رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ ساله در بلوار شهید کریمی مشهد؛ قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی! سانحه رانندگی در محور تایباد؛ ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به محیط زیست واگذار شد تلاش آموزش و پرورش برای رتبه بندی کادر اداری مدارس امتیاز جدید برای هنرستانی‌ها | هنرستان‌ها می‌توانند از مراکز فنی‌‌وحرفه‌ای، رایگان استفاده کنند نایب‌رئیس مجلس به تغییر ساعت شروع مدارس اعتراض کرد مهارت معلمان آموزش خانواده باید بازنگری شود هشدار جدی: اشتباهات مرگبار در مصرف مسکن‌ها و راه‌های پیشگیری فعالیت ستاد احیای دریاچه ارومیه با محوریت معاون اول رئیس جمهور پرداخت هزار میلیارد تومان برای تأمین منابع شیرخشک در دستورکار قرار گرفت فرود ایران به چاله جمعیتی؛ کاهش نرخ باروری به زیر ۱.۳۶ و سالمندی ۲۶ درصدی تا ۱۴۳۰ | هشدار مدیر جمعیت مشهد: بدون اقدام فوری، جبران کاهش جمعیت بیش از ۱۰۰ سال زمان می‌برد! انتقاد نماینده مجلس از بلاتکلیفی آزمون کیفیت‌بخشی معلمان وام، طلا و ارز؛ ۳ حربه وسوسه‌انگیز کلاهبرداران سایبری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | اوج گرما در مشهد بیش از ۷ میلیون گردشگر خارجی در سال ۱۴۰۳ به ایران وارد شدند هدف‌گذاری ساخت ۵ هزار واحد خوابگاهی متأهلی در هر سال رأی پرونده قتل داریوش مهرجویی تأیید شد یک بام و دو هوای مصوبات کشوری در خراسان رضوی باران نیامد؛ مشهد خشک‌تر از همیشه درمانگاه جهادی شهید رئیسی در مشهد افتتاح شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) شروع مدرسه از ۶ صبح! | چالش‌های یک سیاست اضطراری ارسال لیست بیمه تأمین‌اجتماعی در روز‌های پنجشنبه هم امکان‌پذیر است اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بدل‌اندازی ۲۰ میلیاردی عتیقه

  • کد خبر: ۱۹۹۴۱
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۷
بدل‌اندازی ۲۰ میلیاردی عتیقه
پلیس خراسان رضوی ضمن دستگیری ۲ زن، راز کلاهبرداری کلان آن‌ها را برملا کرد
مهدی قرآنی - «پول‌های بی زبان را به او دادم. بدون تحقیق و بدون پرس و جو به حرفای این زن و دخترش اعتماد کردم و دار و ندارم را سر چند لیوان بی ارزش گذاشتم. خام سن بالای آن زن و دخترهایش شدم. فکرش را نمی‌کردم که چه خواب شومی برایم دیده اند.» این‌ها گوشه‌ای از اظهارات مردی است که از سوی اعضای یک خانواده مورد کلاهبرداری چند میلیاردی قرار گرفته است.
ماجرای این پرونده، اما از آنجا آغاز شد که چندی پیش فردی با پلیس تماس گرفت و از کلاهبرداری چند میلیاردی توسط چند زن خبر داد. با توجه به میزان بالای کلاهبرداری و حساسیت موضوع بلافاصله تیمی از کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی شهرستان سبزوار وارد عمل شدند و به سراغ شاکی پرونده رفتند.
مال باخته در اظهارات اولیه خود به مجریان قانون گفت: «یک زن میان سال به همراه ۳ دخترش این کلاه را بر سرم گذاشته اند. آن‌ها ابتدا اعتمادم را جلب کردند و بعد اجناس تقلبی شان را به عنوان عتیقه به من فروختند. زن میان سال مدعی بود که مسافر است و سفری در پیش دارد. او می‌گفت این اجناس عتیقه را می‌توانم در بازار به چند برابر قیمتی که از آن‌ها می‌گیرم به فروش برسانم.»
شاکی در ادامه اظهاراتش به رقم کلاهبرداری اشاره کرد و ادامه داد: «متهم چند لیوان و یک جام را به عنوان عتیقه به مبلغ ۲۰ میلیارد ریال به من فروخت. بعد از اینکه به چند نفر مراجعه کردم تا آن‌ها را بفروشم دریافتم که اجناس مورد نظر عتیقه نیستند و ارزش ریالی زیادی هم ندارند.»
با گشوده شدن این پرونده مأموران پلیس آگاهی تحقیقات خود را آغاز کردند. کارآگاهان با استفاده از سرنخ‌های به دست آمده و مشخصات ظاهری متهمان به اطلاعاتی دست یافتند که نشان می‌داد این افراد به تازگی
سبزوار را ترک کرده اند و به یکی از شهر‌های استان خراسان شمالی گریخته اند.
در تحقیقات بعدی این پرونده هم مشخص شد که محل سکونت متهمان در استان خراسان شمالی است و آن‌ها به سبزوار مراجعه و با نزدیک شدن به شاکی و جلب اعتماد او نقشه شان را عملی کرده و متواری شده اند.
فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی نیز در تشریح دیگر ابعاد این پرونده گفت: کارآگاهان اداره مبارزه با کلاهبرداری و سرقت پلیس آگاهی پس از ردزنی محل اختفای متهم اصلی این پرونده و دیگر همدستانش مراتب را به دادسرا اعلام کردند و با کسب نیابت قضایی به سراغ این افراد رفتند.
سردار محمد کاظم تقوی ادامه داد: مأموران ما پس از مراجعه به شهرستان مورد نظر به سراغ مخفیگاه متهمان رفتند و در اقدامی غافل گیرانه ۲ نفر از گردانندگان اصلی این نقشه را دستگیر کردند و به پلیس آگاهی شهرستان سبزوار انتقال دادند.
این مقام ارشد نظامی استان بیان کرد: متهم اصلی این پرونده زنی پنجاه ساله است که به همراه دختر سی وهشت ساله خود پس از جلب اعتماد شاکی اجناسی را به عنوان اشیای عتیقه به مبلغ ۲۰ میلیارد ریال به او فروخته اند.
به گفته سردار تقوی متهمان در بازجویی‌های اولیه پلیسی به بزه انتسابی اعتراف کردند و پس از معرفی به مراجع قضائی با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند. تحقیقات تکمیلی این پرونده ادامه دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->