فوت ۶۵۶ نفر در تصادفات ۱۷ روز ابتدایی شهریور در جاده‌های کشور یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا توزیع شد | قیمت واکسن وارداتی چقدر است؟ فساد جدید کشف شده در حوزه واردات تلفن همراه | جا زدن آیفون بجای شیائومی آیا مدارس در مهر ماه غیر حضوری آغاز خواهند شد؟ افزایش ۳۲ تا ۴۵ درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد انسولین «نوورپید» در مشهد پیدا نمی شود | دیابتی های مشهدی قربانی داروخانه های منتخب مجروحیت ۲ جنگلبان در حمله به پاسگاه یگان حفاظت منابع طبیعی در اسالم انتقاد‌ها از رواج «تولد در تاریخ رُند» در کشور | نرخ سزارین در ایران بالاست پیش بینی آب و هوا در ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ | کاهش دما در نوار شمالی کشور نوشابه خطر ابتلا به کبد چرب را ۴ برابر افزایش می‌دهد شهادت مامور پلیس در یک مزرعه کشت خشخاش در خوزستان (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا خبر عفو تتلو صحت دارد؟ | واکنش وکیل امیرحسین مقصودلو به شایعات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) «مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی شکایت از باغ‌وحش ارم پس از تلف‌شدن توله شیر امیرعلی اکبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک فوق‌سنگین در جاده چالوس | محورهای فیروزکوه، هراز و آزادراه قزوین - رشت را انتخاب کنید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) زلزلۀ نسبتا شدید حوالی بندر چارک هرمزگان و جزیره کیش را لرزاند + جرئیات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی مطرح کرد: مشهد درگیر فرونشست | تهدیدی جدی برای زیرساخت‌های حیاتی زباله، مهم‌ترین معضل زیست محیطی طرقبه و شاندیز تلاش حداکثری وزارت آموزش و پرورش ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر حذف نگاه تجاری در مدارس غیردولتی هشدار مرکز اطلاعات مالی به موسسات خیریه | خیریه‌ها ممکن است در معرض فساد قرار گیرند پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت تعیین وضعیت استخدام حدود ۲۰ معلم نهضتی و پیش دبستانی تا هفته آینده (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان به مصوبه سقف سنی پذیرش دانشجومعلمان گلایه مندی مردم مشهد از نحوه پاسخ گویی سامانه ۱۲۲ | انتظار پشت خط آبفا کلیاتی در مورد انرژی و مواد مغذی مورد نیاز کودکان ۱ تا ۲ ساله اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند نوید بارش‌های نرمال پاییزی برای چند استان
سرخط خبرها

