود، با ملت فلسطین ابراز همدردی کرد و با محکومیت جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی و استمرار این جنایت‌ها، گفت: امروز نیز این خبر منتشر شد که صهیونیست‌ها یک بیمارستان دیگر را مورد بمباران قرار دادند و باعث به شهادت‌رساندن تعدادی از غیرنظامیان شده‌اند. این اقدامات، جنایت جنگی است و جامعه جهانی دارای مسئولیت سنگین برای توقف این جنایت‌ها هستند.

طوفان الاقصی نشان داد همینه رژیم صهیونیستی پوشالی است

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با بیان این که عملیات طوفان الاقصی نشان داد که همینه این رژیم پوشالی است و پایه‌های امنیتی و سیاسی این رژیم به رغم انجام برخی از اقدامات نمایشی، سست و لرزان است، گفت: رژیم صهیونیستی در پی تلاش برای جبران بخشی از شکست خود در عملیات طوفان الاقصی، اقدام به انتقام‌گیری از ملت فلسطین کرده است.

آمریکا در مقابل کشتار و فجایع، عملا در کنار رژیم صهیونیستی قرار گرفته است. دور جدید حملات نظامی و تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی، زمانی آغاز شد که وزیر خارجه آمریکا در کابینه جنگ رژیم صهیونیستی حضور داشت. آمریکا عملا در کنار متجاوز و در مقابل ملت مظلوم و صاحب حق ایستاده است. آمریکا تسلیحات جدید را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده و دست این رژیم را برای ادامه جنایات پر کرده است.

کنعانی با اشاره به ژست‌های انسان دوستانه آمریکا در جنگ غزه گفت: نمی‌شود هم بمب‌های یک تنی به رژیم داد و هم ادعا کنند به دنبال گسترش جنگ نیستیم و به دنیال حفظ جان شهروندان هستیم. این نفاق و دورویی کاملا آشکار است.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی در طول جنگ غزه گفت: آمریکا تنها بخشی از جنایت این رژیم علیه مردم غزه نیست بلکه اصل جنایت و در واقع یک طرف جنگ است.

شورای امنیت گروگان آمریکاست

کنعانی در بخشی دیگر از صحبت‌های خود با تاکید بر این‌که در بحث غزه و فلسطین، شورای امنیت سازمان ملل متحد در گروگان آمریکا قرار گرفته است، گفت: این تحولات نشان داد که سازمان‌های بین المللی در انجام وظایف خود در حفظ صلح و تامین امنیت غیرنظامیان و بی‌گناهان از توانایی کافی برخوردار نیستند.

آمریکا باید به تعهدات خود عمل کند

سخنگوی وزارت خارجه ایران در پاسخ به سوالی درباره گام مجلس نمایندگان آمریکا برای مسدودکردن ۶ میلیارد دلار دارایی‌های آزادشده ایران از کره جنوبی که هم‌اکنون در قطر قرار دارد گفت: لایحه برای اینکه جنبه عمل به خود بگیرد، نیازمند تایید سنا و امضای رئیس‌جمهور آمریکاست. آمریکا در چارچوب تعهدات بین‌المللی و توافق باواسطه با ایران درباره منابع ارزی آزاد شده با مشارکت کشور‌های ثالث، متعهد و موظف است به تعهدات خود پایبند باشد. ما تضمین‌های لازم را در این خصوص گرفتیم چراکه با تعاملات با آمریکا، بر مبنای اعتماد نیست. این منابع در دسترس دولت جمهوری اسلامی ایران بوده و هست و دولت ایران می‌تواند متناسب با نیاز‌های خود از آن استفاده کند.

از اهتمام عمان برای مذاکرات رفع تحریم‌ها استقبال می‌کنیم

کنعانی درباره رایزنی یکشنبه شب وزیران خارجه ایران و عمان در تهران نیز گفت: محور گفتگو‌ها روابط دوجانبه و مسئله مهم فلسطین بود، اما دولت عمان با سوابق تلاش‌ها و ابتکارعمل‌هایی که داشت، درباره مذاکرات رفع تحریم اهتمام زیادی دارد. ایران از اهتمام همراه با حسن نیت عمان استقبال می‌کند و از اینکه عمان بتواند ایفای نقش کند، استقبال می‌کند.

در حال تکمیل...

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->