ویدئو| واردات عجیب و دلارهای گمشده؛ وقتی آب‌پنیر می‌رسد، اما دارو نه! ویدئو| حمله وحشیانه اراذل به مردم در جنوب تهران ویدئو| نمایی زیبا از پاییز در قره‌داغِ آذربایجان شرقی اینفوگرافی| علائمی که نشان می‌دهد هک شده‌اید ویدئو| گره‌های ترافیکی مشهد در مسیر بازگشایی ویدئو | توضیحات دبیر هیئت دولت در رابطه با تعطیلی پنجشنبه‌ها ویدئو| گزارشی از نوجوانان باستانی کاری که در مقابل رهبر معظم انقلاب اجرا داشتند اینفوگرافی| آلودگی‌ها هوا در سال ۱۴۰۳ به چند نفر آسیب رساند؟ کارتون | یک‌سوم مرگ‌های کشور به دلیل مسائل تغذیه‌ای است ویدئو | فیلمی عجیب از حسام نواب صفوی ویدئو| نمایی زیبا از فلامینگوهای صورتی در آرامش میانکاله اینفوگرافی| نشانه‌های اعتیاد کودکان به اینترنت ویدئو | رئیس صدا و سیما: آمار بینندگان تلویزیون به نظر ما بالای ۷۰ درصد است ویدئو | بحران فرونشست به مر‌کز شهر مشهد می‌رسد؟ ویدئو| شناسایی و انتشار تصاویر ساختمان ایران‌اینترنشنال و خانه کارکنان و مهمانان صهیونیست آن کارتون | ۸۰ درصد زنان مشهدی به وضعیت سلامتشان بی اعتنا هستند
سرخط خبرها

به وقت لبخند | وقتی دندان‌پزشکان از داستان‌های خود با بیماران معلولشان می‌گویند+ فیلم

در گوشه ای از شهر مشهد، کلینیکی ویژه افراد دارای معلولیت راه اندازی شده است که وظیفه آن، بهداشت و درمان دهان و دندان معلولان است و کادر پزشکی آن، متشکل از افرادی است که بدون چشم داشت و صرفا برای گذراندن ساعاتی خوش و معنوی به معاینه و درمان این افراد می پردازند.
  • کد خبر: ۱۹۹۴۵۳
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۹
  • ۳

به گزارش شهرآرانیوز؛ اگر به کلینیک های دندانپزشکی رفته باشید، حتما با جمله معروف «لبخند شما، امضای ماست» مواجه شده اید؛ جمله ای که تبلیغ عملکرد دندانپزشکان است. اما اگر از جمله افرادی باشید که حضورتان سبب لبخند همان دندانپزشک شود، پس امضای شما چیست؟

در گوشه ای از شهر مشهد، کلینیکی ویژه افراد دارای معلولیت راه اندازی شده است که وظیفه آن، بهداشت و درمان دهان و دندان معلولان است و کادر پزشکی آن، متشکل از افرادی است که بدون چشم داشت و صرفا برای گذراندن ساعاتی خوش و معنوی به معاینه و درمان این افراد می پردازند. هریک از این متخصصان و دندانپزشکان، داستانی از نخستین رویارویی خود با معلولان دارند که دیدن آن خالی از لطف نیست.

کلینیک دندانپزشکی آسایشگاه فیاض‌بخش مشهد از سال ۱۳۹۱ با تجهیز و راه‌اندازی یک بخش عمومی و یک اتاق عمل کار خود را آغاز کرد و در ابتدا، تنها پذیرای معلولان جسمی حرکتی و سندرم داون شدید بود و اینک معلولان بسیار زیادی از سراسر کشور به این مرکز درمانی مراجعه می‌کنند.

این کلینیک با همراهی ۱۲۵ دندانپزشک و متخصص بی‌هوشی به ۱۵ هزار متقاضی درمان، خدمت ارائه می‌دهد و در آن ۲۵۰۰ مورد درمان دندان تحت بی‌هوشی نیز در سالی که گذشت انجام گرفته است.

هزینه‌های درمانی در این کلینیک عموماً رایگان یا با نرخ‌های حداقلی است و این یکی از اهداف راه‌اندازی مجهزترین کلینیک خیریه درمانی ویژه معلولان در سراسر کشور است.

در حال حاضر، روزانه ۲۵ فرد معلول از خدمات کلینیک استفاده می‌کنند که عموم این افراد هزینه‌ای را بابت دریافت خدمات دندانپزشکی پرداخت نمی‌کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سید محمد مهدی حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۲
0
0
باسلام و احترام فراوان از جناب آقای صمدی عزیز و همکار عالیقدر ایشان جناب آقای سپهران که مشکلات معلولین عزیز و قدامات ارزشمند خادمان این عزیزان را به تصویر می کشند.
من بعنوان یک خدمتگزار کوچک دستان پر مهرشان را با افتخار می بوسم.
موفق و تندرست باشید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۹
این کامنت قطعا خود آقای صمدی یا آقای سپهران نوشتن :)
سید محمد مهدی حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۲
0
0
باسلام و احترام فراوان از جناب آقای صمدی عزیز و همکار عالیقدر ایشان جناب آقای سپهران که مشکلات معلولین عزیز و قدامات ارزشمند خادمان این عزیزان را به تصویر می کشند.
من بعنوان یک خدمتگزار کوچک دستان پر مهرشان را با افتخار می بوسم.
موفق و تندرست باشید.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->