نتیجه و ویدیو کشتی فرخی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| الوعده وفا! نتیجه و ویدیو کشتی میرزازاده در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| پسر طلایی ایران ویدیو| پرتاب بطری به سمت وحید هاشمیان توسط هوادار پرسپولیس! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی پرسپولیس و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| وضعیت قرمز سرخ‌ها نتیجه و ویدیو کشتی احمدی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| شکست تلخ پخش زنده بازی میرزازاده، فرخی و احمدی در فینال کشتی فرنگی قهرمانی جهان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی پرسپولیس و چادرملو اردکان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی عملکرد ضعیف سیدورف در استقلال آماده باش ساپینتو به فرعباسی برای بازی با پیکان حمله نیکبخت واحدی به خسرو حیدری | بدون رزومه در استقلال مربی شد! نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر
سرخط خبرها

آش زیادی شور شد

  • کد خبر: ۱۹۹۶۳۷
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۸
آش زیادی شور شد
فوتبال ایران مانند یک بیمار محتضر در بستر مرگ افتاده است.
علی جوادی
نویسنده علی جوادی

برنامه مجله فوتبال یکشنبه شب شبکه خبر نشان داد زشتی بعضی اتفاقات در این فوتبال، کاملا از بین رفته و اهالی ورزش، حق دارند اگر با تردید و نگرانی به فوتبال نگاه کنند.

زمانی که علی کفاشیان تایید کرد مدیران و مربیان، خواهان برخی هنجارشکنی‌ها و بحران سازی‌های بازیکنان هستند. یا زمانی که سعید آذری گفت وقتی عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال، مهر تایید به کار‌های زشتی مثل صغر سن می‌زند یا وقتی مدیران فدراسیون در برخورد با دو مورد مشابه، دو رفتار متفاوت و تبعیض آمیز نشان می‌دهند، باید هم منتظر زشت‌ترین صحنه‌ها در این فوتبال باشیم.

به نظر می‌رسد آش آنقدر شور شده که همه افرادی که با عنوان مدیر ورزشی می‌شناسیم، به آن اذعان دارند و این بدترین خبر برای علاقه‌مندان به فوتبال است. فوتبالی که مانند بیمار محتضر در بستر مرگ افتاده.

اینکه مدیران فوتبال ما به جای آنکه آینده‌ای روشن برای فوتبال ما ترسیم کنند، سعی در توجیه عملکرد نادرست نزدیکانشان داشته باشند و ناهنجار‌ها را به اشتباه، هنجار نشان دهند، فقط غم به فوتبالدوستان هدیه می‌دهد.

رئیس فعلی فدراسیون فوتبال پیش از بازی با ژاپن در نیمه نهایی جام ملت‌های آسیا در امارات (بهمن ۹۷) گفت: «اگر این بازی را ببازیم خاک مرده بر سر این فوتبال ریخته می‌شود.» آن بازی را باختیم و حالا همه بر این باور هستند که خاک مرده بر سر این فوتبال ریخته شده است البته نه به دلیل آن شکست که به دلیل سو مدیریت و قدرت مدیرانی که بیش از فوتبال ایران به دلارها، پاداش‌ها و منافع خود فکر می‌کنند.

اگر از وعده‌های عملی نشده رئیس فدراسیون در مجمع انتخاباتی شهریور سال قبل بگذریم باید به وضعیت فعلی فوتبال اشاره کنیم که نشانی از حیات در آن دیده نمی‌شود. نمایندگان ما در لیگ قهرمانان آسیا یکی یکی قربانی شدند. یک تیم اصلا مجوز حضور پیدا نکرد و دو تیم دیگر در همان مرحله گروهی حذف شدند... داوری ما از مرحله بحران فراتر رفته و هفته‌ای نیست که یک ماجرای جدی در لیگ نداشته باشیم.

اختلاف در هیات رییسه به اوج خود رسیده و این دو دستگی بیشتر از هر چیز، آینده فوتبال ما را تهدید می‌کند. ساختمان فدراسیون به باد رفته و امیدی به احیا نیست مگر شستا (شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی) از مال خود بگذرد و ساختمان را پس بدهد...

حالا همه به آخرین روزنه امید فکر می‌کنند: «جام ملت‌های آسیا»؛ جامی که در قرعه کشی با ما بسیار مهربان بود، اما مشخص نیست چه فرجامی برای فوتبال ما خواهد داشت. شاید با نتایج تیم ملی لبخند به لب ما بنشیند؛ اما اگر خدای ناکرده تیم ملی هم ناکام بماند، آخرین پنجره امید فوتبالدوستان هم بسته خواهد شد. در آن صورت، طوفان پس از جام ملتها، یک خانه آباد در این فوتبال باقی نخواهد گذاشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->