آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بدل‌اندازی ۲۰ میلیاردی عتیقه

  • کد خبر: ۱۹۹۴۱
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۷
بدل‌اندازی ۲۰ میلیاردی عتیقه
پلیس خراسان رضوی ضمن دستگیری ۲ زن، راز کلاهبرداری کلان آن‌ها را برملا کرد
مهدی قرآنی - «پول‌های بی زبان را به او دادم. بدون تحقیق و بدون پرس و جو به حرفای این زن و دخترش اعتماد کردم و دار و ندارم را سر چند لیوان بی ارزش گذاشتم. خام سن بالای آن زن و دخترهایش شدم. فکرش را نمی‌کردم که چه خواب شومی برایم دیده اند.» این‌ها گوشه‌ای از اظهارات مردی است که از سوی اعضای یک خانواده مورد کلاهبرداری چند میلیاردی قرار گرفته است.
ماجرای این پرونده، اما از آنجا آغاز شد که چندی پیش فردی با پلیس تماس گرفت و از کلاهبرداری چند میلیاردی توسط چند زن خبر داد. با توجه به میزان بالای کلاهبرداری و حساسیت موضوع بلافاصله تیمی از کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی شهرستان سبزوار وارد عمل شدند و به سراغ شاکی پرونده رفتند.
مال باخته در اظهارات اولیه خود به مجریان قانون گفت: «یک زن میان سال به همراه ۳ دخترش این کلاه را بر سرم گذاشته اند. آن‌ها ابتدا اعتمادم را جلب کردند و بعد اجناس تقلبی شان را به عنوان عتیقه به من فروختند. زن میان سال مدعی بود که مسافر است و سفری در پیش دارد. او می‌گفت این اجناس عتیقه را می‌توانم در بازار به چند برابر قیمتی که از آن‌ها می‌گیرم به فروش برسانم.»
شاکی در ادامه اظهاراتش به رقم کلاهبرداری اشاره کرد و ادامه داد: «متهم چند لیوان و یک جام را به عنوان عتیقه به مبلغ ۲۰ میلیارد ریال به من فروخت. بعد از اینکه به چند نفر مراجعه کردم تا آن‌ها را بفروشم دریافتم که اجناس مورد نظر عتیقه نیستند و ارزش ریالی زیادی هم ندارند.»
با گشوده شدن این پرونده مأموران پلیس آگاهی تحقیقات خود را آغاز کردند. کارآگاهان با استفاده از سرنخ‌های به دست آمده و مشخصات ظاهری متهمان به اطلاعاتی دست یافتند که نشان می‌داد این افراد به تازگی
سبزوار را ترک کرده اند و به یکی از شهر‌های استان خراسان شمالی گریخته اند.
در تحقیقات بعدی این پرونده هم مشخص شد که محل سکونت متهمان در استان خراسان شمالی است و آن‌ها به سبزوار مراجعه و با نزدیک شدن به شاکی و جلب اعتماد او نقشه شان را عملی کرده و متواری شده اند.
فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی نیز در تشریح دیگر ابعاد این پرونده گفت: کارآگاهان اداره مبارزه با کلاهبرداری و سرقت پلیس آگاهی پس از ردزنی محل اختفای متهم اصلی این پرونده و دیگر همدستانش مراتب را به دادسرا اعلام کردند و با کسب نیابت قضایی به سراغ این افراد رفتند.
سردار محمد کاظم تقوی ادامه داد: مأموران ما پس از مراجعه به شهرستان مورد نظر به سراغ مخفیگاه متهمان رفتند و در اقدامی غافل گیرانه ۲ نفر از گردانندگان اصلی این نقشه را دستگیر کردند و به پلیس آگاهی شهرستان سبزوار انتقال دادند.
این مقام ارشد نظامی استان بیان کرد: متهم اصلی این پرونده زنی پنجاه ساله است که به همراه دختر سی وهشت ساله خود پس از جلب اعتماد شاکی اجناسی را به عنوان اشیای عتیقه به مبلغ ۲۰ میلیارد ریال به او فروخته اند.
به گفته سردار تقوی متهمان در بازجویی‌های اولیه پلیسی به بزه انتسابی اعتراف کردند و پس از معرفی به مراجع قضائی با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند. تحقیقات تکمیلی این پرونده ادامه دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->