شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فاضلاب‌دزدی از کشف‌رود مشهد؛ از تکذیب تا پایان ماجرا

  • کد خبر: ۱۹۸۴۴۳
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۴
فاضلاب‌دزدی از کشف‌رود مشهد؛ از تکذیب تا پایان ماجرا
«همه‌چیز را شنیده بودیم که می‌دزدند جز فاضلاب خام تصفیه‌نشده را که آن‌هم جمعه گذشته -۳ آذر ۱۴۰۲- با چشمان خودم در اطراف کشف‌رود و قیاس‌آباد -شمال‌شرق مشهد- دیدم که با سوراخ کردن کانال، فاضلاب خام را پیش از رسیدن به تصفیه‌خانه با موتورپمپ می‌ربایند و راهی مزارع می‌کنند.»
فاطمه رافع
خبرنگار فاطمه رافع

به گزارش شهرآرانیوز، این چند خط را محمد درویش، فعال محیط‌زیست، چند‌روز پیش در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد و پس‌از‌آن واکنش‌ها به ماجرای فاضلاب‌دزدی بالا گرفت.

تازه‌ترین واکنش هم مربوط به روابط‌عمومی اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست خراسان‌رضوی است. بر‌اساس خبری که دیروز خبرگزاری تسنیم منتشر کرده، روابط‌عمومی این اداره‌کل ادعای درویش را رد کرده است: «با فرد بیان‌کننده این مطلب صحبت شده است و درخواست کرده‌ایم که ایشان در این خصوص مدارک خود را ارائه کنند. فرد مدعی، هیچ‌گونه مدارکی دال بر این امر نداشته و صرفا به مشاهده خود اکتفا کرده و مدعی چنین مسئله‌ای شده است، در‌صورتی‌که پیگیری‌ها نشان می‌دهد مورد مربوط به کشتارگاه‌های مسیر بوده است. اداره‌کل محیط‌زیست خراسان‌رضوی از فرد بیان‌کننده این مطلب به‌دلیل ارائه نکردن مدارک و مطلب خلاف‌واقع شکایت خواهد کرد.»

این اظهارات روابط‌عمومی اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست استان در حالی است که درویش، فعال محیط‌زیست، در صفحه شخصی خود در اینستاگرام با انتشار پستی از پایان فاضلاب‌دزدی از کشف‌رود خبر داد و نوشت: «یکی از کارشناسان اداره آب‌و‌فاضلاب خراسان‌رضوی به بنده اطلاع دادند «برداشت غیرمجاز فاضلاب خام از خط انتقال فاضلاب اولنگ متوقف و همه تجهیزات سرقت از خط انتقال فاضلاب تصفیه‌خانه شماره‌۴، با هماهنگی مقامات قضایی و انتظامی جمع‌آوری شده است و مانع از تداوم کشت محصول آلوده توسط متخلفان و دزدان فاضلاب شده‌اند.»

درویش همچنین پیش‌تر در گفتگو با پایگاه خبری انتخاب درباره این ماجرا گفته بود: «اتفاقی که در مشهد رخ داده است و قدمتی بیست‌ساله دارد و در این شدت ندیده بودم، این بود که فاضلاب بیمارستانی را هم وارد اراضی کشاورزی کرده‌اند که این فاضلاب فوق‌العاده خطرناک‌تر از فاضلاب شهری است؛ همچنین فاضلاب چرمشهر که وارد کشف‌رود می‌شود؛ حتی لوله بتنی فاضلاب خامی راکه به سمت تصفیه‌خانه مشهد می‌رود با دریل سوراخ کرده‌اند و با موتورپمپ آن فاضلاب را برداشت می‌کنند و به فروش می‌رسانند و حتی مدیران تصفیه‌خانه گفتند این‌قدر به ما کم می‌رسد که به لجن برخورده‌ا‌یم. ۷ هزار هکتار را با چنین فاضلاب به‌شدت خطرناکی زیر کشت برده‌اند و بخشی از مواد غذایی مردم را در خراسان‌رضوی و نقاط دیگر تأمین می‌کنند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->