پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟ کار بزرگ شهرداری در جام رمضان؛ کشف استعداد‌های ناب در فوتبال خیابانی مشهد پیشگام رونق جام ورزشی رمضان در خراسان رضوی است | حضور ۲۵۰۰ تیم ورزشی در سراسر استان افشین پیروانی از سرپرستی پرسپولیس کنار گذاشته می‌شود پنالتی خیبر مقابل استقلال سوخت حمله خداداد عزیزی به عاملان فحاشی به بیرانوند
سرخط خبرها

آدرس غلط مهدی تاج با کلید واژه «VAR»

  • کد خبر: ۱۹۹۶۷۰
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۵
آدرس غلط مهدی تاج با کلید واژه «VAR»
فیفا تاکید کرده در یک دوره برگزاری رقابت‌های باشگاهی هیچ کشوری مجاز به استفاده تک بازی و موردی از سیستم کمک داور ویدئویی نیست.
حمیدرضا عرب
نویسنده حمیدرضا عرب

به دنبال استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی در جریان برگزاری بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه آزادی مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال بار‌ها در مصاحبه‌های خود اعلام کرد در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیا هستیم تا این سیستم در ورزشگاه آزادی باقی بماند.

اظهارات مهدی تاج این امید را به وجود آورد که لااقل در ورزشگاه آزادی از سیستم کمک داور ویدئویی استفاده شود تا در جریان برگزاری بازی‌های لیگ برتر دست کم در این ورزشگاه داوران عملکرد بهتری از خود به جا بگذارند، اما کاشف به عمل آمده طبق ضوابطی که از سوی فیفا و همچنین کنفدراسیون فوتبال آسیا در نظر گرفته شده، اساسا استفاده به شک تک بازی از این تکنولوژی اقدامی ناجوانمردانه و غیر فیرپلی (ازنگاه فیفا) محسوب می‌شود و این طور نیست که برای مثال در طول برگزاری یک دوره بازی‌های باشگاهی در یک یا دو بازی از این سیستم برای بهبود چرخه داوری استفاده شود.

فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا بر اساس یک پروتکل از پیش تعیین شده کشور‌ها را ملزم کرده‌اند  که اگر می‌خواهند از این سیستم بهره بگیرند باید با شرکت مورد تایید کنفدراسیون زیر مجموعه خود برای یک دوره برگزاری بازی‌های باشگاه قرارداد منعقد کنند و اینگونه نیست که برای یک بازی اجازه استفاده از کمک داور ویدئویی داده شود.

حال باید از مهدی تاج سوال کرد که با وجود داشتن کرسی در کنفدراسیون فوتبال آسیا و آگاهی از قوانین چه طور زمان قابل توجهی بعد از دربی صحبت از حفظ سیستم کمک داور ویدئویی که در جریان لیگ قهرمانان در ورزشگاه آزادی مورد استفاده قرار گرفت، کرده است؟ آیا تاج که خود با مقامات فدراسیون فوتبال در تماس است از این قانون آگاهی نداشته است؟!

در آستانه دربی ۱۰۲ نیز صحبت‌های متعددی درباره استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی یا همان وی‌ای آر شده است، اما طبق همان قوانین که ظاهرا در خاطر رئیس فدراسیون فوتبال نیست، هیچ لیگی مجاز به استفاده تک بازی از (VAR) نیست و باید برای یک دوره رقابت از این تکنولوژی استفاده شود تا به نوعی فیرپلی نیز میان تیم‌ها برقرار شود.

به طور منطقی نیز اگر به این موضوع دقت کنیم بهره گرفتن در یک بازی از این سیستم کمک رسانی به نوعی اجحاف در حق دیگر تیم‌ها است و برای مثال اگر در دربی از این سیستم استفاده شود و در دیگر بازی‌ها شاهد اشتباهات مرگباری از سوی داوران باشیم به طور غیر مستقیم صحت نتایج دستکاری شده و تیم‌ها در شرایط یکسان داوری مقابل هم قرار نگرفته‌اند به همین دلیل باید مهر تایید زد به قانون فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا و موضوعات اخیر در حفظ تکنولوژی کمک داور ویدئوی یا تعبیه دوران دوربین‌ها در دربی ۱۰۲ را صرفا یک آدرس اشتباه و اقدامی تبلیغاتی از سوی رئیس فدراسیون فوتبال دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->