سرقت خودرو به‌دست مشتریان مجازی

  • کد خبر: ۲۳۱۱۸
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۷
سرقت خودرو به‌دست مشتریان مجازی
یک باند سه‌نفره سرقت در مشهد متلاشی شد
مهدی قرآنی - «قصد داشتم ماشینم را بفروشم و چند مدل بالاترش را بخرم. چند عکس از آن گرفتم. بعد هم مثل خیلی از فروشندگان، تصاویرش را در یکی از سایت‌های واسطه‌گر منتشر کردم. مردی جوان با من تماس گرفت و گفت که خریدار است و با او قرار گذاشتم. او به همراه دوستانش آمده بود و سوار خودرو شدیم. مشتاق خرید خودروم بود و گفت که به‌زودی تماس خواهد گرفت. خودرو را مقابل خانه پارک کردم و ساعتی بعد دیدم که ماشینم نیست.» این‌ها گوشه‌ای از اظهارات مردی جوان بود که با گزارش یک سرقت، راز دزدی‌های یک باند سه‌نفره سرقت مجازی را در مشهد فاش کرد.
ماجرای این پرونده با اعلام گزارش مرد جوان آغاز شد و پیگیری‌های آن بر عهده تیمی از کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی قرار گرفت. ضابطان قضایی با بررسی اظهارات مرد جوان احتمال دادند مشتریانی که قرار بوده است خودرو او را خریداری کنند، در این سرقت نقش دارند. از همین رو، شماره تماس آن‌ها را ردزنی کردند.
تحقیقات این پرونده ادامه داشت که یکی دیگر از شهروندان مشهدی به پلیس آگاهی مراجعه و بیان کرد خودرو او با شیوه مشابه سرقت شده است. این مرد جوان نیز در برگه اظهاراتش نوشت: «تصاویر خودروم را داخل یکی از سایت‌های واسطه‌گر منتشر کرده بودم که فردی ناشناس با من تماس گرفت و مدعی شد خریدار ماشینم است. با او قرار گذاشتم. مرد جوان به همراه دوستانش آمده بود و بعد از اینکه با خودرو چرخی زدیم، گفت به‌زودی خبر می‌دهد. خودرو‌م را مقابل خانه پارک کرده بودم که متوجه سرقت آن شدم.»
شواهد و ادله موجود در این پرونده با سرقت قبلی برابری می‌کرد؛ لذا مأموران در قدم بعدی پیگیری‌هایشان، بر اساس مشاهدات مالباختگان چهره فرضی متهمان را ترسیم و در اختیار دیگر تیم‌های انتظامی قرار دادند.
بررسی‌های کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان ادامه داشت تا اینکه رد متهمان تحت تعقیب در یکی از خیابان‌های مشهد زده شد. سارقان که سوار بر خودرو سرقتی بودند، تحت نظر مأموران قرار گرفتند. تعقیب نامحسوس آن‌ها ادامه داشت تا اینکه متهمان به سراغ فردی دیگر رفتند.
کارآگاهان پلیس که احتمال می‌دادند متهمان این پرونده در حال تدارک برای سومین نقشه سرقت خود باشند، بلافاصله وارد عمل شدند و آن‌ها را قبل از اینکه موفق به فرار شوند دستگیر کردند.
سارقان به دام افتاده، اما حاضر به همکاری با پلیس نبودند. موضوع دزدی خودرو را انکار کردند و خود را مشتری خودرو مرد جوان جا زدند. اظهارات ضد و نقیض متهمان ادامه داشت تا اینکه مشخص شد خودروی که این افراد سوار بر آن بودند به‌تازگی سرقت شده و متعلق به یکی از شاکیان پرونده می‌باشد. این‌گونه بود که دست این سارقان برای قانون رو شد.
در بررسی‌های بعدی مشخص شد این گروه سرقت در تدارک سومین نقشه خود برای دزدیدن خودرو دیگری بوده‌اند که پلیس نقشه آن‌ها را نقش بر آب کرد.
سردسته این باند سه‌نفره سرقت در اعترافاتش به پلیس گفت: «خودرو‌هایی که مالکانشان قصد فروش آن‌ها را در سایت‌های واسطه‌گر داشتند، شناسایی می‌کردیم و با آن‌ها تماس می‌گرفتیم. بعد از اینکه خودرو آن‌ها را بررسی می‌کردیم، به بهانه فکر کردن و تماس گرفتن از آن‌ها جدا می‌شدیم. در قدم بعدی، منتظر می‌شدیم که فروشنده خودروش را پارک کند و به خانه‌اش برود. سپس نقشه‌مان را عملی و خودرو مورد نظر را سرقت می‌کردیم.»
به گفته رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی، در این عملیات ۳ متهم دستگیر و ۲ دستگاه خودرو سواری مسروقه از آن‌ها کشف و ضبط شد.
بنا بر اعلام سرهنگ شفیع‌زاده، در تحقیقات بعدی این پرونده نیز مشخص شد که متهمان به بهانه کرایه گرفتن دستگاه‌های بازی کامپیوتری در ایام نوروز این کنسول‌ها را سرقت می‌کرده و به فروش می‌رسانده‌اند. پیگیری‌های پلیس در این باره همچنان ادامه دارد.

کلاهبرداری ۱۳۰ میلیونی با عکس تراکتور
در حالی که تحقیقات پرونده سرقت‌های مجازی خودرو در مشهد به نتیجه رسید، مأموران پلیس فتای استان در اقدامی اطلاعاتی، از راز کلاهبرداری در قالب فروش یک دستگاه تراکتور پرده برداشتند.
متهم پرونده که جوانی هجده‌ساله است و چند ماهی می‌شد از خانه خارج شده بود توسط مأموران پلیس فتای شهرستان سرخس در یکی از شهر‌های مرکزی کشور شناسایی و دستگیر شد.
متهم با ارسال تصاویری از یک تراکتور، به کلاهبرداری صدوسی‌میلیون‌تومانی از چند کشاورز در سراسر کشور اقدام کرده بود. به گفته سرهنگ احمد‌علی دماوندی، فرمانده انتظامی شهرستان سرخس، متهم با جلب اعتماد قربانیان خود، مبالغی را به عنوان بیعانه دریافت و سپس تلفن همراهش را خاموش می‌کرده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->